Politika i ljubav
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Politika i ljubav
tko je spomenuo ljubav??dobro,ako mos voljeti sasvim lijepe zenske atribute,naravno da ide..dudlovi,guzla,strukic lomni,ehhhh,to se mora voljeti..ostalo ignoriras,povremeno kazes DA ili budemo vidjeli..Ground Biscuits wrote:znaci ipak moze poljitika i ljubav
Guest- Guest
E ja..zgodno zensko tijelo se moze istinski voljeti,bez da se voli osoba...
Guest- Guest
gdje ti tu vidiš ljubav? :DGround Biscuits wrote:znaci ipak moze poljitika i ljubav
povremeni sex nije ljubav, to je samo usputno zadovoljavanje jednog bazičnog nagona
neva- Posts : 4367
2014-04-12
jebi ga..cura nije losa,kao frend,dapace,ali jako prgava,svadljiva,tvrdoglava,a nije bas neki lumen..dakle uzmi ono sto valja..tijelo..
Guest- Guest
gdje? o cemu pricamo tacno?Neve wrote:gdje ti tu vidiš ljubav? :DGround Biscuits wrote:znaci ipak moze poljitika i ljubav
povremeni sex nije ljubav, to je samo usputno zadovoljavanje jednog bazičnog nagona
Guest- Guest
pismejker wrote:jebi ga..cura nije losa,kao frend,dapace,ali jako prgava,svadljiva,tvrdoglava,a nije bas neki lumen..dakle uzmi ono sto valja..tijelo..
Guest- Guest
Dobro sad,vidjah i u svabiji jako mnogo crnih preuzgodnih i prelijepih cura,ali ...crne su..jebi ga,a moj Kitonja je slijep za tu boju,jednostavno ne trza..
Guest- Guest
A da je crna Židovka? Etiopljanka, takavo što.pismejker wrote:Dobro sad,vidjah i u svabiji jako mnogo crnih preuzgodnih i prelijepih cura,ali ...crne su..jebi ga,a moj Kitonja je slijep za tu boju,jednostavno ne trza..
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''RAZDVAJALI NAS OGRADA, VJERA I POLITIKA, ALI LJUBAV POBIJEDILA Ispovijest Hrvatice koja se udala za Bošnjaka, a čija je slika s vjenčanja ganula sve ''
» Ljubav bez granica
» Ljubav ne poznaje godine
» Pobijedila je ljubav
» vi ste ljubav naših života!
» Ljubav bez granica
» Ljubav ne poznaje godine
» Pobijedila je ljubav
» vi ste ljubav naših života!
Page 2 of 2