Grupa napadača prebila 18-godišnjeg azilanta u Karlovcu, mladić zadobio teže ozljede
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Grupa napadača prebila 18-godišnjeg azilanta u Karlovcu, mladić zadobio teže ozljede
..inace taj kvart u karlovcu je dosta problematican..ima tu svega..ciogana kao sto se vidi iz prilozenog na fotkama..narkomancina...socijalnih slucajeva..nema tako davno prije godinu dana tu je bia masovna tucnjava dvije grupe cigana..bilo je tu sjekira,nozeva
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Grupa napadača prebila 18-godišnjeg azilanta u Karlovcu, mladić zadobio teže ozljede
...jbg a sto drugo nego iz obijesti...sjede na klupama,zicaju,locu...prije par mjeseci(ova ista ekipa) naganjala je sina od jedne moje kolegice sa posla..bas smo pricali o tome maloprije kad je vidjela fotke...zicali su ga dvadeset kuna..on nije imao...pa mu je netko iz te grupe rekao ako ne da da ce ga isamarat...on je odgurnuo tipa i poceo bjezat..ovi su se zaletili za njim ali na svu srecu...blizu je bila patrola murje..pa su ovi stali i povukli se..vise nije uopce krocio u taj kvart
2015-09-08
cigani/romi namazali arapa
Guest- Guest
valjda su čuli svoje ženske kak govore da se pojavio novi slatki mali u kvartu...Pinochet wrote:cigani/romi namazali arapa
mozda su ga zamijenili za drugog cigana..u karlovcu postoje sukobljene frakcije roma..koje se krvavo mlate...ovaj je bio crn..pa su ga mozebitno nisu poznavali misleci 'gle ovaj nepoznati usao na nas teritorij nepozvan'Pinochet wrote:cigani/romi namazali arapa
2015-09-08
vuksadinare wrote:mozda su ga zamijenili za drugog cigana..u karlovcu postoje sukobljene frakcije roma..koje se krvavo mlate...ovaj je bio crn..pa su ga mozebitno nisu poznavali misleci 'gle ovaj nepoznati usao na nas teritorij nepozvan'Pinochet wrote:cigani/romi namazali arapa
Onda je ok, nisu nacisti u pitanju, možemo odahnuti
catabbath-
2015-08-22
odavno nema skinsa u hr...izumrla vrsta....inace nasilje u karlovcu je drasticno poraslo...pogotovo cigansko...to su tamo takve tuce među njima da se broje mrtvi....pridruzili su se ovisno kojoj grupi i lokalni klosari....ovi im plate pivu a ovi se soraju uz njih...dawson wrote:vuksadinare wrote:mozda su ga zamijenili za drugog cigana..u karlovcu postoje sukobljene frakcije roma..koje se krvavo mlate...ovaj je bio crn..pa su ga mozebitno nisu poznavali misleci 'gle ovaj nepoznati usao na nas teritorij nepozvan'Pinochet wrote:cigani/romi namazali arapa
2015-09-08
Cige su arape shvatili ko izravnu konkurenciju, bila je ugrožena društvena stratifikacija na dnu kacePinochet wrote:cigani/romi namazali arapa
Kermit-
2014-04-17
Jutarnji i Index bi sve dali da nisu cige, ali sada to ignoriraju hehehedawson wrote:vuksadinare wrote:mozda su ga zamijenili za drugog cigana..u karlovcu postoje sukobljene frakcije roma..koje se krvavo mlate...ovaj je bio crn..pa su ga mozebitno nisu poznavali misleci 'gle ovaj nepoznati usao na nas teritorij nepozvan'Pinochet wrote:cigani/romi namazali arapa
Kermit-
2014-04-17
ovog su bice istamburali pod pojmom 'uljez na mojoj teritoriji'...jbg kasnije su valjda skuzili u zatvoru da nisu prebili svoju sortu vec iracanina..ali jbg slicni su ko bi pazio na detalje..nepoznati cigo na tudjem teritotiju..'ce da mu jebem majku tu da mi skupljas zeljezo ja tu imam koncesija'asilovski wrote:Jutarnji i Index bi sve dali da nisu cige, ali sada to ignoriraju hehehedawson wrote:vuksadinare wrote:mozda su ga zamijenili za drugog cigana..u karlovcu postoje sukobljene frakcije roma..koje se krvavo mlate...ovaj je bio crn..pa su ga mozebitno nisu poznavali misleci 'gle ovaj nepoznati usao na nas teritorij nepozvan'Pinochet wrote:cigani/romi namazali arapa
2015-09-08
asilovski wrote:Jutarnji i Index bi sve dali da nisu cige, ali sada to ignoriraju hehehedawson wrote:vuksadinare wrote:mozda su ga zamijenili za drugog cigana..u karlovcu postoje sukobljene frakcije roma..koje se krvavo mlate...ovaj je bio crn..pa su ga mozebitno nisu poznavali misleci 'gle ovaj nepoznati usao na nas teritorij nepozvan'Pinochet wrote:cigani/romi namazali arapa
Eto vidiš, čak i oni imaju veća muda od lajavaca, velikih hrvata, tu sa foruma
Čak i da si ti to napravio, bilo bi komentara kako je to učinio neki - madjaron - ali ne i Hrvat
Kakva ironija aaaa
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Što su ga zbilja cige premlatile?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
stari koga su privodili po svim parametrima je cigo...pogotovo fizickimgargamel0101 wrote:Što su ga zbilja cige premlatile?
2015-09-08
Ganci su 100%. sad sam saznao od drugarice iz KA. I to otac i sin. Navodno da su ti Ganci i narkosi.vuksadinare wrote:stari koga su privodili po svim parametrima je cigo...pogotovo fizickimgargamel0101 wrote:Što su ga zbilja cige premlatile?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
drugarice!
jebale te drugovi i drugarice, tito, partija, njegoš i svi srbi.
daj se odseli u tu jebenu srbiju.
2014-12-30
Ja,ja natirlih,kamarat Veber.veber wrote:drugarice!
2014-04-22
nisam ti ja drug. vozi za beograd.
2014-12-30
Pa ako treba,zašto da ne?veber wrote:nisam ti ja drug. vozi za beograd.
2014-04-22
kod mene propuh u pumpi, al jebote kod tebe izgleda pritišće na između malog i domalog mozga... ;))Yehudi wrote:asilovski wrote:Jutarnji i Index bi sve dali da nisu cige, ali sada to ignoriraju hehehedawson wrote:vuksadinare wrote:mozda su ga zamijenili za drugog cigana..u karlovcu postoje sukobljene frakcije roma..koje se krvavo mlate...ovaj je bio crn..pa su ga mozebitno nisu poznavali misleci 'gle ovaj nepoznati usao na nas teritorij nepozvan'Pinochet wrote:cigani/romi namazali arapa
Eto vidiš, čak i oni imaju veća muda od lajavaca, velikih hrvata, tu sa foruma
Čak i da si ti to napravio, bilo bi komentara kako je to učinio neki - madjaron - ali ne i Hrvat
Kakva ironija aaaa
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa kaj onda čekaš još.jastreb wrote:Pa ako treba,zašto da ne?veber wrote:nisam ti ja drug. vozi za beograd.
ajd pakiraj i rodbini se seli, njegoša im recitiraj.
bit će oduševljeni.
2014-12-30
Prvo nemam ondje rodbine. Drugo i da imam,ne vjerujem da bi bili oduševljeni kad bih došao ondje i citirao Njegoša.veber wrote:pa kaj onda čekaš još.jastreb wrote:Pa ako treba,zašto da ne?veber wrote:nisam ti ja drug. vozi za beograd.
ajd pakiraj i rodbini se seli, njegoša im recitiraj.
bit će oduševljeni.
zamisli da se ti pojaviš u Berlinu ili frankfurtu kod eventualne rodbine i počneš im citirati "Fausta"???
najvjerovatnije bi pozvali hitnu službu.
2014-04-22
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Srbina prebila žena
» Švedska: Vozač autobusa tukao azilanta
» Hrvatica s dečkom prebila gay par u Belgiji: "Mlatili su nas metalnom šipkom"
» Njemačka:'Umirovljenica deložirana iz stana kako bi se uselila obitelj azilanta.'
» u karlovcu tinder za katolike
» Švedska: Vozač autobusa tukao azilanta
» Hrvatica s dečkom prebila gay par u Belgiji: "Mlatili su nas metalnom šipkom"
» Njemačka:'Umirovljenica deložirana iz stana kako bi se uselila obitelj azilanta.'
» u karlovcu tinder za katolike
Page 4 of 6