Bill BELICIC
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bill BELICIC
desert_fox wrote:
Pusi kurac antihrvatska komunjaro.
sori niče, smiješno je
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Svaka čast, najjači comeback u povijesti Superbowla. Malo jesam pristran, ali odrastao sam uz Patriotse, gledao sam ih kad su osvojili prvi od pet, Brady je imao 25. Ni Deflagate me nije ohladio.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ej bracala tko su oni covici koje su sinoc grobari vrijeđali..zasto su im ti trn u oku?Bracala wrote:pomaze brog, brate srbine.
govno u rangu vucica, samo cu ti to reci.
Guest- Guest
Pa Ante i je duhovit i ima moje simpatije!jalnirajko wrote:desert_fox wrote:
Pusi kurac antihrvatska komunjaro.
sori niče, smiješno je
<3
Guest- Guest
19-0 u zadnjoj četvrtini + TD odmah u OT...fascinantno i vjerojatno teško ponovljivo...kolerik wrote:Svaka čast, najjači comeback u povijesti Superbowla. Malo jesam pristran, ali odrastao sam uz Patriotse, gledao sam ih kad su osvojili prvi od pet, Brady je imao 25. Ni Deflagate me nije ohladio.
To onaj sport u kojem nisu znali pravila za rugby pa su ko fol izmislili svoj sport...All Blacksi bi porazbucali ove pickice na sterodima...Kakvi Patriotsi, kurci palci...
darth_vader-
2014-04-17
Napetije je gledat Carlsen - Karjakin duel nego ovu prevaru od sporta...jasambrend wrote:To onaj sport u kojem nisu znali pravila za rugby pa su ko fol izmislili svoj sport...All Blacksi bi porazbucali ove pickice na sterodima...Kakvi Patriotsi, kurci palci...
:D
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Pokusao sam jednom gledati,ali predosadno...nonstop prekidi...
dok amerikanci ne razumiju da postoji sport koji traje 2×45 minuta bez time out-a...stvar perspektive...kakogod osobno mi je američki nogomet puno zanimljiviji od rugby-ja...
Gledam i to i americki nogomet i rugby :)fridrih_niche wrote:Napetije je gledat Carlsen - Karjakin duel nego ovu prevaru od sporta...jasambrend wrote:To onaj sport u kojem nisu znali pravila za rugby pa su ko fol izmislili svoj sport...All Blacksi bi porazbucali ove pickice na sterodima...Kakvi Patriotsi, kurci palci...
:D
Inace, svaka cast Karyakinu, ali po meni, samo jedan od prvih 30 rangiranih majstora nije koji ima sanse protiv Carlsena u ovakvom formatu - Caruana, mozda Aronian. Zadnji partije sa vremenskim ogranicenjem su budalastine, zasto nisu odigrali i 4 partije dopisnog saha? :)
Guest- Guest
ne izvlači se sada...streljanje ti je u nedjelju u 17...pogledaj si na raspored...
Čekaj, Karjakin ga je dobija u brzopoteznom šahu?
Uglavnom, sve su to ludi genijalci...
)
)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Čekaj, Karjakin ga je dobija u brzopoteznom šahu?
)
Naravno da nije, cini mi se da je popusio dvije od cetiri. Pravila po mjeri Carlsena, inace se Karyakin dobro drzao, cak je i poveo.
Sad ti zamisli da si Euwe i da Fischeru i Spaskom velis da imaju jos samo cetiri runde i to brzopoteznog saha. ;)
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Pokusao sam jednom gledati,ali predosadno...nonstop prekidi...
i ja sam mislio, dok nisam poceo malo dublje pratiti. svi misle da je obicno napucavanje, ali jako smislena igra strategije i nadmudrivanja.
samo sto mislim da ti osim fizikalija, (osim na poziciji QB-a) nije potreban neki poseban talenat osim snage i kondicije...
Guest- Guest
Dread_Pirate_Roberts wrote:ne izvlači se sada...streljanje ti je u nedjelju u 17...pogledaj si na raspored...
Pa ne strijelja se nedjeljom... ;) ajde dobro, javit cu se.
Guest- Guest
nije loš sport ali reklame ga ubiju. bez reklama bi nekad i pogledao kao nba
NBA doigravanje,posebno zanje minute su UŽAS,UŽAS za gledati radi reklama i prekida,time outbafalo wrote:nije loš sport ali reklame ga ubiju. bez reklama bi nekad i pogledao kao nba
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najslavniji američki Hrvat ( Bil Beličić ) odbio odlikovanje od prijatelja Trumpa
» Umro Bill Paxton
» Umro Bill Russell
» Bill - bi i Melinda se rastaju.
» Sony ucjenjuje Bill Muraya
» Umro Bill Paxton
» Umro Bill Russell
» Bill - bi i Melinda se rastaju.
» Sony ucjenjuje Bill Muraya
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2