Kradljivica osudjena....napokon
Page 1 of 1
Kradljivica osudjena....napokon
Lopovice jedna
Ti ćeš krasti nama dvi fete pršuta.......otkaz
ZADARSKA PRODAVAČICA IZ SUDNICE IZAŠLA BLIJEDA I ŠOKIRANA
'Kako se osjećam? Ne tako dobro kao Sanader ili Kalmeta, u rangu sam psa Mede...'
- Kako se osjećam? Ne toliko dobro kao bivši premijer Ivo Sanader ili gradonačelnik Božidar Kalmeta. U rangu sam psa Mede koji nije smio lajati. Sada sam u prilici da nemam što jesti jer sam postala socijalno ugrožena osoba – izjavila je Suzana Šešo za Zadarski.hr, bivša djelatnica Interspara, nakon što je Općinski sud u Zadru u utorak na ponovljenom suđenju odbio njezin tužbeni zahtjev protiv bivšeg poslodavca zbog izvanrednog otkaza kojeg je dobila u rujnu 2015. zato što je preko marende u zadarskom trgovačkom lancu pojela dvije fete pršuta. Nakon što je sutkinja Ivana Čačić Brčić pročitala presudu kojom je odbila njezin zahtjev za naknadu štete Suzana Šešo je izašla iz sudnice u društvu odvjetnice Marine Stanić potpuno blijeda i šokirana.
Prvi postupak protiv Interspara Šešo je također pokrenula pred Općinskom sudu u Zadru, a nakon provedenog dokaznog postupka sudac Tomislav Šimić presudio je u njenu korist vrativši je na posao. Interspar se međutim žalio na presudu, a Županijski sud u Zagrebu žalbu je usvojio i sve vratio na ponovno suđenje, ali pred drugim sudskim vijećem. Iako je Šešo nakon prvostupanjske presude bila vraćena na posao, nakon podnošenja žalbe opet je izgubila posao. Od tada do danas nigdje ne radi, više od sedam mjeseci.
Obrazlažući presudu sutkinja Ivana Čačić Brčić je rekla da je tužbeni zahtjev Šešo u potpunosti odbačen jer je konzumirajući hranu bez odobrenja poslodavca i bez da je platila prekršila interne akte o poslovanju, čime je narušila povjerenje poslodavca, što je dovoljno za izvanredni otkaz o radu. Isti dokaz je bio iznesen i u prvom suđenju, ali tada on za Šešo nije bio presudan. Šešo također mora podmirit troškove suđenja u iznosu od preko 13 tisuća kuna.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/zadarska-prodavacica-iz-sudnice-izasla-blijeda-i-sokirana-kako-se-osjecam-ne-tako-dobro-kao-sanader-ili-kalmeta-u-rangu-sam-psa-mede/5604635/
--------------------------------------------------------------------------------------
Dvi fete pršuta - 13 000 Kn - samo u hrvatskoj......................navali narode
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Kradljivica osudjena....napokon
kak je isla ona stara, ukrades 100 maraka , to je stvar principa
ukrades 1000 maraka onda si lopov, ukrades milion onda si biznismen,
ova nije imala principa izgleda, jebes 2 fete prsuta al jebes jos vise onog ko ju je prijavio, taj je tek bez principa
ukrades 1000 maraka onda si lopov, ukrades milion onda si biznismen,
ova nije imala principa izgleda, jebes 2 fete prsuta al jebes jos vise onog ko ju je prijavio, taj je tek bez principa
A jbte i ove , umisto da se pokupi i ode i zahvali onda se tuži s njima ,,,ja cu platit 8500 kuna štete i nema krivicne prijave i ono odo dalje......a ne se još sporit s firmom koja je debilna po pitanju placa i odnosa,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pravna država funkcionira i tu nema Boga.
Babu skrše na semaforu, lape onog jadnika kaj prodaje adventske vijence, onog starog kaj se vozi na biciklu bez svjetla, onu bakicu kaj prodaje sir ili onu drugu koja se, mamujojyebem, usudila prodavati hlače pokojnog muža.
I ovu je trebalo primjerno kazniti jer nemreš ti sam tak dvije fete pršuta skršiti i ošteti poslodavca. Još je dobro i prošla.
Babu skrše na semaforu, lape onog jadnika kaj prodaje adventske vijence, onog starog kaj se vozi na biciklu bez svjetla, onu bakicu kaj prodaje sir ili onu drugu koja se, mamujojyebem, usudila prodavati hlače pokojnog muža.
I ovu je trebalo primjerno kazniti jer nemreš ti sam tak dvije fete pršuta skršiti i ošteti poslodavca. Još je dobro i prošla.
Neisplati se s rogatim bost ....doduše raduje me šta sve više ljudi puca pa se stvara kritcna masa.provocator wrote:Pravna država funkcionira i tu nema Boga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ako j eovo ona na slici, ja bi joj kupio cjeli prsut, sto se sramotila za dvi fete,
ma kupio bi joj i ako nije, ebate kru,
kradja je kradja ma kako mala bila
2014-04-11
Pa je... Zato ovi koji zamrače milijune budu kažnjeni radom za opće dobro (guljenje krumpira mjesec dana)... Ako uopće budu kažnjeni.Leviathan2 wrote:ako j eovo ona na slici, ja bi joj kupio cjeli prsut, sto se sramotila za dvi fete,
jebga, oni koji zamrace milijune s tim milijunima sebi fino kupe sve pa i imunitet il neku slabo postavljenu optuznicuprovocator wrote:Pa je... Zato ovi koji zamrače milijune budu kažnjeni radom za opće dobro (guljenje krumpira mjesec dana)... Ako uopće budu kažnjeni.Leviathan2 wrote:ako j eovo ona na slici, ja bi joj kupio cjeli prsut, sto se sramotila za dvi fete,
prodaje žena pršut i sendvić si slaže..mislim..da radi u dućanu s cipelama šta bi obukla jedne i šetala u njima jer ih prodaje..
al isto nije baš zdrava, mislim to je već stvar kulture a ne gladi
prodaje žena pršut i sendvić si slaže..mislim..da radi u dućanu s cipelama šta bi obukla jedne i šetala u njima jer ih prodaje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Similar topics
» Kina osudjena za Genocid
» nakon 128g. osudjena sanaderova manekenka informacija
» Pravomocno osudjena zena vodit ce poslove drzavne isplate privatne mirovine
» Tri 'Silta'zbog ratnog zlocina 1991 u selu Josevica (Glina) osudjena na dugogodisnje kazne
» Napokon priznanje
» nakon 128g. osudjena sanaderova manekenka informacija
» Pravomocno osudjena zena vodit ce poslove drzavne isplate privatne mirovine
» Tri 'Silta'zbog ratnog zlocina 1991 u selu Josevica (Glina) osudjena na dugogodisnje kazne
» Napokon priznanje
Page 1 of 1