London: Veliki marš za klanje Žida, kršćana i Amerikanaca
Page 1 of 1
Re: London: Veliki marš za klanje Žida, kršćana i Amerikanaca
Londonistan, kokice, pivo...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
samo čekam da Gradonačlenik Khan preda ključeva grada kanibalimaepikur37 wrote:Londonistan, kokice, pivo...
Kermit-
2014-04-17
Kako su sijali tako sad i žanju.
asilovski wrote:samo čekam da Gradonačlenik Khan preda ključeva grada kanibalimaepikur37 wrote:Londonistan, kokice, pivo...
Bilo bi lijepo da London implodira, kao paradigma melting pota i multikultija....
amo, pušketanje nek pone
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U jbt, nisu me zvali na taj mars. Idem na sljedeci.
2016-11-17
Podrška prosvijednicima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
meni kokice vec dosadile,mozda kikirikiepikur37 wrote:Londonistan, kokice, pivo...
Guest- Guest
prije ce biti da su ovo fasisti, nisu tolerantni prema pederima i ostalim vjerskim opredjeljenjima, cak ni ideoloskimPinochet wrote:Antifašizam dominira
znaci fasisti
shodno tomu posto si ti antianifasista mogli bi biti i tvoji :D
koliko ja znam fašisti su neprijatelji islama.. evo pitaj govinduLeviathan2 wrote:prije ce biti da su ovo fasisti, nisu tolerantni prema pederima i ostalim vjerskim opredjeljenjima, cak ni ideoloskimPinochet wrote:Antifašizam dominira
znaci fasisti
antifašisti su saveznici islama, ruku pod ruku,.. pitaj matu kapovića, provocatora, radničku frontu, novu ljevicu, demokratsku stranku i druge .. islam i antifašizam, protiv fašizma, kapitalizma i zapada
Guest- Guest
pa ne znam bas, evo osvjedoceni fasisti tipa pavelic su usko suradjivali s muslimanima, pa cak i dolfiPinochet wrote:koliko ja znam fašisti su neprijatelji islama.. evo pitaj govinduLeviathan2 wrote:prije ce biti da su ovo fasisti, nisu tolerantni prema pederima i ostalim vjerskim opredjeljenjima, cak ni ideoloskimPinochet wrote:Antifašizam dominira
znaci fasisti
antifašisti su saveznici islama, ruku pod ruku,.. pitaj matu kapovića, provocatora, radničku frontu, novu ljevicu, demokratsku stranku i druge .. islam i antifašizam, protiv fašizma, kapitalizma i zapada
to su bila ondašnja vremena..Leviathan2 wrote:pa ne znam bas, evo osvjedoceni fasisti tipa pavelic su usko suradjivali s muslimanima, pa cak i dolfiPinochet wrote:koliko ja znam fašisti su neprijatelji islama.. evo pitaj govinduLeviathan2 wrote:prije ce biti da su ovo fasisti, nisu tolerantni prema pederima i ostalim vjerskim opredjeljenjima, cak ni ideoloskimPinochet wrote:Antifašizam dominira
znaci fasisti
u današnjim vremenima antifašisti i radikalni islam zajedno se bore protiv kapitalizma , zapada i fašizam.
kako kaže radnička fronta.
"TKO NE PRIČA O KAPITALIZMU NEMA SE ŠTA JAVLJATI I O FAŠIZMU"
Guest- Guest
Podrška prosvjednicima.Leviathan2 wrote:
pa ne znam bas, evo osvjedoceni fasisti tipa pavelic su usko suradjivali s muslimanima, pa cak i dolfi
Jooo kad sam vidio onog njemačkog transvesita u parlamentu ....jooooo ...SHARIA FOR GERMANY.....ODMA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» London: veliki skup potpore Al Qaidi
» London, policija rastjerala vjernike s mise na veliki petak...
» ''VELIKI NOĆNI MARŠ ZA DAN ŽENA U SREDIŠTU ZAGREBA Okupilo se više tisuća građana, među njima i nekolicina političara, vikali protiv Stiera i Ilčića''
» Soroš veliki mirotvorac veliki investitor u vojnoj industriji
» poziv na klanje
» London, policija rastjerala vjernike s mise na veliki petak...
» ''VELIKI NOĆNI MARŠ ZA DAN ŽENA U SREDIŠTU ZAGREBA Okupilo se više tisuća građana, među njima i nekolicina političara, vikali protiv Stiera i Ilčića''
» Soroš veliki mirotvorac veliki investitor u vojnoj industriji
» poziv na klanje
Page 1 of 1