Novi plan za rješavanje krize u EU dolazi iz Belgije...izbacimo Poljsku,Mađarsku,bugarsku i Rumunjsku?!(CROEXIT za sad nije u opticaju)
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Novi plan za rješavanje krize u EU dolazi iz Belgije...izbacimo Poljsku,Mađarsku,bugarsku i Rumunjsku?!(CROEXIT za sad nije u opticaju)
Kabadahije je skromna rec.
Neki su umislili da bi bili Svajcarska da ne moraju hraniti i graditi Beograd.
Izasli, sada ne mogu ni sebe prehraniti, pa trk u Nemacku i Dablin.
Naduvani balon o Svajcarskoj se izduvao, Nemacke babe i ciscenje zadnjica realnost dok Bugari i Rumuni prestizu.
Naduvani balon o Svajcarskoj se izduvao, Nemacke babe i ciscenje zadnjica realnost dok Bugari i Rumuni prestizu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Novi plan za rješavanje krize u EU dolazi iz Belgije...izbacimo Poljsku,Mađarsku,bugarsku i Rumunjsku?!(CROEXIT za sad nije u opticaju)
...ali realno....ne trebamo se zanositi da cemo mi sigurno ostati u eu....visimo cak i u nato-u..jer tesko cemo izdvojiti 2% za vojsku..koliko trazi trump...no to bi bilo manje bolno nego izbacivanje iz eu-a...jer iz eu-a mos izvlacit lovu ali iz nato-a ne..nego moras davati..uglavnom ova inicijativa se moze smatrati najmanje neozbiljnom..ili ne inicijativa nego plan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
EU nas spašava.. prije EU , pokrivenost uvoza , izvozom bila niti 45%, sada je već skoro 65%, dakle ulaskom u EU, izvoz skočio za 50%, dakle u RH postoji velik dio sposobnih ljudi , tu je i turizam, ali lopovska država sa porezima pojede sve i podjeli parazitima.. zato ja gdje god dođem , gdje god nešto plaćam i kupujem, samo govorim ljudima da mi ne treba račun, i govorim im da poreze netreba plaćati, ionako tu lovu "spale" parazit ii grad Zagrebvuksadinare wrote:..pa zbog love smo u eu..da eu izdusi lovaovi bi nasi bili prvi za izlazak iz eu-a..kakav orban,poljak...jebote svaki dan bi imao izjave u medijima..'eu nas iskoristava...ocemo croexit'Pinochet wrote:vuksadinare wrote:.....pa izbacit ce nas...ako ne grke ono nas..grcka je stara clanica....vidis da vec na ovu vijest placu u vladajucima...'ne bi mi sa mađarskom,poljskom...nemaju oni love koliko nama treba'Pinochet wrote:Poljska ;mađarska, rumunjska, bugarska, imaju dobar gospodarski rast. Rumunjska je prestigla Hrvatsku po standardu, uskoro će nas i Bugarska. Ja da sam u EU, izbacio bih Hrvatsku i Grčku kao dvije neosocijalističke vukojebine
pa točno to je taj socijalistički mentaliet kod nas "nemaju love koliko nama treba".. 75% države živi na račun drugoga, .. tako i mi, EU gledamo kao potencijal za sisanje umjesto da priliku za rad i izvoz i napredovanje..
ja bih izbacio nas i Grke , isti je mentalitet to.. doduše ne kod svih Grka i Hrvata ali kod većine.. nama je doslovno mentalna razina Srbija i Bosna, (jer Albanci će nas sustić, to je uvik bio narod privatnika i poduzetnika i država im reformirau tom smjeru, ) .. dok južni slaveni su narod parazita
Guest- Guest
a vi ste bolji do bugara i rumunja.. ..i 'svajcarska'..pa vas je prestigla bosna ej bosna i makedonijaSerbinho-3 wrote:Kabadahije je skromna rec.
2015-09-08
nikakav grad zagreb..dosta je bilo tog foliranja..zagreb ima veliki prirez i iz toga se financira tko ej kriv splitu sto nije uveo prirez..drugo.... je drzavni aparat....a porezi su takvi jer moras ove godien vratiti 2 milijarde eura vanjskog duga..od kud ce namaknuti..iz pizde materine..2018 cemo morat vratiti 800 milja eura duga pa's vidit kako se porez smanjuje..i bice samohvaljenja zbog toga kao eto oni znaju...Pinochet wrote:EU nas spašava.. prije EU , pokrivenost uvoza , izvozom bila niti 45%, sada je već skoro 65%, dakle ulaskom u EU, izvoz skočio za 50%, dakle u RH postoji velik dio sposobnih ljudi , tu je i turizam, ali lopovska država sa porezima pojede sve i podjeli parazitima.. zato ja gdje god dođem , gdje god nešto plaćam i kupujem, samo govorim ljudima da mi ne treba račun, i govorim im da poreze netreba plaćati, ionako tu lovu "spale" parazit ii grad Zagrebvuksadinare wrote:..pa zbog love smo u eu..da eu izdusi lovaovi bi nasi bili prvi za izlazak iz eu-a..kakav orban,poljak...jebote svaki dan bi imao izjave u medijima..'eu nas iskoristava...ocemo croexit'Pinochet wrote:vuksadinare wrote:.....pa izbacit ce nas...ako ne grke ono nas..grcka je stara clanica....vidis da vec na ovu vijest placu u vladajucima...'ne bi mi sa mađarskom,poljskom...nemaju oni love koliko nama treba'Pinochet wrote:Poljska ;mađarska, rumunjska, bugarska, imaju dobar gospodarski rast. Rumunjska je prestigla Hrvatsku po standardu, uskoro će nas i Bugarska. Ja da sam u EU, izbacio bih Hrvatsku i Grčku kao dvije neosocijalističke vukojebine
pa točno to je taj socijalistički mentaliet kod nas "nemaju love koliko nama treba".. 75% države živi na račun drugoga, .. tako i mi, EU gledamo kao potencijal za sisanje umjesto da priliku za rad i izvoz i napredovanje..
ja bih izbacio nas i Grke , isti je mentalitet to.. doduše ne kod svih Grka i Hrvata ali kod većine.. nama je doslovno mentalna razina Srbija i Bosna, (jer Albanci će nas sustić, to je uvik bio narod privatnika i poduzetnika i država im reformirau tom smjeru, ) .. dok južni slaveni su narod parazita
2015-09-08
Libiju, Irak, Alzir, Gana, Peru, Gambija, Ekvador, masa zemalja su Beogradske gradjevinske firme gradile, radnici novac i firme upumpavali dalje ostalima, radilo se.Pinochet wrote:da, istina je, samo nećemo se zavaravati vi srbi ste isti kurac kao i mi, kao i istog ćaće dica.. cila ta yugoslavija je ujebala i Hrvatsku i Srbiju.. u Hrvatskoj je prije Yuge, na gornjoj polovici Hrvatske bio germanski mentalitet, na donjoj (Dalmacija itd) bio je Talijanski( ali od mlečana) dakle radilo se, razvijalo se, trgovina, industrija, a onda došla yuga i krenulo parazitiranjeSerbinho-3 wrote:HR je samo u YU izigravala kabadahiju, jer su drugi pravili a neki se krili, pokrivali i kitili tudjim radom.Pinochet wrote:Poljska ;mađarska, rumunjska, bugarska, imaju dobar gospodarski rast. Rumunjska je prestigla Hrvatsku po standardu, uskoro će nas i Bugarska. Ja da sam u EU, izbacio bih Hrvatsku i Grčku kao dvije neosocijalističke vukojebine
Sada, prestizu Bugari i Rumuni.
SLO ista prica.
i dana danas ostalo
Sada, to sto su sibicari docekali svojih 5 minuta da pricaju o Svajcarskoj kako ce biti uz pomoc njih, to je druga prica.
Sibicar sa ulice, uzme mikrofon, przi raju, prica sta raja hoce da cuje i prodje kako prodje.
YU je bila za ove samo san a sada i prestizu.
2014-08-25
Da, kako da nije...vuksadinare wrote:a vi ste bolji do bugara i rumunja.. ..i 'svajcarska'..pa vas je prestigla bosna ej bosna i makedonijaSerbinho-3 wrote:Kabadahije je skromna rec.
2014-08-25
raspitaj se da li su u bosni manja ili veca prosjecna placa nego kod vas..isto i za makedonijuSerbinho-3 wrote:Da, kako da nije...vuksadinare wrote:a vi ste bolji do bugara i rumunja.. ..i 'svajcarska'..pa vas je prestigla bosna ej bosna i makedonijaSerbinho-3 wrote:Kabadahije je skromna rec.
2015-09-08
pa nažalost djelomično si u pravu, ovi naši "yugoslaveni" su u pravu kada govore da je HDZ stvorio državu da može pljačkati..Serbinho-3 wrote:Libiju, Irak, Alzir, Gana, Peru, Gambija, Ekvador, masa zemalja su Beogradske gradjevinske firme gradile, radnici novac i firme upumpavali dalje ostalima, radilo se.Pinochet wrote:da, istina je, samo nećemo se zavaravati vi srbi ste isti kurac kao i mi, kao i istog ćaće dica.. cila ta yugoslavija je ujebala i Hrvatsku i Srbiju.. u Hrvatskoj je prije Yuge, na gornjoj polovici Hrvatske bio germanski mentalitet, na donjoj (Dalmacija itd) bio je Talijanski( ali od mlečana) dakle radilo se, razvijalo se, trgovina, industrija, a onda došla yuga i krenulo parazitiranjeSerbinho-3 wrote:HR je samo u YU izigravala kabadahiju, jer su drugi pravili a neki se krili, pokrivali i kitili tudjim radom.Pinochet wrote:Poljska ;mađarska, rumunjska, bugarska, imaju dobar gospodarski rast. Rumunjska je prestigla Hrvatsku po standardu, uskoro će nas i Bugarska. Ja da sam u EU, izbacio bih Hrvatsku i Grčku kao dvije neosocijalističke vukojebine
SLO ista prica.
i dana danas ostalo
Sada, to sto su sibicari docekali svojih 5 minuta da pricaju o Svajcarskoj kako ce biti uz pomoc njih, to je druga prica.
Sibicar sa ulice, uzme mikrofon, przi raju, prica sta raja hoce da cuje i prodje kako prodje.
ali vi Srbi ste bili zakurac, odmah velika srbija i ostala sranja.. da niste krenuli nasiljem, da ste bili pametni i pristali na neke tuđmanove zahtjeve(prvo konfederacija) a onda ako smo već postali nezavisni, da niste krenuli u rat, danas bi Srba u RH bilo 13% i praktički bi odlučivali u svemu..
mi bili debili , pustili da nas ujebu ovi naši, vi ispali još veći debili sa agresijom
Guest- Guest
pardon hdz nije bio sam na vlasti..u ovih 24 gdoine...vecinom da..ali ne samPinochet wrote:pa nažalost djelomično si u pravu, ovi naši "yugoslaveni" su u pravu kada govore da je HDZ stvorio državu da može pljačkati..Serbinho-3 wrote:Libiju, Irak, Alzir, Gana, Peru, Gambija, Ekvador, masa zemalja su Beogradske gradjevinske firme gradile, radnici novac i firme upumpavali dalje ostalima, radilo se.Pinochet wrote:da, istina je, samo nećemo se zavaravati vi srbi ste isti kurac kao i mi, kao i istog ćaće dica.. cila ta yugoslavija je ujebala i Hrvatsku i Srbiju.. u Hrvatskoj je prije Yuge, na gornjoj polovici Hrvatske bio germanski mentalitet, na donjoj (Dalmacija itd) bio je Talijanski( ali od mlečana) dakle radilo se, razvijalo se, trgovina, industrija, a onda došla yuga i krenulo parazitiranjeSerbinho-3 wrote:HR je samo u YU izigravala kabadahiju, jer su drugi pravili a neki se krili, pokrivali i kitili tudjim radom.Pinochet wrote:Poljska ;mađarska, rumunjska, bugarska, imaju dobar gospodarski rast. Rumunjska je prestigla Hrvatsku po standardu, uskoro će nas i Bugarska. Ja da sam u EU, izbacio bih Hrvatsku i Grčku kao dvije neosocijalističke vukojebine
SLO ista prica.
i dana danas ostalo
ali vi Srbi ste bili zakurac, odmah velika srbija i ostala sranja.. da niste krenuli nasiljem, da ste bili pametni i pristali na neke tuđmanove zahtjeve(prvo konfederacija) a onda ako smo već postali nezavisni, da niste krenuli u rat, danas bi Srba u RH bilo 13% i praktički bi odlučivali u svemu..
mi bili debili , pustili da nas ujebu ovi naši, vi ispali još veći debili sa agresijom
2015-09-08
ali ali HDZ je napravio daleko najviše štete.. od najviše pljačkanja, do najviše udbaša i komunjara je u HDZu, gotovo sve poreze koji su rasli je uveo HDZ da bi mogao krasti građane itd..vuksadinare wrote:pardon hdz nije bio sam na vlasti..u ovih 24 gdoine...vecinom da..ali ne samPinochet wrote:pa nažalost djelomično si u pravu, ovi naši "yugoslaveni" su u pravu kada govore da je HDZ stvorio državu da može pljačkati..Serbinho-3 wrote:Libiju, Irak, Alzir, Gana, Peru, Gambija, Ekvador, masa zemalja su Beogradske gradjevinske firme gradile, radnici novac i firme upumpavali dalje ostalima, radilo se.Pinochet wrote:da, istina je, samo nećemo se zavaravati vi srbi ste isti kurac kao i mi, kao i istog ćaće dica.. cila ta yugoslavija je ujebala i Hrvatsku i Srbiju.. u Hrvatskoj je prije Yuge, na gornjoj polovici Hrvatske bio germanski mentalitet, na donjoj (Dalmacija itd) bio je Talijanski( ali od mlečana) dakle radilo se, razvijalo se, trgovina, industrija, a onda došla yuga i krenulo parazitiranjeSerbinho-3 wrote:
HR je samo u YU izigravala kabadahiju, jer su drugi pravili a neki se krili, pokrivali i kitili tudjim radom.
SLO ista prica.
i dana danas ostalo
SDP je kamilica, SDP su korisne budale
Guest- Guest
...stoji....ali realno gledajuci hdz je sam vladao od 1990 do 1990....od 2000-tze su bile prakticno koalcijje..gdje najjaca stranka prakticno nije mogla samostalno odlucivati...a upravo su najvise sisali krpelji i uhljebi iz manjih koalicijskih stranaka koje su ovi morali podmicivati da ostanu na vlasti..pa je bzv..reci da je samo jedna stranka vladala od 2000-tePinochet wrote:ali ali HDZ je napravio daleko najviše štete.. od najviše pljačkanja, do najviše udbaša i komunjara je u HDZu, gotovo sve poreze koji su rasli je uveo HDZ da bi mogao krasti građane itd..vuksadinare wrote:pardon hdz nije bio sam na vlasti..u ovih 24 gdoine...vecinom da..ali ne samPinochet wrote:pa nažalost djelomično si u pravu, ovi naši "yugoslaveni" su u pravu kada govore da je HDZ stvorio državu da može pljačkati..Serbinho-3 wrote:Libiju, Irak, Alzir, Gana, Peru, Gambija, Ekvador, masa zemalja su Beogradske gradjevinske firme gradile, radnici novac i firme upumpavali dalje ostalima, radilo se.Pinochet wrote:
da, istina je, samo nećemo se zavaravati vi srbi ste isti kurac kao i mi, kao i istog ćaće dica.. cila ta yugoslavija je ujebala i Hrvatsku i Srbiju.. u Hrvatskoj je prije Yuge, na gornjoj polovici Hrvatske bio germanski mentalitet, na donjoj (Dalmacija itd) bio je Talijanski( ali od mlečana) dakle radilo se, razvijalo se, trgovina, industrija, a onda došla yuga i krenulo parazitiranje
i dana danas ostalo
SDP je kamilica, SDP su korisne budale
2015-09-08
Ja jedino da vam nacrtam da ukapirate.vuksadinare wrote:raspitaj se da li su u bosni manja ili veca prosjecna placa nego kod vas..isto i zaSerbinho-3 wrote:Da, kako da nije...vuksadinare wrote:a vi ste bolji do bugara i rumunja.. ..i 'svajcarska'..pa vas je prestigla bosna ej bosna i makedonijaSerbinho-3 wrote:Kabadahije je skromna rec.
Brojke nemoj da gledas, vecina je na crno, prijavljena na minimalac a ostatak na ruke.
Zubari na crno rade, ne daju fakture, svi mute a zale se.
Ako treba opet crtanje, javi.
Bosna i FYROM, nivo Zambije.
2014-08-25
poljsku i madjarsku pripojit matici rusiji da uzivaju u blagodatima putinove demokracije.u rumunjsku i bugarsku vratit sve cigane i bacit u svaku po barem jednu hidrogensku bombu..
Last edited by max123 on 8/2/2017, 13:22; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Oni izbacuju države koje ne želi masovnu emigraciju, multikulti i koji ne slušaju frau kurvu MerkelicuPinochet wrote:Poljska ;mađarska, rumunjska, bugarska, imaju dobar gospodarski rast. Rumunjska je prestigla Hrvatsku po standardu, uskoro će nas i Bugarska. Ja da sam u EU, izbacio bih Hrvatsku i Grčku kao dvije neosocijalističke vukojebine
Kermit-
2014-04-17
Prije toga treba izvršiti tvoju prisilnu sterilizaciju te eutanaziju tvoje rodbine po pravoj liniji neograničeno, pobočnoj do 4. stupnja te tazbinu do 2. stupnja, a račun poslati vidjelicama iz Međugorjamax123 wrote:poljsku i madjarsku pripojit matici rusiji da uzivaju u blagodatima putinove demokracije.u rumunjsku i bugarsku vratit sve cigane i bacit u svaku po barem jednu hidrogensku bombu..
Kermit-
2014-04-17
Pinochet wrote:pa nažalost djelomično si u pravu, ovi naši "yugoslaveni" su u pravu kada govore da je HDZ stvorio državu da može pljačkati..Serbinho-3 wrote:Libiju, Irak, Alzir, Gana, Peru, Gambija, Ekvador, masa zemalja su Beogradske gradjevinske firme gradile, radnici novac i firme upumpavali dalje ostalima, radilo se.Pinochet wrote:da, istina je, samo nećemo se zavaravati vi srbi ste isti kurac kao i mi, kao i istog ćaće dica.. cila ta yugoslavija je ujebala i Hrvatsku i Srbiju.. u Hrvatskoj je prije Yuge, na gornjoj polovici Hrvatske bio germanski mentalitet, na donjoj (Dalmacija itd) bio je Talijanski( ali od mlečana) dakle radilo se, razvijalo se, trgovina, industrija, a onda došla yuga i krenulo parazitiranjeSerbinho-3 wrote:HR je samo u YU izigravala kabadahiju, jer su drugi pravili a neki se krili, pokrivali i kitili tudjim radom.Pinochet wrote:Poljska ;mađarska, rumunjska, bugarska, imaju dobar gospodarski rast. Rumunjska je prestigla Hrvatsku po standardu, uskoro će nas i Bugarska. Ja da sam u EU, izbacio bih Hrvatsku i Grčku kao dvije neosocijalističke vukojebine
SLO ista prica.
i dana danas ostalo
Kermit-
2014-04-17
Kod nas da uvedu onaj rumunjski zakon nitko ne bi pisnio, osim što bi se pernar baca po podu, on katolička uljudba nema tu...
Kermit-
2014-04-17
hm....mozda..ali mislim da tu igra ulogu i lova...mislim da su se ovi zasitili pupat lovu u nerazvijene eu-a..mada ima veze i ovo sa migrantima...ali oni vrlo lako mogu reci...mozete ostati ali primite pola milje izbjeglica..za lovu se snađiteasilovski wrote:Oni izbacuju države koje ne želi masovnu emigraciju, multikulti i koji ne slušaju frau kurvu MerkelicuPinochet wrote:Poljska ;mađarska, rumunjska, bugarska, imaju dobar gospodarski rast. Rumunjska je prestigla Hrvatsku po standardu, uskoro će nas i Bugarska. Ja da sam u EU, izbacio bih Hrvatsku i Grčku kao dvije neosocijalističke vukojebine
2015-09-08
asilovski wrote:
Prije toga treba izvršiti tvoju prisilnu sterilizaciju te eutanaziju tvoje rodbine po pravoj liniji neograničeno, pobočnoj do 4. stupnja te tazbinu do 2. stupnja, a račun poslati vidjelicama iz Međugorja
max123- Posts : 2853
2015-10-28
kažem jamax123 wrote:asilovski wrote:
Prije toga treba izvršiti tvoju prisilnu sterilizaciju te eutanaziju tvoje rodbine po pravoj liniji neograničeno, pobočnoj do 4. stupnja te tazbinu do 2. stupnja, a račun poslati vidjelicama iz Međugorja
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kanada ukida vize za Rumunjsku i Bugarsku
» Prijedlozi za rjesavanje migrantske krize na granici
» Orban otrkrio novi plan:'Nije cilj samo spriječiti migrante već i van sa njima iz Europe'
» Volkswagen neće u Rumunjsku i Mađarsku jer nemaju radne snage
» EU-sovjeti bi izgladnili Poljsku i Mađarsku, da mogu
» Prijedlozi za rjesavanje migrantske krize na granici
» Orban otrkrio novi plan:'Nije cilj samo spriječiti migrante već i van sa njima iz Europe'
» Volkswagen neće u Rumunjsku i Mađarsku jer nemaju radne snage
» EU-sovjeti bi izgladnili Poljsku i Mađarsku, da mogu
Page 3 of 4