3,600 Civilians Killed by Ukrainian Forces and Neo-Nazi Militia since Minsk II Agreement
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 3,600 Civilians Killed by Ukrainian Forces and Neo-Nazi Militia since Minsk II Agreement
Je li ti zao tvog Arkana?Marx wrote:Treba te naciste pobit jednom i za sva vremena ako treba onda od cijele ukrajine napravit jedan veliki černobil, jer kad je dosta onda je dosta.
Oni jednostavno neće i ne žele prestat granatirat po civilnom stanovništvu u Donbasu, a NATO i onaj židov sa trojnim državljanstvom ih financira.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Re: 3,600 Civilians Killed by Ukrainian Forces and Neo-Nazi Militia since Minsk II Agreement
Nije, jer je Arkan živ i zdrav. Žao mi je Givija.govinda wrote:Je li ti zao tvog Arkana?Marx wrote:Treba te naciste pobit jednom i za sva vremena ako treba onda od cijele ukrajine napravit jedan veliki černobil, jer kad je dosta onda je dosta.
Oni jednostavno neće i ne žele prestat granatirat po civilnom stanovništvu u Donbasu, a NATO i onaj židov sa trojnim državljanstvom ih financira.
Guest- Guest
barca je separatistički klub u kojemu je igrao bojan krkić. real je unitaristički....govinda wrote:Ja uvijek kontra Srba i kontra Reala navijam..nebitno ko igra protiv njih...mutava baštarda wrote:govinda wrote:Ja sam navijao za Albance zato sto ubijaju Srbe. Inace me boli kurac za njihovu nezavisnost.mutava baštarda wrote:pa vjerujem da si i ti drukao za separatiste s pola fudbala po glavi muškog stanovnika(kosovare)govinda wrote:Cudni su mi ovi Hrvati koji su uz separatiste u Donbasu a separatiste iz Krajine su satrali...
meni su srbi i šiptari jednako dragi/nedragi. rat na kosovu mi je bio kao derbi real-barca. ne znaš za koga bi navijao....
Pa ucero ti onda Arkan u supak a ti jebo Givija a Givi jebo vas obojicu.Marx wrote:Nije, jer je Arkan živ i zdrav. Žao mi je Givija.govinda wrote:Je li ti zao tvog Arkana?Marx wrote:Treba te naciste pobit jednom i za sva vremena ako treba onda od cijele ukrajine napravit jedan veliki černobil, jer kad je dosta onda je dosta.
2016-11-17
Znam..a real je kraljevski klub a ja nesto ni to plemstvo ne volim...mutava baštarda wrote:barca je separatistički klub u kojemu je igrao bojan krkić. real je unitaristički....govinda wrote:Ja uvijek kontra Srba i kontra Reala navijam..nebitno ko igra protiv njih...mutava baštarda wrote:govinda wrote:Ja sam navijao za Albance zato sto ubijaju Srbe. Inace me boli kurac za njihovu nezavisnost.mutava baštarda wrote:
pa vjerujem da si i ti drukao za separatiste s pola fudbala po glavi muškog stanovnika(kosovare)
meni su srbi i šiptari jednako dragi/nedragi. rat na kosovu mi je bio kao derbi real-barca. ne znaš za koga bi navijao....
2016-11-17
mutava baštarda wrote:dok su stanovnici krima izlaskom na referendum odlučivali o svojoj sudbini u kijevu je vladala državom grupa ljudi koji su došli na vlast molotovljevim koktelima i bejzbol palicama, a srušili su vladu za koju su glasali stanovnici krima.Noor wrote:Marx wrote:Da je Rusija napala Ukrajinu ne bi Ukrajine bilo na mapi, gore bi prošli nego Njemačka '45.Sabina Spielrein wrote:Lud zbunjenog tu.
Rusija napala Ukrajinu koja se brani, što je legitimno, a pri tome koriste nazi simbole?
Momci u DPR samo brane svoje domove i imaju pravo na to jer ovu teroristi im ruše kuće i ubijaju civile.
aha, Krim im je anektirala Bocvana.
pa sada što tebi ima veći legitimitet, referendum ili molotovljevi kokteli....
taj referendum ima legitimitet jednak onom srpskom iz Knina 1990.
krim je svoju toliko željenu neovisnost imao čak tjedan dana, prije nego je uletio majci rusiji pod skute.
Guest- Guest
referendum o neovisnosti bila je samo forma, stanovnici krima su htjeli samo jedno, prisajedinjenje s maticom. a sad tjedan, mjesec ili godina nije bitno. bitno je da je odrađen taj formalni dio u vrijeme dok je u kijevu bila suspenzija demokratskih standarda.Noor wrote:mutava baštarda wrote:dok su stanovnici krima izlaskom na referendum odlučivali o svojoj sudbini u kijevu je vladala državom grupa ljudi koji su došli na vlast molotovljevim koktelima i bejzbol palicama, a srušili su vladu za koju su glasali stanovnici krima.Noor wrote:Marx wrote:Da je Rusija napala Ukrajinu ne bi Ukrajine bilo na mapi, gore bi prošli nego Njemačka '45.Sabina Spielrein wrote:Lud zbunjenog tu.
Rusija napala Ukrajinu koja se brani, što je legitimno, a pri tome koriste nazi simbole?
Momci u DPR samo brane svoje domove i imaju pravo na to jer ovu teroristi im ruše kuće i ubijaju civile.
krim je svoju toliko željenu neovisnost imao čak tjedan dana, prije nego je uletio majci rusiji pod skute.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
prvo bi se moralo dogoditi da je netko srušio demokratski izabranu vlast ( franju tuđmana) u organizaciji stranih ambasada i nevladinih udruga i na silu zavladao banskim dvorima...Noor wrote:mutava baštarda wrote:dok su stanovnici krima izlaskom na referendum odlučivali o svojoj sudbini u kijevu je vladala državom grupa ljudi koji su došli na vlast molotovljevim koktelima i bejzbol palicama, a srušili su vladu za koju su glasali stanovnici krima.Noor wrote:Marx wrote:Da je Rusija napala Ukrajinu ne bi Ukrajine bilo na mapi, gore bi prošli nego Njemačka '45.Sabina Spielrein wrote:Lud zbunjenog tu.
2015-09-14
mutava baštarda wrote:prvo bi se moralo dogoditi da je netko srušio demokratski izabranu vlast ( franju tuđmana) u organizaciji stranih ambasada i nevladinih udruga i na silu zavladao banskim dvorima...Noor wrote:mutava baštarda wrote:dok su stanovnici krima izlaskom na referendum odlučivali o svojoj sudbini u kijevu je vladala državom grupa ljudi koji su došli na vlast molotovljevim koktelima i bejzbol palicama, a srušili su vladu za koju su glasali stanovnici krima.Noor wrote:Marx wrote:
Da je Rusija napala Ukrajinu ne bi Ukrajine bilo na mapi, gore bi prošli nego Njemačka '45.
srpčad su imali druge ideje i drugu taktiku. kod takvih radnji bitan je cilj, a ne ni sredstvo ni forma.
Guest- Guest
vjerojatno srbi i danas imaju cilj, ali nemaju sredstava ni forme.Noor wrote:mutava baštarda wrote:prvo bi se moralo dogoditi da je netko srušio demokratski izabranu vlast ( franju tuđmana) u organizaciji stranih ambasada i nevladinih udruga i na silu zavladao banskim dvorima...Noor wrote:mutava baštarda wrote:dok su stanovnici krima izlaskom na referendum odlučivali o svojoj sudbini u kijevu je vladala državom grupa ljudi koji su došli na vlast molotovljevim koktelima i bejzbol palicama, a srušili su vladu za koju su glasali stanovnici krima.Noor wrote:
srpčad su imali druge ideje i drugu taktiku. kod takvih radnji bitan je cilj, a ne ni sredstvo ni forma.
a opet nikakve veze s krimom. moglo bi se eventualno uspoediti, kad već ne može bez srba s kosovom iako tamo nije bilo referenduma. s kninom nikakve veze...
2015-09-14
tako su i novorusi imali samo cilj, sve dok rusi nisu pružili ruku i rekli uskočite u vlak :)mutava baštarda wrote:vjerojatno srbi i danas imaju cilj, ali nemaju sredstava ni forme.Noor wrote:mutava baštarda wrote:prvo bi se moralo dogoditi da je netko srušio demokratski izabranu vlast ( franju tuđmana) u organizaciji stranih ambasada i nevladinih udruga i na silu zavladao banskim dvorima...Noor wrote:mutava baštarda wrote:
dok su stanovnici krima izlaskom na referendum odlučivali o svojoj sudbini u kijevu je vladala državom grupa ljudi koji su došli na vlast molotovljevim koktelima i bejzbol palicama, a srušili su vladu za koju su glasali stanovnici krima.
a opet nikakve veze s krimom. moglo bi se eventualno uspoediti, kad već ne može bez srba s kosovom iako tamo nije bilo referenduma. s kninom nikakve veze...
Guest- Guest
kod prisajedinjenja krima, ukrajinska vojska vojska na krimu se prisajedinila s ruskom, samo mali dio vojnika je želio otići. kada već uspoređujemo s kninom onda bi to izgledalo kao da je hv prešao na stranu martića, admiral sveto letica otplovio iz lore u karin, u mornaricu krajine,...Noor wrote:tako su i novorusi imali samo cilj, sve dok rusi nisu pružili ruku i rekli uskočite u vlak :)mutava baštarda wrote:vjerojatno srbi i danas imaju cilj, ali nemaju sredstava ni forme.Noor wrote:mutava baštarda wrote:prvo bi se moralo dogoditi da je netko srušio demokratski izabranu vlast ( franju tuđmana) u organizaciji stranih ambasada i nevladinih udruga i na silu zavladao banskim dvorima...Noor wrote:
2015-09-14
hehe, onda to više nije ukrajinska vojska, nego pobunjenička pro-ruska separatistička paravojna formacija - odmetnici :)mutava baštarda wrote:kod prisajedinjenja krima,Noor wrote:tako su i novorusi imali samo cilj, sve dok rusi nisu pružili ruku i rekli uskočite u vlak :)mutava baštarda wrote:vjerojatno srbi i danas imaju cilj, ali nemaju sredstava ni forme.Noor wrote:mutava baštarda wrote:
prvo bi se moralo dogoditi da je netko srušio demokratski izabranu vlast ( franju tuđmana) u organizaciji stranih ambasada i nevladinih udruga i na silu zavladao banskim dvorima...
a opet nikakve veze s krimom. moglo bi se eventualno uspoediti, kad već ne može bez srba s kosovom iako tamo nije bilo referenduma. s kninom nikakve veze...ukrajinska vojska vojska na krimuse prisajedinila s ruskom, samo mali dio vojnika je želio otići. kada već uspoređujemo s kninom onda bi to izgledalo kao da je hv prešao na stranu martića, admiral sveto letica otplovio iz lore u karin, u mornaricu krajine,...
Guest- Guest
Noor wrote:odmetnici :)
Po nekima na ovom forumu sa takvima je dopušteno raditi doslovce sve, mučiti ih, ubijati kao kerove uz tarabu, bacati ih u tenkovske rovove i rudničke jame i počiniti pravi pravcati genocid, sve u skladu sa međunarodnim humanitarnim odnosno ratnim pravom po njihovom viđenju.
Ups, silly me, zaboravio sam da ovdje nije riječ o Hrvatima...
Guest- Guest
speare_shaker wrote:Noor wrote:odmetnici :)
Po nekima na ovom forumu sa takvima je dopušteno raditi doslovce sve, mučiti ih, ubijati kao kerove uz tarabu, bacati ih u tenkovske rovove i rudničke jame i počiniti pravi pravcati genocid, sve u skladu sa međunarodnim humanitarnim odnosno ratnim pravom po njihovom viđenju.
Ups, silly me, zaboravio sam da ovdje nije riječ o Hrvatima...
dobro, za koga si ti? :D
Guest- Guest
Noor wrote:dobro, za koga si ti? :D
Za istinu i pravdu, kao i uvijek. :p
Guest- Guest
speare_shaker wrote:Noor wrote:dobro, za koga si ti? :D
Za istinu i pravdu, kao i uvijek. :p
tako i treba
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dozens of Civilians Killed in US-led Coalition Airstrikes
» US coalition killed 1,600 civilians in Raqqa offensive - Amnesty International
» Ukrainian nationalists honor Nazi collaborator & other ‘fallen heroes’ with torch-lit march
» Kentucky: Sukobi BLM/Antifa sa MAGA militia
» Minsk: Sastanak Dodika i Lukašenka
» US coalition killed 1,600 civilians in Raqqa offensive - Amnesty International
» Ukrainian nationalists honor Nazi collaborator & other ‘fallen heroes’ with torch-lit march
» Kentucky: Sukobi BLM/Antifa sa MAGA militia
» Minsk: Sastanak Dodika i Lukašenka
Page 3 of 3