Splitska liječnica: Natalitet nam je u padu jer se žene sve više boje poroda i to je jako zabrinjavajuće
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Splitska liječnica: Natalitet nam je u padu jer se žene sve više boje poroda i to je jako zabrinjavajuće
to ces nauciti kad budes u cekaonici:)kic wrote:dijagram wrote:tema je bol pa stoga to pripomenuh jer se eto zene navodno zele postedjeti boli po ovoj lijecnicikic wrote:
ali je i rizik veći..
glede rizika, o tome neka struka
u nekim situacijama rizik je prirodan nacin pa se pribjegava carskom
bome, ne ide nitko odmah na carski, već kao posljednja opcija uvijek..
ima svega kod nas
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Splitska liječnica: Natalitet nam je u padu jer se žene sve više boje poroda i to je jako zabrinjavajuće
Necu ....iznajmivat cu ih ili eventualno prodat. Život košta a ono to je tu nek se nađe. Izgubio sam volju za ženama i kreiranjem obitelj pa akoš iskreno stanovi su sad zadnje šta me zanima.kic wrote:
hoćeš joj prepisat stan?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
longi, razvalider...
Guest- Guest
Stanovi ,,,,dva su ....ulaz do ulaza ,,,,južna strana prvi kat....100 kvadrata.,,,jedan od 55 a drugi od 45 kvadrata s tim da u to neulaze balkoni naravno,kic wrote:
jebo te stan xD
2014-04-11
RayMabus wrote:Stanovi ,,,,dva su ....ulaz do ulaza ,,,,južna strana prvi kat....100 kvadrata.,,,jedan od 55 a drugi od 45 kvadrata s tim da u to neulaze balkoni naravno,kic wrote:
jebo te stan xD
vidi vraga
Živimo u matrijahalnoj imperiji tako da su oni ( stanovi ) meni samo neka sigurnost i to kolika tolika da mogu slobodnije vodit rat protiv iste.
Nisam ja ko i vi pa cu prec preko necega ......potrošit cu cijelu inkarnaciju na borbu i pobjedit cu ....ima i sutra inkarnacija i nove borbe.
Nisam ja ko i vi pa cu prec preko necega ......potrošit cu cijelu inkarnaciju na borbu i pobjedit cu ....ima i sutra inkarnacija i nove borbe.
2014-04-11
Materija bi trebala služit ljudima a ne obratno.
Konzumerizam društvo.
Konzumerizam društvo.
2014-04-11
Kad nebi bilo matrijahalne imperije nebi bilo ni ove teme,
Paradoks je da je i ova lijecnica produkt iste i u praksi otela je mjesto jednome muškome,
Realnost je da nema posla za sve ako i žene rade i onda imaš određen broj muških koji nerade a onda im nije do nicega i imaš muške koji rade al se moraju takmicit sa ženama.
Normalno kad ovo kažeš onda te žene napadnu da ih želiš ucinit financijskim ovisnima o sebi,,,
....pa zato kidam naijevo uz pitanje ; Očete li bit finacijski samodostatne kad ekonomski sistem padne zbog padajuce demografije ?
Paradoks je da je i ova lijecnica produkt iste i u praksi otela je mjesto jednome muškome,
Realnost je da nema posla za sve ako i žene rade i onda imaš određen broj muških koji nerade a onda im nije do nicega i imaš muške koji rade al se moraju takmicit sa ženama.
Normalno kad ovo kažeš onda te žene napadnu da ih želiš ucinit financijskim ovisnima o sebi,,,
....pa zato kidam naijevo uz pitanje ; Očete li bit finacijski samodostatne kad ekonomski sistem padne zbog padajuce demografije ?
2014-04-11
Ihhh,Longi..Kao to je neki bed zenama??Pa od pocetka Svijeta,se zene priklanjaju tamo gdje im je dobro..uz moćnike,lovatore,politicare,svakog tko ce im osigurati SIGURNOST,ono za sto zene daju guzu na pladnju.nemoj se ti za njih brinuti niti kad Emanćipaćija padne doli.Geni prastari u njima vuku vec takava iskustva..
Guest- Guest
pismejker wrote:Ihhh,Longi..Kao to je neki bed zenama??Pa od pocetka Svijeta,se zene priklanjaju tamo gdje im je dobro..uz moćnike,lovatore,politicare,svakog tko ce im osigurati SIGURNOST,ono za sto zene daju guzu na pladnju.nemoj se ti za njih brinuti niti kad Emanćipaćija padne doli.Geni prastari u njima vuku vec takava iskustva..
2014-04-11
To nisam niti negirao.Htio sam reci,da ce Zene prezivjeti bolje bilo koji potres u drustvu i bolje se adaptirati.Uvijek ce biti odredjeni broj muških sposobnih,moćnih i uticajnih kojima ce se prikloniti.RayMabus wrote:pismejker wrote:Ihhh,Longi..Kao to je neki bed zenama??Pa od pocetka Svijeta,se zene priklanjaju tamo gdje im je dobro..uz moćnike,lovatore,politicare,svakog tko ce im osigurati SIGURNOST,ono za sto zene daju guzu na pladnju.nemoj se ti za njih brinuti niti kad Emanćipaćija padne doli.Geni prastari u njima vuku vec takava iskustva..
Kad bi ti hipoteticki kolapsirao financijski i pao na ulicu,mislis da bi te neka cura ili zena,onako iz ljubavi prihvatila?hehehehehe..Mahuna,i to ona podeblja..
Kako mi jedana Šokica ebaljka bivsa rekla:"Zene ne cine nista za muskarca bez nekog interesa.." kraj citata...rekla je to u ljutnji,a nakon sto je ispucala to,onako se žacnula,kao da ju je netko ugledao golom...
Guest- Guest
Misliš da ce preživjeti ? Sumnjam , one opstanak gledaju kroz djecu ( potomstvo opcenito ),
Kakvi je to onda opstanak gdje urušavaju cijelo društvo i ugrožavaju i opstanak svog potomstva ?
Kakvi je to onda opstanak gdje urušavaju cijelo društvo i ugrožavaju i opstanak svog potomstva ?
2014-04-11
longi bez uvrede, ali ruzne li zgrade i pogleda na cestu.
2014-12-30
Kazem ti Longi,zenama je u genima ugravirano prezivljavanje..RayMabus wrote:Misliš da ce preživjeti ? Sumnjam , one opstanak gledaju kroz djecu ( potomstvo opcenito ),
Pogledaj film Pleme Spiljskog Covjeka...kvajt interesantno
Guest- Guest
To su apartmani ...s lijeve strane ti je kafić a 100 metara niže more.veber wrote:longi bez uvrede, ali ruzne li zgrade i pogleda na cestu.
http://www.booking.com/hotel/hr/svjetionik-lighthouse.hr.html?aid=809448
Ja imam svoju kucu 500 metara dalje , ja ti nisam bija dva puta u stanovima u životu , nezanima me , puca mi kuraz za to , to mi je samo za kujama vadit mast.
2014-04-11
ok, ali i dalje nije neka ljepota. ne bi nikad tamoodsjeo, ok za jednu noc.
2014-12-30
Hebe me se , nebavim se apartmanima.veber wrote:ok, ali i dalje nije neka ljepota. ne bi nikad tamoodsjeo, ok za jednu noc.
2014-04-11
Ne boli ništa dok se ne probudiš iz anestezije.dijagram wrote:Pa ne rade ga na "zivo".Triny wrote:Ma da, imati rez preko trbuha ništa ne boli.dijagram wrote:Ma da, ionako svako malo na carski:)
Valjda je manje bolno nego prirodno radjanje.
Samo nitko nije toliko glup da zbog boli ide na carski, na njega se ide zbog komplikacija.
Trinity-
2014-04-17
nije vegeterijanac ni vegan, jede meso i dovoljno hrane koja sadrži minerale te esencijalne mastikic wrote:
nova frizura
Guest- Guest
ček kad pokažem mišiće...deda wrote:nije vegeterijanac ni vegan, jede meso i dovoljno hrane koja sadrži minerale te esencijalne mastikic wrote:
nova frizura
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zašto nam natalitet sve više pada?
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Hrvati se boje imati više djece zbog materijalne nesigurnosti, nešto se mora poduzeti
» Zene vise trepću
» Anketa više od mjesec dana nakon izbora: DP-u jako pala podrška
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Hrvati se boje imati više djece zbog materijalne nesigurnosti, nešto se mora poduzeti
» Zene vise trepću
» Anketa više od mjesec dana nakon izbora: DP-u jako pala podrška
Page 2 of 3