Rado Srbin ne ide ratovati za sveto srpsko Kosovo
Page 1 of 1
Rado Srbin ne ide ratovati za sveto srpsko Kosovo
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rado-srbin-ide-u-vojnike-mozda-i-ne-svi-pricaju-o-novom-ratu-na-kosovu-ali-rezultati-anketa-sokirat-ce-ratne-huskace/5626107/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Rado Srbin ne ide ratovati za sveto srpsko Kosovo
Da ne bi trebalo ići u rat smatra 73 posto anketiranih, 17 posto 'ne zna', a 10 posto smatra da bi trebalo.
Najratoborniji su mladi od 18 do 29 godina od kojih bi 15 posto išlo u rat zbog Kosova, pokazuje istraživanje koje je provedeno uz podršku Ministarstva vanjskih poslova Norveške u periodu od 26. prosinca do 14. siječnja na uzorku od 1403 punoljetnih stanovnika Srbije.
Najratoborniji su mladi od 18 do 29 godina od kojih bi 15 posto išlo u rat zbog Kosova, pokazuje istraživanje koje je provedeno uz podršku Ministarstva vanjskih poslova Norveške u periodu od 26. prosinca do 14. siječnja na uzorku od 1403 punoljetnih stanovnika Srbije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..e jbg sad..a taman vojvoda toma se spremio sa sinovima da prvi krene... ..đaba i migovi onda..sto cemo Putinu reci'..da se srbinu en gine za srpsko Kosovo...cemu onda darovanje oruzja...da ga se gleda..pa to onda je mogao rus i an aeromiting dopremiti..ima da ratujete makar i bicem vas tjerali rekao bi putin inace 'kuš' i vracaj migove
2015-09-08
lepo sam ti reko, da nova omladina nije ko sto smo mi bili.RayMabus wrote:Da ne bi trebalo ići u rat smatra 73 posto anketiranih, 17 posto 'ne zna', a 10 posto smatra da bi trebalo.
nemoj da se kacite sa njima, samo vas cekaju !
prate oni sta sve kenajte !
Guest- Guest
A i tih 15% mlađih od 30 godina cim pređe 30-u i malo se opameti nece ni oni htjet ginit za lopove na vlasti a kako vrijeme ide sve je manje mlađih tj tih usijanih glava koje bi ratovale samo da se dokazuju ( mladost ludost ).
---
---
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne samo da neće vratiti Kosovo nego će izgubiti jug Srbije. Nisu spremni i ne znaju ratovati, prodaju zemlju i sele se na sjever, imaju najstarije stanovništvo Europe i najveći odljev mozgova - recept za propast.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
pa vi'w sto kazu dacic i vulin..'moze i institucionalno a ako treba mozemo mi i vaninstitucionalno..'....niej slobo mrtav tko ej to rek'oPiglet wrote:Ne samo da neće vratiti Kosovo nego će izgubiti jug Srbije. Nisu spremni i ne znaju ratovati, prodaju zemlju i sele se na sjever, imaju najstarije stanovništvo Europe i najveći odljev mozgova - recept za propast.
2015-09-08
I usput bi za 1000 Eura mjesecno otisli u Tunguziju cesuci jaja za Kosovom, Srbijom i kojekakvim "pretnjama" izvana.pizzon wrote:lepo sam ti reko, da nova omladina nije ko sto smo mi bili.RayMabus wrote:Da ne bi trebalo ići u rat smatra 73 posto anketiranih, 17 posto 'ne zna', a 10 posto smatra da bi trebalo.
nemoj da se kacite sa njima, samo vas cekaju !
prate oni sta sve kenajte !
omni-
2014-04-12
Ako smo mogli čuti iz prve ruke da pizzon, dzango, stanojko, serbinho i ostali forumski Srbi nisu bili spremni ratovati kad je bilo potrebno, onda sigurno neće ni njihovi nasljednici.
Dobar je bio onaj tekst koji opisuje kako Srbi prodaju zemlju Albancima za eure pa dođu u beogradske kafane puštati "Ko da mi otme iz moje duše Kosovo". Svi se nagurali pod jednu šljivu.
Dobar je bio onaj tekst koji opisuje kako Srbi prodaju zemlju Albancima za eure pa dođu u beogradske kafane puštati "Ko da mi otme iz moje duše Kosovo". Svi se nagurali pod jednu šljivu.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
...zato i biraju one koji vole pricat bajke...jer vole slusat bajke a kad treba bajka preci u stvarnost...ide po onom dva vuku tri tuku..
2015-09-08
Ovdje neki stariji uhljebi govore da bi RH trrebala jurišati na RS.. mislim da se u RH nebi u tom slučaju moglo naći 200 ljudi koji bi išli u bosanske vukojebine
Guest- Guest
pinoČe( )......evo aj cu zamolit trumpa da ti savjetuje da ides ratovat..mozda ces njega poslusatiPinochet wrote:Ovdje neki stariji uhljebi govore da bi RH trrebala jurišati na RS.. mislim da se u RH nebi u tom slučaju moglo naći 200 ljudi koji bi išli u bosanske vukojebine
2015-09-08
Kao i kod nas kad bi ih pitali bi li išli ratovati za Foču,Višegrad,Srbac, Kozarsku Dubicu, Novi Grad, ili manastir Moštanicu.RayMabus wrote:Da ne bi trebalo ići u rat smatra 73 posto anketiranih, 17 posto 'ne zna', a 10 posto smatra da bi trebalo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa mi uopće nemamo doktrinu, sad trenutno ni obrambenu, a kamoli osvajačku (tu nismo imali nikada) tak da je bzvz to na što navodiš... ali danas sutra ukoliko republika srpska naumi biti dio srbije netko će morati taj prostor očistiti od ekipe sa agresivno osvajačkim namjerama... ;) pa poslije se dogovaqrati sa onim govindinima... :))jastreb wrote:Kao i kod nas kad bi ih pitali bi li išli ratovati za Foču,Višegrad,Srbac, Kozarsku Dubicu, Novi Grad, ili manastir Moštanicu.RayMabus wrote:Da ne bi trebalo ići u rat smatra 73 posto anketiranih, 17 posto 'ne zna', a 10 posto smatra da bi trebalo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja neću. Baš me briga hoće li Srbija biti do bajine Bašte,ili do Novog Grada.michaellcmacha wrote:pa mi uopće nemamo doktrinu, sad trenutno ni obrambenu, a kamoli osvajačku (tu nismo imali nikada) tak da je bzvz to na što navodiš... ali danas sutra ukoliko republika srpska naumi biti dio srbije netko će morati taj prostor očistiti od ekipe sa agresivno osvajačkim namjerama... ;) pa poslije se dogovaqrati sa onim govindinima... :))jastreb wrote:Kao i kod nas kad bi ih pitali bi li išli ratovati za Foču,Višegrad,Srbac, Kozarsku Dubicu, Novi Grad, ili manastir Moštanicu.RayMabus wrote:Da ne bi trebalo ići u rat smatra 73 posto anketiranih, 17 posto 'ne zna', a 10 posto smatra da bi trebalo.
Neka ne diraju moje i možemo biti dobri susjedi. Hoće li Banjaluka i Srbac biti Srbija ili BIH meni je apsolutno svejedno i ja ih odo tamo sigurno neću tjerati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Koji rat za Kosovo?
Albanci odmah beze a ovi mladi u Srbiji su klasicne kapricoze.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Koji rat za Kosovo?
znači, albanci ko i ti :)
Guest- Guest
ti, ti U solo napad na r.srpsku ne bi smeo ni ludji nego sto jesi )michaellcmacha wrote:pa mi uopće nemamo doktrinu, sad trenutno ni obrambenu, a kamoli osvajačku (tu nismo imali nikada) tak da je bzvz to na što navodiš... ali danas sutra ukoliko republika srpska naumi biti dio srbije netko će morati taj prostor očistiti od ekipe sa agresivno osvajačkim namjerama... ;) pa poslije se dogovaqrati sa onim govindinima... :))jastreb wrote:Kao i kod nas kad bi ih pitali bi li išli ratovati za Foču,Višegrad,Srbac, Kozarsku Dubicu, Novi Grad, ili manastir Moštanicu.RayMabus wrote:Da ne bi trebalo ići u rat smatra 73 posto anketiranih, 17 posto 'ne zna', a 10 posto smatra da bi trebalo.
a to, da nato predvodi napad na r. srpsku a ti da kenjas o pobedi,
po vec ustaljenoj praksi, zaboravi.
sad imamo blokadu za nato,
a ti sam, u solo akciji,
ni q nisu u stanju da nam popusis kako valja ;:);)
Guest- Guest
Evo i Monce malo u spotu...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Rado Srbin ide na Kipar
» Rado Srbin ide u ruske vojnike
» Ipak Srbin rado ne ide u vojnike!Poruka srpskom vodstvu:Jebo vas rat!
» Ustaše priznale Kosovo kao srpsko
» 'Republika Srpsko Kosovo'bila bi uvod u novi rat na Balkanu
» Rado Srbin ide u ruske vojnike
» Ipak Srbin rado ne ide u vojnike!Poruka srpskom vodstvu:Jebo vas rat!
» Ustaše priznale Kosovo kao srpsko
» 'Republika Srpsko Kosovo'bila bi uvod u novi rat na Balkanu
Page 1 of 1