Ubili Haskija, mislili da je Vuk
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ubili Haskija, mislili da je Vuk
Moj Bog je Jedan...Otac u skrovitosti...michaellcmacha wrote:ezekov Bog je jedna od tih samostanskih tabletica ili trakica ili listića.... :)) bilo koja od ta 4 milijuna....govinda wrote:Naravno da jeste i njegov...slabo stojis sa abrahamskim religijama?Triny wrote:Ali taj nije Kainov.red wolf wrote:Neznalica je izgovorila da je jedini Bog i da nema drugih Bogova osim njega...Triny wrote:
Neznalico.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
kako na brzaka prodati 4 miliona tabletica, jbt...michaellcmacha wrote:prije će bit da se htjela neka pinkica smoći.... na brzaka....Leviathan2 wrote:eto, to sve govori, samo vataju precice, jbte, 4 milijuna tabletica , to se spremao veliki partigovinda wrote:citam u novinama, budisticki monah u svoj hramu drzao 4 milijuna tabletica ekstazija...raja nasla put do Nirvane...Leviathan2 wrote:otislo sve u 3pmaterine, nista vise od starih obicaja, ova danasnja mladez sve izokrenulagovinda wrote:
sve naopako...prije se preko sedmice bilo budha a klalo vikendima...kud ide ovaj svijet, ts ts ts..
2016-11-17
aah, kontam...michaellcmacha wrote:ezekov Bog je jedna od tih samostanskih tabletica ili trakica ili listića.... :)) bilo koja od ta 4 milijuna....govinda wrote:Naravno da jeste i njegov...slabo stojis sa abrahamskim religijama?Triny wrote:Ali taj nije Kainov.red wolf wrote:Neznalica je izgovorila da je jedini Bog i da nema drugih Bogova osim njega...Triny wrote:
Neznalico.
2016-11-17
Oh, onaj vjeruje u vanzemaljce, ti u Panteon...e jest se nasla ekipa...Triny wrote:Ne, nego je pravi židovski bog u stvari antibog.govinda wrote:Naravno da jeste i njegov...slabo stojis sa abrahamskim religijama?Triny wrote:Ali taj nije Kainov.red wolf wrote:Neznalica je izgovorila da je jedini Bog i da nema drugih Bogova osim njega...Triny wrote:
Neznalico.
2016-11-17
Evo vam najnoviji vic iz Bosne:
Pita Mujo hodzu poslije dzume: Hodza, koja ti je sifra za wi fi?
Kaze hodza: Alah je 1,2,3,4
Pita Mujo hodzu poslije dzume: Hodza, koja ti je sifra za wi fi?
Kaze hodza: Alah je 1,2,3,4
2016-11-17
ide to budi bez brige... ne mjeri svijet po svojoj mjeri... da vidiš šta je konzumenata po vukojebinama poput moje i tvoje i to na dnevnoj bazi a ne s vremena na vreme... ;)govinda wrote:kako na brzaka prodati 4 miliona tabletica, jbt...michaellcmacha wrote:prije će bit da se htjela neka pinkica smoći.... na brzaka....Leviathan2 wrote:eto, to sve govori, samo vataju precice, jbte, 4 milijuna tabletica , to se spremao veliki partigovinda wrote:citam u novinama, budisticki monah u svoj hramu drzao 4 milijuna tabletica ekstazija...raja nasla put do Nirvane...Leviathan2 wrote:
otislo sve u 3pmaterine, nista vise od starih obicaja, ova danasnja mladez sve izokrenula
2015-08-08
Ne sjećam se da sam u SZ naišla na Panteon.govinda wrote:Oh, onaj vjeruje u vanzemaljce, ti u Panteon...e jest se nasla ekipa...Triny wrote:Ne, nego je pravi židovski bog u stvari antibog.govinda wrote:Naravno da jeste i njegov...slabo stojis sa abrahamskim religijama?Triny wrote:Ali taj nije Kainov.red wolf wrote:
Neznalica je izgovorila da je jedini Bog i da nema drugih Bogova osim njega...
Trinity-
2014-04-17
Ovako duso, Bog je jedan svima nama i nema zidvoskog ni krscanskog ni muslimanskog posebnog Boga...kad savladas tu lekciju preci cemo na sljedecu...Triny wrote:Ne sjećam se da sam u SZ naišla na Panteon.govinda wrote:Oh, onaj vjeruje u vanzemaljce, ti u Panteon...e jest se nasla ekipa...Triny wrote:Ne, nego je pravi židovski bog u stvari antibog.govinda wrote:Naravno da jeste i njegov...slabo stojis sa abrahamskim religijama?Triny wrote:
Ali taj nije Kainov.
2016-11-17
govinda wrote:Ovako duso, Bog je jedan svima nama i nema zidvoskog ni krscanskog ni muslimanskog posebnog Boga...kad savladas tu lekciju preci cemo na sljedecu...Triny wrote:Ne sjećam se da sam u SZ naišla na Panteon.govinda wrote:Oh, onaj vjeruje u vanzemaljce, ti u Panteon...e jest se nasla ekipa...Triny wrote:Ne, nego je pravi židovski bog u stvari antibog.govinda wrote:
Naravno da jeste i njegov...slabo stojis sa abrahamskim religijama?
red wolf-
2016-02-10
Srećo, tu sam lekciju davno savladala.govinda wrote:Ovako duso, Bog je jedan svima nama i nema zidvoskog ni krscanskog ni muslimanskog posebnog Boga...kad savladas tu lekciju preci cemo na sljedecu...Triny wrote:Ne sjećam se da sam u SZ naišla na Panteon.govinda wrote:Oh, onaj vjeruje u vanzemaljce, ti u Panteon...e jest se nasla ekipa...Triny wrote:Ne, nego je pravi židovski bog u stvari antibog.govinda wrote:
Naravno da jeste i njegov...slabo stojis sa abrahamskim religijama?
Prije tvoje ere na ovom forumu.
Trinity-
2014-04-17
a koji je žutima... ;)
2015-08-08
ne bih rekao...da si savladala ne bi spominjala antiboga...Triny wrote:Srećo, tu sam lekciju davno savladala.govinda wrote:Ovako duso, Bog je jedan svima nama i nema zidvoskog ni krscanskog ni muslimanskog posebnog Boga...kad savladas tu lekciju preci cemo na sljedecu...Triny wrote:Ne sjećam se da sam u SZ naišla na Panteon.govinda wrote:Oh, onaj vjeruje u vanzemaljce, ti u Panteon...e jest se nasla ekipa...Triny wrote:
Ne, nego je pravi židovski bog u stvari antibog.
2016-11-17
govinda wrote:ne bih rekao...da si savladala ne bi spominjala antiboga...Triny wrote:Srećo, tu sam lekciju davno savladala.govinda wrote:Ovako duso, Bog je jedan svima nama i nema zidvoskog ni krscanskog ni muslimanskog posebnog Boga...kad savladas tu lekciju preci cemo na sljedecu...Triny wrote:Ne sjećam se da sam u SZ naišla na Panteon.govinda wrote:
Oh, onaj vjeruje u vanzemaljce, ti u Panteon...e jest se nasla ekipa...
red wolf-
2016-02-10
To što je jedan bog ne znači da svi štuju tog boga.govinda wrote:ne bih rekao...da si savladala ne bi spominjala antiboga...Triny wrote:Srećo, tu sam lekciju davno savladala.govinda wrote:Ovako duso, Bog je jedan svima nama i nema zidvoskog ni krscanskog ni muslimanskog posebnog Boga...kad savladas tu lekciju preci cemo na sljedecu...Triny wrote:Ne sjećam se da sam u SZ naišla na Panteon.govinda wrote:
Oh, onaj vjeruje u vanzemaljce, ti u Panteon...e jest se nasla ekipa...
Neki si izmisle boga po mjeri.
Na svijetu ima čini mi se, oko 4000 religija.
I svi se kunu da je njihov bog pravi.
Last edited by Triny on 12/2/2017, 00:32; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
Toooooo...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaTriny wrote:To što je jedan bog ne znači da svi štuju tog boga.govinda wrote:ne bih rekao...da si savladala ne bi spominjala antiboga...Triny wrote:Srećo, tu sam lekciju davno savladala.govinda wrote:Ovako duso, Bog je jedan svima nama i nema zidvoskog ni krscanskog ni muslimanskog posebnog Boga...kad savladas tu lekciju preci cemo na sljedecu...Triny wrote:
Ne sjećam se da sam u SZ naišla na Panteon.
red wolf-
2016-02-10
Noor wrote:o mater im jebem degeneričnu imbecilnu :((((((((
Smeća neljudska.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
e vidis miha, ti si postavio pravo pitanjemichaellcmacha wrote:a koji je žutima... ;)
kako to da zuti ne jebu pol posto ovog jednog boga :D i jos su zivi
I onda mi tvrdis da nemas nista sa Panteonom...Triny wrote:To što je jedan bog ne znači da svi štuju tog boga.govinda wrote:ne bih rekao...da si savladala ne bi spominjala antiboga...Triny wrote:Srećo, tu sam lekciju davno savladala.govinda wrote:Ovako duso, Bog je jedan svima nama i nema zidvoskog ni krscanskog ni muslimanskog posebnog Boga...kad savladas tu lekciju preci cemo na sljedecu...Triny wrote:
2016-11-17
jbte, svaka shusa se prodala za boga, mada u biti na zemlju bogovi ne zalaze vec tisucljecimaTriny wrote:To što je jedan bog ne znači da svi štuju tog boga.govinda wrote:ne bih rekao...da si savladala ne bi spominjala antiboga...Triny wrote:Srećo, tu sam lekciju davno savladala.govinda wrote:Ovako duso, Bog je jedan svima nama i nema zidvoskog ni krscanskog ni muslimanskog posebnog Boga...kad savladas tu lekciju preci cemo na sljedecu...Triny wrote:
al ajde , svi vole sluzit nekomu pa nek se vesele, eto momentalno je taj zidovski bog najpopularniji, velika vecina planete ga stuje a on se vise i ne usudi prismrdit blizu :D
26
28
29
18
14
19
6 Comments
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/svirepo-lovci-ubili-haskija-mislili-da-je-vuk-clanak-2679813
26
Like
Show more reactions
Show more reactions
28
Like
Show more reactions
Show more reactions
29
Like
Show more reactions
Show more reactions
18
Like
Show more reactions
Show more reactions
14
Like
Show more reactions
Show more reactions
19
6 Comments
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Srbija, baš mi lega iz Niša govorio kako su lokalni kriminalci skrenuli potok i to veliki i napravili sebi jezerce a sve ostale ostavili bez vode naravno nikome ništa, jednostavno mi smo katastrofa ali Srbija je Somalija
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» LOVCI UBILI IMAMA IZ TOMISLAVGRADA Opravdanje je nevjerojatno: 'Mislili smo da pucamo u divljač...'
» Psi ubili mladog majmuna.Uslijedila strasna odmazda.Majmuni ubili preko 250 stenaca bacajuci ih sa krovova i drveca..
» Bednja:'Doktori i inzinjeri' mislili da je od ograde groblja-granica
» mislili su da će životni vijek građana porasti
» Mislili smo da Živi zid ne može biti luđi. Prevarili smo se
» Psi ubili mladog majmuna.Uslijedila strasna odmazda.Majmuni ubili preko 250 stenaca bacajuci ih sa krovova i drveca..
» Bednja:'Doktori i inzinjeri' mislili da je od ograde groblja-granica
» mislili su da će životni vijek građana porasti
» Mislili smo da Živi zid ne može biti luđi. Prevarili smo se
Page 3 of 4