Zbog poraza kuće Saud u Jemenu Trumpika ide u rat sa Iranom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zbog poraza kuće Saud u Jemenu Trumpika ide u rat sa Iranom
ezek, da bi ispekao kajganu moras razbit jaja, jel takored wolf wrote:Novi svijet će biti stvoren iz kaosa...Sad živiš u kaosu...Uživaj.Leviathan2 wrote:o ezekred wolf wrote:Morate shvatiti jednu stvar, sada živite u kaosu...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
il stari ljudi kazu, svako zlo za neko dobro
a ja tvrdim da su ratovi koliko losi toliko i dobri,
tako i taj tvoj kaos, kako da napravis red u redu, nemos, da bi napravio red moras prvo napravit kaos
eh da dobri stari rem sleeppismejker wrote:Pa svake noci to dozive..naime zaspu..Ground Biscuits wrote:ljudi su dozivjeli kolaps svijesti
Guest- Guest
nevjerovatno je kako u zadnje vrijem dobro i kvalitetno spavam..sanjam kojesta,i dobro i duboko odspavam,ujutro odmoran i oran..Ground Biscuits wrote:eh da dobri stari rem sleeppismejker wrote:Pa svake noci to dozive..naime zaspu..Ground Biscuits wrote:ljudi su dozivjeli kolaps svijesti
Guest- Guest
ko bi reko da iz ovog haosa ispadne coekLeviathan2 wrote:ezek, da bi ispekao kajganu moras razbit jaja, jel takored wolf wrote:Novi svijet će biti stvoren iz kaosa...Sad živiš u kaosu...Uživaj.Leviathan2 wrote:o ezekred wolf wrote:Morate shvatiti jednu stvar, sada živite u kaosu...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
tako i taj tvoj kaos, kako da napravis red u redu, nemos, da bi napravio red moras prvo napravit kaos
Guest- Guest
jebiga treba se dobro izmoriti,onda zaspes ko zaklanpismejker wrote:nevjerovatno je kako u zadnje vrijem dobro i kvalitetno spavam..sanjam kojesta,i dobro i duboko odspavam,ujutro odmoran i oran..Ground Biscuits wrote:eh da dobri stari rem sleeppismejker wrote:Pa svake noci to dozive..naime zaspu..Ground Biscuits wrote:ljudi su dozivjeli kolaps svijesti
Guest- Guest
Aaaaaa, lijepo razmišljanje...Ali ratovi i ostala sranja su stvar vas ljudi...Leviathan2 wrote:ezek, da bi ispekao kajganu moras razbit jaja, jel takored wolf wrote:Novi svijet će biti stvoren iz kaosa...Sad živiš u kaosu...Uživaj.Leviathan2 wrote:o ezekred wolf wrote:Morate shvatiti jednu stvar, sada živite u kaosu...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Jucer dopodne bio na predavanju,pa poslije rucak,pa shoping,pa cura dosla pa malo uzivali,eto,poslije pogledao malo serija i oso spavati snom pravednikaGround Biscuits wrote:jebiga treba se dobro izmoriti,onda zaspes ko zaklanpismejker wrote:nevjerovatno je kako u zadnje vrijem dobro i kvalitetno spavam..sanjam kojesta,i dobro i duboko odspavam,ujutro odmoran i oran..Ground Biscuits wrote:eh da dobri stari rem sleeppismejker wrote:Pa svake noci to dozive..naime zaspu..Ground Biscuits wrote:ljudi su dozivjeli kolaps svijesti
Guest- Guest
imas li kakav dobar movie recomendation
Guest- Guest
tja..jesi gledao Acountant..po meni vrlo odlican film..
Guest- Guest
sokrat nije čovjek... samo koristi ljudsku ljušturu, a u stvari on je gmaz, gušterčina... samo oni se od ljudi u konverzaciji distanciraju... vi ljudi, vas ljudi, njih ljudi i tako to....
2015-08-08
uskoro u Kinima "Alien Coveanant"
http://www.foxmovies.com/movies/alien-covenant
Guest- Guest
Pa ne baš...michaellcmacha wrote:sokrat nije čovjek... samo koristi ljudsku ljušturu, a u stvari on je gmaz, gušterčina... samo oni se od ljudi u konverzaciji distanciraju... vi ljudi, vas ljudi, njih ljudi i tako to....
red wolf-
2016-02-10
a jel??! to je nastavak Prometheusa?Ground Biscuits wrote:uskoro u Kinima "Alien Coveanant"
Guest- Guest
jebem li ga,nemam pojma,taj film me nekako razocarao,ocekivao sam vise akcije,ma ustvari vec sam i zaboravio o cemu se tu radilo haha
Guest- Guest
Pa film je oke,tolik oda je Deda,impresioniran stavio na avatar sliku okoričenja devedeja..sad,da filmovi traju duze,dalo bi se razraditi fina radnja...
Guest- Guest
bolji mi je bio onaj Battlships,exiting,ovdje zaspah jebiga
Guest- Guest
gledam isto odpocetka nanovo supernatural..ono,komedijaski stil,simpa mi serija.
Guest- Guest
ja upravo procitah dobru knjizurinu,rijetkost prava
Guest- Guest
Pa juce si se zaklinjao u njega...epikur37 wrote:Naguziše Saudi Trumpka :) :D nije dugo trajao
2016-11-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SAD odjebava Kuću Saud u Jemenu
» Trumpika ruši sporazum sa Iranom i lupeta o terorizmu
» Konačno: Izrael i vehabije iz Kuće Saud objavili da su saveznici
» Orban žali zbog poraza desnice u Njemačkoj
» Zbog Trumpa izbacila dijete iz kuće
» Trumpika ruši sporazum sa Iranom i lupeta o terorizmu
» Konačno: Izrael i vehabije iz Kuće Saud objavili da su saveznici
» Orban žali zbog poraza desnice u Njemačkoj
» Zbog Trumpa izbacila dijete iz kuće