ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?"

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?" - Page 5 Empty Re: Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?"

Post by vuksadinare 7/2/2017, 15:28

Pinochet wrote:
speare_shaker wrote:
Pinochet wrote:nebrini se, ja sam u RH , dok se ne zakačim sa RH državom.. dakle dođe li mi poziv iz ministarstva obrane ili porezne, imam rodbine po cijelom svijetu. Adio

Doći će ti, osim ako u međuvremenu ne prestariš.

:tu   kako god okreneš neidem ti u vojsku , za ovu sprdačinu od uhljeba i HDZa i plenkija dezertera.

imam rodbine vanka , mogu se odjaviti da nisam u RH, a ostati u RH i živjeti na crno, mogu povuć vezu da sam vojno nesposoban kao što je plenki napravio, ili jednostavno kao moj brat kada mu je dolazio poziv na sud i plaćanje kazne, jednostavno im se nije javljao niti im je išta plaćao dok nisu odustali :D
....ja ako bi isoa isao bi radi krsticevica,medveda..koji doista jesu ratnici..i vojnici...a i nesto rade...ovi drugi vrijedni spomena nisu.

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?" - Page 5 Empty Re: Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?"

Post by RayMabus 7/2/2017, 15:30

vuksadinare wrote:
....ja ako bi isoa isao bi radi krsticevica,medveda..koji doista jesu ratnici..i vojnici...a i nesto rade...ovi drugi vrijedni spomena nisu.
Pa idi , nemoraš i druge maltretirat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/2/2017, 15:32

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:
Pa idi , nemoraš i druge maltretirat.
pa tko te maltretira..isto sam se ko i ti x puta osjecao i jos gore..ali moral i vjera mi nisu nikad splasnuli..boriti se i boriti..jedna izgubljena bitka ne znaci izgubljen i rat..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/2/2017, 15:33

Ja cu svoj rat dobiti kad padne matrijahalna imperija al vidim da cu morat zapalit po Evrope za to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/2/2017, 15:42

Fantazirate o ratovima a i Hr i Srbija su raspad sistema radi matrijahalne imperije , natalitet krahirao ....pa nemoraš ratovat protiv njih il oni protiv sebe ....imate i jedni i drugi neprijatelja unutar svojih redova koji vam svake godine pobije xy desetke tisuca pripadnika.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/2/2017, 15:51

RayMabus wrote:Fantazirate o ratovima a i Hr i Srbija su raspad sistema radi matrijahalne imperije , natalitet krahirao ....pa nemoraš ratovat protiv njih il oni protiv sebe ....imate i jedni i drugi neprijatelja unutar svojih redova koji vam svake godine pobije xy desetke tisuca pripadnika.
I sad samo treba pustit vrijeme da ide i vrijeme ce ucinit svoje .....i ti si mrtav.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/2/2017, 15:55

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Fantazirate o ratovima a i Hr i Srbija su raspad sistema radi matrijahalne imperije , natalitet krahirao ....pa nemoraš ratovat protiv njih il oni protiv sebe ....imate i jedni i drugi neprijatelja unutar svojih redova koji vam svake godine pobije xy desetke tisuca pripadnika.
I sad samo treba pustit vrijeme da ide i vrijeme ce ucinit svoje .....i ti si mrtav.
I sad mi ponovi ono o izgubljenim bitkama i dobivenom ratu.

Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?" - Page 5 Serbia-population-pyramid-2014

Radnička fronta pozvala na prosvjed protiv vojnog roka: "Za koga da se borimo - Kolindu i Todorića?" - Page 5 Croatia-population-pyramid-2014
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/2/2017, 15:57

Svaka godina koja prođe ja sam i pobjednik i gubitnik ....gubitnik sam jer još nisam pobjedio matrijahalnu imperiju a pobjednik sam jer sam korak bliže k tome.

Jedino šta moram raditi je : NIŠTA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/2/2017, 16:31

Iduce cu godine pobiti još 10.ak tisuca Hrvata , pa tako i iduce godine i onda opet iduce......

JA MATRIJAHALNA IMPERIJA

DRŽAVNI zavod za statistiku objavio je podatke o prirodnom kretanju stanovništva za 2015. godinu.

Prošle godine je živorođeno 38.142 djece, što je 1.424 manje nego godinu prije. Rođeno je, dakle, gotovo 70 školskih razreda manje. Koliko je porazna statistika pokazuje činjenica da je prošle godine rođen najmanji broj djece od kada se bilježi statistika!

Broj umrlih, pak, prošle je godine bio za čak 4.812 veći, odnosno ukupno je umrla 55.651 osoba.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-izumire-prosle-godine-je-rodjeno-najmanje-djece-od-kada-se-biljezi-statistika/876119.aspx

ČETNICI SU MALA BEBA PREMA OVOME.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics