Najugroženiji dio granica između Crne Gore i Hercegovine prema Trebinju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Najugroženiji dio granica između Crne Gore i Hercegovine prema Trebinju
A da se vratimo staroj hrvatskoj vjeri bogumilstvu?RayMabus wrote:Kršanstvo ce oslabiti.
Papa Franjo.
Koji lik,.
Katolicku crkvu treba izbacit iz Hrvatske.
Lani su obnovljeni,a vođa im je biši svećenik Ruske pravoslavne crkve-Blaženi Joan.
Lani sam na Korzu u Rijeci na njihovom štandu pričao sa njihovim članom.
Kaže da je Jahve ustvari Sotona i da Stari Zavjet je vražje djelo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vratimo se zdravom razumu.
TO JE DOVOLJNO.
TO JE DOVOLJNO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Što je zdravi razum?RayMabus wrote:Vratimo se zdravom razumu.
TO JE DOVOLJNO.
2014-04-22
Pa zdrav razum .....ono kad na Srđu postaviš tisucu križeva okrenutih prema BiH odakle imigranti dolaze i nabiješ tisucu vojno sposbnih imigranata na to kao reklama svima takvima koji dolaze.
2014-04-11
nesto kao transparent, dobro nam dosli dragi gostiRayMabus wrote:Pa zdrav razum .....ono kad na Srđu postaviš tisucu križeva okrenutih prema BiH odakle imigranti dolaze i nabiješ tisucu vojno sposbnih imigranata na to kao reklama svima takvima koji dolaze.
dijagram-
2015-08-09
Baš me zanima bi li se ti primio tog zdravorazumskog posla.RayMabus wrote:Pa zdrav razum .....ono kad na Srđu postaviš tisucu križeva okrenutih prema BiH odakle imigranti dolaze i nabiješ tisucu vojno sposbnih imigranata na to kao reklama svima takvima koji dolaze.
Trinity-
2014-04-17
Zasto ne, ne moramo sve ti i ja, malo ce i drugi:)Trinity wrote:Baš me zanima bi li se ti primio tog zdravorazumskog posla.RayMabus wrote:Pa zdrav razum .....ono kad na Srđu postaviš tisucu križeva okrenutih prema BiH odakle imigranti dolaze i nabiješ tisucu vojno sposbnih imigranata na to kao reklama svima takvima koji dolaze.
dijagram-
2015-08-09
Ti i ja nećemo, a ovi drugi samo drukaju, nemaju oni muda...dijagram wrote:Zasto ne, ne moramo sve ti i ja, malo ce i drugi:)Trinity wrote:Baš me zanima bi li se ti primio tog zdravorazumskog posla.RayMabus wrote:Pa zdrav razum .....ono kad na Srđu postaviš tisucu križeva okrenutih prema BiH odakle imigranti dolaze i nabiješ tisucu vojno sposbnih imigranata na to kao reklama svima takvima koji dolaze.
Trinity-
2014-04-17
Dobro, mi cemo ono drugoTrinity wrote:Ti i ja nećemo, a ovi drugi samo drukaju, nemaju oni muda...dijagram wrote:Zasto ne, ne moramo sve ti i ja, malo ce i drugi:)Trinity wrote:Baš me zanima bi li se ti primio tog zdravorazumskog posla.RayMabus wrote:Pa zdrav razum .....ono kad na Srđu postaviš tisucu križeva okrenutih prema BiH odakle imigranti dolaze i nabiješ tisucu vojno sposbnih imigranata na to kao reklama svima takvima koji dolaze.
dijagram-
2015-08-09
Trinity-
2014-04-17
Čini mi se da ni sami muslimani u Bosni nisu baš prijateljski raspoloženi prema tim izbjeglicama.
2014-04-22
nisu svi,oni koji jedu pajceke,piju brlju i opcenito su deklarativno muslimani..no u prisustu brutala ISIS-ovih da vis kako ce se adaptirati..to su im u biti i preci radili...albatros wrote:Čini mi se da ni sami muslimani u Bosni nisu baš prijateljski raspoloženi prema tim izbjeglicama.
Guest- Guest
Naravno da nebi.Trinity wrote:Baš me zanima bi li se ti primio tog zdravorazumskog posla.RayMabus wrote:Pa zdrav razum .....ono kad na Srđu postaviš tisucu križeva okrenutih prema BiH odakle imigranti dolaze i nabiješ tisucu vojno sposbnih imigranata na to kao reklama svima takvima koji dolaze.
Dubrovacki biskup je rekao da je Papina zadnja tj da svatko tko ne primi imigrante je ratni zlocinac.
Nebi se štel mešati.
Kad ti isti imigranti razvale turizam u Dubrovniku ja cu se samo smijati.
HEBITE SI MAJKU.
2014-04-11
Ja cu stavit kamere oko kuce , povecat kontrolu a primjetim li ove da se motaju u mom mijestu bacitcu im plamen u lice ....uzmeš sprej staviš upaljac i kresneš.
Onda ce ti pobjec iz mog mijesta a otic u drugo.
JA SVOJE BRANIM A VI SE JEBITE.
Onda ce ti pobjec iz mog mijesta a otic u drugo.
JA SVOJE BRANIM A VI SE JEBITE.
2014-04-11
Pomozi sebi pa ce ti i Bog pomoc.
Nemam uopce namjeru pomoagat Dubrovcanima kad oni sami sebi nece.
MA TKO VAS JEBE.
Nemam uopce namjeru pomoagat Dubrovcanima kad oni sami sebi nece.
MA TKO VAS JEBE.
2014-04-11
Proglasit cu zonu 5 km oko kuce zonom zabrane za imigrante.
Kad tu kojeg vidim odma noga u jaja.
AJ BOG.
Kad tu kojeg vidim odma noga u jaja.
AJ BOG.
2014-04-11
bit će strange tounge u ZagrebuRayMabus wrote:Svetac pa znam ja da stižu. Zato sam i posta ovu temu. Pa jbte pricaš sa likom koji zna događaje par desetljeca u buducnost i onda ti meni kao govoriš : Longi stižu ti imigranti ......A MISLIM STVARNO SVAŠTA.
BACI OKO NA OVU STRANICU MALO :
The strange tongue in the Dalmatian land
Poslano: 02-09-2014 0:23
http://forum.net.hr/forums/t/384319.aspx
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Granica Crne Gore i Kosova mrtvo slovo na papiru?
» Zapelo na pregovorima o formiranju nove vlade Crne Gore između Dritana sa prosrpskom oporbom
» Dobro jutro radni narode Crne Gore
» Pala SPC Vlada Crne Gore
» SAD će podržati ulazak Crne Gore u NATO
» Zapelo na pregovorima o formiranju nove vlade Crne Gore između Dritana sa prosrpskom oporbom
» Dobro jutro radni narode Crne Gore
» Pala SPC Vlada Crne Gore
» SAD će podržati ulazak Crne Gore u NATO
Page 2 of 2