Evo što radikalna desnica, MOST i HRT ne žele da znate o njihovom omiljenom borcu protiv UDBE
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Evo što radikalna desnica, MOST i HRT ne žele da znate o njihovom omiljenom borcu protiv UDBE
Miha mesaroš, kad krene pandlat, nema labavotre911 wrote:Miha ga je jednom uhvatio na krivoj nozi i isecirao ga kao žabu na satu biologije :DNoor wrote:aaa, tako je to bilo :)tre911 wrote:Vjeruj mi noor, deboto je bio u JNA nekih mjesec dana i tamo se pravio budala, išao na psihotestiranje i dobio pedalu iz iste. Vjerojatno će sam potvrditi priču a ako ne ima nas koji se sjećamo tema na kojima je to razjašnjeno do u detalje.Noor wrote:tre911 wrote:
gle dezerterčino, za tebe je autoritet svako na forumu osim srbinja, taj nije ni stigao do neke vojske već je uhvatio pedalu puno ranije kad je vidio poštara sa mobilizacijskim pozivom, ti si ipak otišao u JNA i tamo se pravio( e sad otom potom koliko si se pravio budući kako i što pišešeš ovdje) lud.debotoijusto wrote:
ne
napisao je samo NE, pa nisam to ni pomislila :P
Guest- Guest
Re: Evo što radikalna desnica, MOST i HRT ne žele da znate o njihovom omiljenom borcu protiv UDBE
tre911 wrote:Otkriti 3 ooo ljudi koji su živi zazidani iza 5 metara betona, zemlje i cigli nije sigurno amaterizam. Druga je stvar što bi ti takvo što minorizirao da ne bi povrjedilo tvoje sinapse naučene na dogme iz djetinstva o istini koju je samo KPJ bila u stanju ispričati a što je tvoj mozak upio i utopio se u njima kao jelcin u alkoholu.debotoijusto wrote:tre911 wrote:Vjeruj mi noor, deboto je bio u JNA nekih mjesec dana i tamo se pravio budala, išao na psihotestiranje i dobio pedalu iz iste. Vjerojatno će sam potvrditi priču a ako ne ima nas koji se sjećamo tema na kojima je to razjašnjeno do u detalje.Noor wrote:tre911 wrote:
gle dezerterčino, za tebe je autoritet svako na forumu osim srbinja, taj nije ni stigao do neke vojske već je uhvatio pedalu puno ranije kad je vidio poštara sa mobilizacijskim pozivom, ti si ipak otišao u JNA i tamo se pravio( e sad otom potom koliko si se pravio budući kako i što pišešeš ovdje) lud.debotoijusto wrote:
ne
sve u oku promatraca
rusio sam YU i zasluzujem mirovinu
nebitno , nisam ja tema vec ovaj lik sto u saboru izigrava strucnjaka a pojedinci velicaju njegovo amatersko prevrtanje kostiju
on nista nije otkrio osim novog nacina prodaje price za novac dok je imao puno slobodnog vremena
to je tvoj heroj
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa da, barbarin rov, tezno, jazovka...to ništa ne postoji, to je sve izmišljeno osim jasenovca i jadovnog. Čuj JNA jeste bila glupa i tamo si mogao sa svojim idiotlucima proći, ovdje ti to neće proći osim kod sore i sličnih.debotoijusto wrote:tre911 wrote:Otkriti 3 ooo ljudi koji su živi zazidani iza 5 metara betona, zemlje i cigli nije sigurno amaterizam. Druga je stvar što bi ti takvo što minorizirao da ne bi povrjedilo tvoje sinapse naučene na dogme iz djetinstva o istini koju je samo KPJ bila u stanju ispričati a što je tvoj mozak upio i utopio se u njima kao jelcin u alkoholu.debotoijusto wrote:tre911 wrote:Vjeruj mi noor, deboto je bio u JNA nekih mjesec dana i tamo se pravio budala, išao na psihotestiranje i dobio pedalu iz iste. Vjerojatno će sam potvrditi priču a ako ne ima nas koji se sjećamo tema na kojima je to razjašnjeno do u detalje.Noor wrote:
sve u oku promatraca
nebitno , nisam ja tema vec ovaj lik sto u saboru izigrava strucnjaka a pojedinci velicaju njegovo amatersko prevrtanje kostiju
on nista nije otkrio osim novog nacina prodaje price za novac dok je imao puno slobodnog vremena
to je tvoj heroj
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa da, barbarin rov, tezno, jazovka...to ništa ne postoji, to je sve izmišljeno osim jasenovca i jadovnog. Čuj JNA jeste bila glupa i tamo si mogao sa svojim idiotlucima proći, ovdje ti to neće proći osim kod sore i sličnih.debotoijusto wrote:tre911 wrote:Otkriti 3 ooo ljudi koji su živi zazidani iza 5 metara betona, zemlje i cigli nije sigurno amaterizam. Druga je stvar što bi ti takvo što minorizirao da ne bi povrjedilo tvoje sinapse naučene na dogme iz djetinstva o istini koju je samo KPJ bila u stanju ispričati a što je tvoj mozak upio i utopio se u njima kao jelcin u alkoholu.debotoijusto wrote:tre911 wrote:
Vjeruj mi noor, deboto je bio u JNA nekih mjesec dana i tamo se pravio budala, išao na psihotestiranje i dobio pedalu iz iste. Vjerojatno će sam potvrditi priču a ako ne ima nas koji se sjećamo tema na kojima je to razjašnjeno do u detalje.
sve u oku promatraca
to je tvoj heroj
njah
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
"Antifašistički" elokventno.debotoijusto wrote:njah
Regoč wrote:"Antifašistički" elokventno.debotoijusto wrote:njah
...i argumentirano do bola. svaka čast :D
Guest- Guest
Ništa neuobičajno i već toliko puta viđeno od debilka.Noor wrote:Regoč wrote:"Antifašistički" elokventno.debotoijusto wrote:njah
...i argumentirano do bola. svaka čast :D
Guest- Guest
Bez panike debotu je ovo smao razbribriga u nedostatku tematike #Kaptol #prvapričest #vjeronaukraus #raspelauzcestu...
Kad bude za ozbiljno hebaćevammamu argumentima
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Bez panike debotu je ovo smao razbribriga u nedostatku tematike #Kaptol #prvapričest #vjeronaukraus #raspelauzcestu...
njah
Guest- Guest
Slabo je UDBA odradila posao kad je trebao da se odradi...
2016-11-17
amaterizam druže, i to epski, drugi puta pametnije
SF SN
SF SN
2014-04-15
PA Pariz dokazuje da se ovaj put radi ozbiljnije...n_razbojnik wrote:amaterizam druže, i to epski, drugi puta pametnije
SF SN
2016-11-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Radikalna desnica protiv EURA
» Radikalnim ljevicarima i neoliberala nije meta samo Hasanbegovic,Crnoja,Karamarko,desnica svi su mete tko se ne slaze sa njihovom politikom i misljenjima,na udaru radikala nasla se Nina Badric,Shorty,sestre Husar zbog pjesme protiv pobacaja Zelim zivjet.
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Radikalna desnica osvaja vlast u Njemačkoj
» Dok radikalna desnica maršira Kolinda se češlja
» Radikalnim ljevicarima i neoliberala nije meta samo Hasanbegovic,Crnoja,Karamarko,desnica svi su mete tko se ne slaze sa njihovom politikom i misljenjima,na udaru radikala nasla se Nina Badric,Shorty,sestre Husar zbog pjesme protiv pobacaja Zelim zivjet.
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Radikalna desnica osvaja vlast u Njemačkoj
» Dok radikalna desnica maršira Kolinda se češlja
Page 2 of 2