Otopljenje odnosa Hrvatska-Rusija?Vlada ruske metropole pokrenula inicijativu da se jedan moskovski trg nazove po Zagrebu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Otopljenje odnosa Hrvatska-Rusija?Vlada ruske metropole pokrenula inicijativu da se jedan moskovski trg nazove po Zagrebu
http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/zagrebu-trg-u-moskvi-vlada-ruske-metropole-pokrenula-inicijativu-i-obavijestila-hrvatske-kolege-1148598
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Otopljenje odnosa Hrvatska-Rusija?Vlada ruske metropole pokrenula inicijativu da se jedan moskovski trg nazove po Zagrebu
hm nesto se pozitivno desava u posljednje vrijeme u hravtsko-ruskim odnosima...ruski veleposlanik nedavno izjavio da u rusko-hrvatskim odnosima nije samo krivica na jednoj strani i da su i oni rusi nacinili neke pogreske..sad jedino da plenki opet ne zajebe..
2015-09-08
Re: Otopljenje odnosa Hrvatska-Rusija?Vlada ruske metropole pokrenula inicijativu da se jedan moskovski trg nazove po Zagrebu
mora da smo im nesto ponudili..kakvo dobro ulaganje...jebome irud ako su srbaljima dali 6 migova-29 nama ce bar deset vise..za kakav dobar dil..
2015-09-08
..I tako,ljubav bi...sto cemo sada,ako vas ameri prozovu za nevjeru...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:mora da smo im nesto ponudili..kakvo dobro ulaganje...jebome irud ako su srbaljima dali 6 migova-29 nama ce bar deset vise..za kakav dobar dil..
Guest- Guest
pobjeda Trumpa, mi smo suncokreti, kako se Amerika okreće tako i mi .. Plenkiju isto tako iz Američke ambasade dolaze nove upute kako se ponašati spram Rusije
Guest- Guest
Ja nisam , ...ja sam tikvica.Pinochet wrote: mi smo suncokreti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
NEMA TOLIKO KURACA KOJE HRVATSKI POLITICARI NE MOGU POPUSITI ISTVREMENO.pismejker wrote:..I tako,ljubav bi...sto cemo sada,ako vas ameri prozovu za nevjeru...
Ni guzica za polizati.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
krusnu mrvu ti jebem sad sam bio u tramvaju i sjedi pokraj mene neka baba minimum 60 godina..i vidim tipka na mob-u na ex iskon...ko bi to mogao biti prije dvadesetak minuta
2015-09-08
Pinochet.vuksadinare wrote:krusnu mrvu ti jebem sad sam bio u tramvaju i sjedi pokraj mene neka baba minimum 60 godina..i vidim tipka na mob-u na ex iskon...ko bi to mogao biti prije dvadesetak minuta
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
aufff..!!! ebeno brutalan multitasking...Ringo10 wrote:NEMA TOLIKO KURACA KOJE HRVATSKI POLITICARI NE MOGU POPUSITI ISTVREMENO.pismejker wrote:..I tako,ljubav bi...sto cemo sada,ako vas ameri prozovu za nevjeru...
Ni guzica za polizati.
Guest- Guest
..a...bilo koja forumasica...vuksadinare wrote:krusnu mrvu ti jebem sad sam bio u tramvaju i sjedi pokraj mene neka baba minimum 60 godina..i vidim tipka na mob-u na ex iskon...ko bi to mogao biti prije dvadesetak minuta
Guest- Guest
Saće plenki na Krim, da ugovori neke poslove :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Znam, opet idemo u Jugoslaviju.
Jebiga, znali smo mi to cijelo vrijeme, ali bar smo malo bili Hrvati.
Jebiga, znali smo mi to cijelo vrijeme, ali bar smo malo bili Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:krusnu mrvu ti jebem sad sam bio u tramvaju i sjedi pokraj mene neka baba minimum 60 godina..i vidim tipka na mob-u na ex iskon...ko bi to mogao biti prije dvadesetak minuta
Ovisi koliko si bio blizu, forumotion je genericki predlozak, moglo je biti hrpa slicnih foruma.
Ali, ako je ovaj, onda je dudette.
Guest- Guest
opisat cu je i nije pretjerivanje..duga kosa sa ponekom sijedom...naocale velike ko traktorska guma..dosta bora...napadno crveni ruz na usnama...i vunena kapa na klavi kompinacija smedja,crvena i plava boja...tko li ce se prepoznat...
2015-09-08
Fuk u lovu na Vještice...a sto ak osi imao cast sjediti pored Sore??..Pa trebao si se upoznati...e jebi ga...vuksadinare wrote:opisat cu je i nije pretjerivanje..duga kosa sa ponekom sijedom...naocale velike ko traktorska guma..dosta bora...napadno crveni ruz na usnama...i vunena kapa na klavi kompinacija smedja,crvena i plava boja...tko li ce se prepoznat...
Guest- Guest
Idejna i politička borba
Križanić se smatra jednim od najranijih pristaša panslavenstva. Idejama o ekonomskoj i političkoj nezavisnosti, o ubitačnosti vjerskog razdora i zloupotrebe Crkve, kao i pogledima na rad, ekonomiju i državnu upravu Križanić je jedinstvena pojava unutar hrvatske književnosti u 17. stoljeću. U svojim političkim istupima otvoreno je propovijedao opravdanost buna i ustanaka protiv okrutnosti i tiranstva ruskog cara i njegove vlade. Naime, Križanić je želio moćnu, u smislu kasnijeg prosvijećenog apsolutizma, organiziranu rusku državu kao protutežu i branu Nijemcima koje je smatrao glavnim i najopasnijim neprijateljima svih Slavena. Na Nijemce se žestoko obarao zato što su stoljećima nastupali ekspanzionistički i osvajački prema slavenskim narodima, nastojeći podjarmiti i porobiti ih.Križanić je smatrao da je vjerski raskol za naš narod (Slavene), besmislen i štetan jer su ti vjerski sukobi upereni na naše međusobno upropašćivanje i uništavanje i upozoravao je na to da oni koji među slavenskim narodima podržavaju vjerski razdor nama žele toliko dobra koliko vuci ovcama.
Pravoslavno svećenstvo ga je optuživalo da je plaćeni agent Rima koji u interesu Katoličke Crkve radi na pokatoličenju Rusa i ostalih pravoslavnih Slavena. Križanić je u svojim političkim pogledima uvijek stavljao nacionalne interese iznad crkvenih, a kada se radilo o nezavisnosti slavenskih država (Poljske i Rusije) odlučno je ustajao čak i protiv pape. U političkom djelovanju također se zalagao za socijalnu pravdu, ravnopravnost žena i dr. Okomio se i na plemiće opisujući ih: ...nema veće nepravde od one koju čine ovakvi ljudi, koji ne pridonose nikakve koristi općem narodnom dobru, a služe se više od drugih i samo na svoju korist najboljim narodnim dobrima... Križanić visoko cijeni rad i smatra ga jedinim opravdanim izvorom stjecanja: Nepravedna je svaka dobit koja nije stečena bez muke, bez znoja i bez utrošena vremena ili koja je stečena nepravično, otimačinom ili na prijevaran način. Bio je protivnik mnogih crkvenih praznika za koje je smatrao da upropaštavaju i osiromašuju narod. U svojim političkim viđenjima razlikovao je pravedne, opravdane ratove od nepravednih: Svaki kralj dužan je brinuti se da pribavi svojemu narodu mir ili spokojnost, a svaki kralj nije dužan voditi ratove, ako ne bude napadnut sa strane.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..a sto se tice ove teme...nista neobicno...rusiji je strateski interes da nekako hrvatsku drzi po strani sto se tice ovih prostora...odnosno da se sa nama ne krvi ako zele tu ukopati svoje interese plus sto 90% mi drzimo istocne obale jadrana...a ruje uvijek interesira kombinacija sa jadranom...
2015-09-08
palo mi nesto takvo na pamet..manje vise sora je u godinama..a i ova mi pari kao da nije malo svoja...pismejker wrote:Fuk u lovu na Vještice...a sto ak osi imao cast sjediti pored Sore??..Pa trebao si se upoznati...e jebi ga...vuksadinare wrote:opisat cu je i nije pretjerivanje..duga kosa sa ponekom sijedom...naocale velike ko traktorska guma..dosta bora...napadno crveni ruz na usnama...i vunena kapa na klavi kompinacija smedja,crvena i plava boja...tko li ce se prepoznat...
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Šef ruske banke: Todorić nas je prevario, a hrvatska Vlada podržava muljaže Agrokora
» " braća " pokrenula inicijativu protiv srbije
» RUSKI VELEPOSLANIK IZ RIJEKE PORUČIO: 'Rusija i Europa mogu biti prijatelji, vaša mudra hrvatska Vlada to može postići'
» Moskovski patrijarh rekao da se u Ukrajini vodi "sveti rat", vjeruje i da će Rusija preuzeti Kijev
» Amerikanci su spriječili rusku inicijativu da se Hrvatska vrati na pozicije prije Bljeska
» " braća " pokrenula inicijativu protiv srbije
» RUSKI VELEPOSLANIK IZ RIJEKE PORUČIO: 'Rusija i Europa mogu biti prijatelji, vaša mudra hrvatska Vlada to može postići'
» Moskovski patrijarh rekao da se u Ukrajini vodi "sveti rat", vjeruje i da će Rusija preuzeti Kijev
» Amerikanci su spriječili rusku inicijativu da se Hrvatska vrati na pozicije prije Bljeska
Page 1 of 2