Mehmed Paša uplovio u splitsku Loru
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mehmed Paša uplovio u splitsku Loru
A onda vježbajte sa Rusima blizu Hrvatske granice.
Hanđar divizija , Turska ,Austrija , NJemacka ( Turci u Njemackoj ) ......
Bit ce :
Hanđar divizija , Turska ,Austrija , NJemacka ( Turci u Njemackoj ) ......
Bit ce :
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Fikreta iz pesme Zabranjenog pušenja. To je lepo. Ali može i ovo ako je baš džabe, Naročito ako se radi o Beleku.maggie13 wrote:Koja Fihreta?dzango wrote:Život je jedan, živi ga Fikreta.maggie13 wrote:ne brinuti, ok..ali ne pogodovati, isto ok...dzango wrote:Jednom se umire. Neko pre, neko kasnije. Hladna ilovača nas sve čeka. Zašto onda brinuti o tome?maggie13 wrote:Da, pa za besplatno pivo odletit u zrak ili ostat bez glave :kidd:dzango wrote:Ja bi išao. Besplatno Efes pivo nije za odbiti.maggie13 wrote:To ti govorim. Ja ne bih išla da mi poklanjaju.dzango wrote:Pusti me turskih aranžmana. Bio sam. Nije to za mene. Svega u izobilju a ostaneš gladan, hotel kao vasionski brod a dosadno. Jedino im dobro bilo pivo u neograničanim količinama, kolači i akva park samo za goste hotela.maggie13 wrote:Ne mogu od posla ni ustajat previše, no hvala na brizi svakakodzango wrote:E to. I da ustaneš tek kada odu Turci. Imaju Bugija i Longija pa nek se sa njima zajebavaju. Nemam ja noćne more, uglavnom su to slatki snovi.maggie13 wrote:Što'no radim od jutros, do sjedim..dzango wrote:I ti da sedneš. Nemoj da te sanjam.maggie13 wrote:Onda se smiji sam.
Kod vas Arapi ulažu, kod nas dolaze Turci...viši interesi upravljaju.
I ja kažem..noćne more i slično..da te ne nosim na duši
Lucky you, čista savjest..
Nego, da vidimo kakvi su Turci potrošači. Nama nude neke prejeftine aranžmane..150 eura, 8 dana...tko voli, nek'izvoli..ja volim glavu na ramenu.
Inače, gibam ja, ali zapadno i sjeverno..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zamisli cak je i onaj islamista Erdogan zaprijetija wehabdijama u Makedoniji ako kojem turskom makedoncu padne dlaka sa glave.
A islamista je turski.
PA SE SAD ZAMSILI KAD DOĐE NOVI TUSKI VOĐA NA CELO TURKSE A IKHVANE NEMOŽE ORGANSKI SMSILIT KOJA CE JURNJAVA ZA NJIMA NASTAT PO BALKANU OD STRANE TURSKE.
A islamista je turski.
PA SE SAD ZAMSILI KAD DOĐE NOVI TUSKI VOĐA NA CELO TURKSE A IKHVANE NEMOŽE ORGANSKI SMSILIT KOJA CE JURNJAVA ZA NJIMA NASTAT PO BALKANU OD STRANE TURSKE.
2014-04-11
Longi??Koji ti je klinac?? Erdo je kukavica par eksalans..on i moze verbalno priprijetiti,i to je pocetak i kraj...
Guest- Guest
Erdogana ce Turci nabit na kolac. Jedino glupi Bosancerosi misle da su Turci i IKvani isto.
DOBIT CE GOSPODIN IZMETBEGOVIC PIŠTOLJ OD TURAKA NA KOJEMU CE PISATI : UBIJ SE.
DOBIT CE GOSPODIN IZMETBEGOVIC PIŠTOLJ OD TURAKA NA KOJEMU CE PISATI : UBIJ SE.
2014-04-11
Hrvatska i Turska ( nakon Erdogana ) ce ocistit cijelu Bosnu od wehabdija.
Turska nakon Erdogana nece moci smislit wehabdije nigdje. Sarajevo ce dobit jednostavnu poruku : ILI TURSKA ILI SMRT.
Hrvatskoj nesmeta turska tenkovska brigada u BiH.
Posebno u rajonu Tuzle u sklopu mulit NATO snaga.
ISTA ONA BRIGADA KOJU SARAJEVO NECE VIDIT AKO NEPOBIJE SVE IKVANE U BOSNI I SVA NJIHOVA SELA I CENTRE NE SATARE DO TEMELJA DA NE OSTANE KAMEN NA KAMENU OD IKVANSKOG UTJECAJA U BOSNI.
Turska nakon Erdogana nece moci smislit wehabdije nigdje. Sarajevo ce dobit jednostavnu poruku : ILI TURSKA ILI SMRT.
Hrvatskoj nesmeta turska tenkovska brigada u BiH.
Posebno u rajonu Tuzle u sklopu mulit NATO snaga.
ISTA ONA BRIGADA KOJU SARAJEVO NECE VIDIT AKO NEPOBIJE SVE IKVANE U BOSNI I SVA NJIHOVA SELA I CENTRE NE SATARE DO TEMELJA DA NE OSTANE KAMEN NA KAMENU OD IKVANSKOG UTJECAJA U BOSNI.
2014-04-11
Brodovi NATO pod vođstvom "Mehmed paše Sokolovića" uplovili u Luku Bar
U Luku Bar danas su uplovila četiri broda alijanse NATO opremljeni za protivminska dejstva, saopštilo je crnogorsko Ministarstvo odbrane.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/588138/Brodovi-NATO-pod-vodjstvom-Mehmed-pase-Sokolovica-uplovili-u-Luku-Bar
U Luku Bar danas su uplovila četiri broda alijanse NATO opremljeni za protivminska dejstva, saopštilo je crnogorsko Ministarstvo odbrane.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/588138/Brodovi-NATO-pod-vodjstvom-Mehmed-pase-Sokolovica-uplovili-u-Luku-Bar
2014-04-11
I što s tim ??? Boli me kurac !!!!! Tebije toživotno pitanje ???RayMabus wrote:Brodovi NATO pod vođstvom "Mehmed paše Sokolovića" uplovili u Luku Bar
MENE BOLI ONASTVAR !!!!! I SVE NORMALNE HRVATE !!!!!
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Nisam ti ja kriv šta nevidiš širu sliku.
2014-04-11
e...jemaš praf ne vidim iknara i agaliju reptila ni ostale sile NEČISTE !!!!RayMabus wrote:Nisam ti ja kriv šta nevidiš širu sliku.
2014-11-16
Bugi nazovi me.bugati_2 wrote:e...jemaš praf ne vidim iknara i agaliju reptila ni ostale sile NEČISTE !!!!RayMabus wrote:Nisam ti ja kriv šta nevidiš širu sliku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Šira slika je : polagana turska dominacija na moru ....bit ce bitno kad nekome u Evropi padne na pamet da puca na ove imigrante a Turska ih zaštiti.
2014-04-11
Paranoja ludila i "beslosvetskih" zavera...tek ste sada to shvatili...bugati_2 wrote:e...jemaš praf ne vidim iknara i agaliju reptila ni ostale sile NEČISTE !!!!RayMabus wrote:Nisam ti ja kriv šta nevidiš širu sliku.
Pa ja s time živim od rođenja a AKTIVNO od druge godine faksa !!!!
I nemoj mi sad otkrivati JAMERIKU !!!
LOŠO vam je Vampir.komandir ????
2014-11-16
Neke stvari iz sadašnjosti neizgledaju bitne ...tako je i ovo sa turskom moranricom.
IMajte u vidu da sam ja jedina osoba na prostoru eks juge koje je prije pet godina ako ne i više dok kriza sa izbjeglicama nije bila niti na vidiku o tome pricalo.
Baniralo me sa nekih foruma radi toga ....kao vidi cudaka .....
TKO JE SAD CUDAK ?
IMajte u vidu da sam ja jedina osoba na prostoru eks juge koje je prije pet godina ako ne i više dok kriza sa izbjeglicama nije bila niti na vidiku o tome pricalo.
Baniralo me sa nekih foruma radi toga ....kao vidi cudaka .....
TKO JE SAD CUDAK ?
2014-04-11
http://www.jutarnji.hr/foto--video--grcki-otoci-pretvoreni-u-bojna-polja-izbjeglice-navalile-na-trajekt--policija-ih-tjerala-sok-bombama-i-suzavcima-/1410359/
2014-04-11
Pogledajte tu divnu invaziju na grcki otok Lesvos ....i sad zamislite da nekome Evropljaninu padne na pamet poslat vojsku da to sve pobije tj uguši ustanak u krvi a mocna turksa mornarica se pojavi i kaže NE
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Školski brod Grčke ratne mornarice uplovio u Loru
» Američki raketni razarač USS Porter uplovio u splitsku luku Lora
» Dva dupina svratila u splitsku luku
» LNG "Croatia" uplovio u Omišalj
» Autobusi će svaki ulazak na splitsku Rivu plaćati 800 kuna
» Američki raketni razarač USS Porter uplovio u splitsku luku Lora
» Dva dupina svratila u splitsku luku
» LNG "Croatia" uplovio u Omišalj