LJ U D I N A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
LJ U D I N A
[size=36]Rađa: Mrzim Juventus, ostavljam m**a protiv njih
Fudbaler Rome Rađa Naingolan priznao je da prezire Juventus i obećao navijačima da će "staroj dami" ove sezone uzeti ili Skudeto ili trofej u Kupu Italije.
[/size]
Photo by Paolo Bruno/Getty Images
Juventus je petostruki uzastopni šampion Italije, a poslednje dve sezone je osvajao duplu krunu.
Roma je, na drugoj strani, bez trofeja još od 2008. godine.
’Vučica’ trenutno ima sedam bodova manje od Juventusa, ali Naingolan veruje da njegova ekipa može da ih sustigne ili da ih makar pobedi u Kupu.
"Ja sam uvek protiv Juventusa. Mrzim Juve. Kada sam igrao u Kaljariju ostavljao sam mu.. na terenu kako bismo ih pobedili. Osvojili su Skudeto baš protiv nas kada smo bili domaćini u Trstu. Mrzim ih, jer uvek pobeđuju s penala ili iz slobodnog udarca", rekao je Naingolan.
On je naveo da je došao u Romu kako bi "osvojio nešto protiv Juventusa".
"Ako ne osvojimo Skudeto, osvojićemo Kup, ja vam kažem. Pobedićemo Lacio u polufinalu u oba meča, verujte mi", rekao je Naingolan.
Fudbaler Rome Rađa Naingolan priznao je da prezire Juventus i obećao navijačima da će "staroj dami" ove sezone uzeti ili Skudeto ili trofej u Kupu Italije.
[/size]
Photo by Paolo Bruno/Getty Images
Juventus je petostruki uzastopni šampion Italije, a poslednje dve sezone je osvajao duplu krunu.
Roma je, na drugoj strani, bez trofeja još od 2008. godine.
’Vučica’ trenutno ima sedam bodova manje od Juventusa, ali Naingolan veruje da njegova ekipa može da ih sustigne ili da ih makar pobedi u Kupu.
"Ja sam uvek protiv Juventusa. Mrzim Juve. Kada sam igrao u Kaljariju ostavljao sam mu.. na terenu kako bismo ih pobedili. Osvojili su Skudeto baš protiv nas kada smo bili domaćini u Trstu. Mrzim ih, jer uvek pobeđuju s penala ili iz slobodnog udarca", rekao je Naingolan.
On je naveo da je došao u Romu kako bi "osvojio nešto protiv Juventusa".
"Ako ne osvojimo Skudeto, osvojićemo Kup, ja vam kažem. Pobedićemo Lacio u polufinalu u oba meča, verujte mi", rekao je Naingolan.
Guest- Guest
Re: LJ U D I N A
kakva ljudeskara! ne bi me cudilo da sutra dobije konjsku glavu u krevetu...
Guest- Guest
Bracala wrote:
Guest- Guest
Smecar bez trofeja ujutro bi dosao u najveci svjetski klub samo ima jednuanu... nije dovoljno dobar da zaigra za Juventus.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Na ove stvari se moze palit samo bracala i end.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Od 2008 bez trofeja...pa i leicester je osvojio naslov dok ovi jadnici postaju gori i od luzerfola
2015-09-13
nista, udbasu, nista ne moze da prikrije lopovluk tvojih cigana iz torina. ni proslost ni sadasnjost.
doci ce ponovo momenat kada ce se skroz razotrkiti prljave radnje najveceg zla u sportu...
doci ce ponovo momenat kada ce se skroz razotrkiti prljave radnje najveceg zla u sportu...
Guest- Guest
Trazim ban na nekoliko dana ...da mu se mozak ohladi od gluposti ,ovo,ono sa griezmannom,partisanom...
Ziil Los Dii ! wrote:Trazim ban na nekoliko dana ...da mu se mozak ohladi od gluposti ,ovo,ono sa griezmannom,partisanom...
ti druze zivis u gluposti svaki dan. kako normalna i inteligentna osoba moze da navija za djubrentus?
sam vidis i po korisnicima foruma: nacista psihopata, klosar nacista, gluperda iz srednje bosne i sociopata navijaju za djubrentus.
Guest- Guest
Ovo sa Griezmannom mu stvarno nije tribalo...Ziil Los Dii ! wrote:Trazim ban na nekoliko dana ...da mu se mozak ohladi od gluposti ,ovo,ono sa griezmannom,partisanom...
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ovo sa Griezmannom mu stvarno nije tribalo...Ziil Los Dii ! wrote:Trazim ban na nekoliko dana ...da mu se mozak ohladi od gluposti ,ovo,ono sa griezmannom,partisanom...
nemojte da ste skorpija, pa taj je tvrdio da je rooney krilo, jer ga je fergi jedno vreme, na tu poziciju gurao. griezmann po vokaciji nije napadac, nije devetka kao igraci koje si nabrojao-a ti i ovaj sociopata se i dalje pravite idiotima...
dobro, ti i izigravas idiota svaki dan, od tebe me to ni ne cudi.
Guest- Guest
Ne seri, Bracala...
Ako Griezmann nije napadač onda niko nije...
I za klasu je ispod onih nabrojanih...
Btw. Aguero i Forlan su znali igrat ciste desetke, biće ni oni nisu napadači, lol...
Reci lipo, falija san i to je to...
;)
Btw. Aguero i Forlan su znali igrat ciste desetke, biće ni oni nisu napadači, lol...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ne seri, Bracala...
;)
aguero igrao cistu desetku?
ajde za forlana si donekle u pravu...
Guest- Guest
Da...Bracala wrote:fridrih_niche wrote:Ne seri, Bracala...
;)
aguero igrao cistu desetku?
ajde za forlana si donekle u pravu...
U Independiete-u...
Natural position su mu i amc i fc...
;)
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3