pitanja za ziil los diia
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
pitanja za ziil los diia
1. ima li života poslije svadbe?
2. hoćeš li tortu na vjenčanu rezati gauntlet pilom?
3. hoćeš li onda krenuti na rampage spree kad čuješ zvuk pile?
4. zašto danas svi ne živimo u Vk carstvu ako ste najstariji, gdje je zapelo?
5. zašto su japanske igre superiorne?
6. ima li demo više altera od tebe?
7. kad si zadnji put dirao loptu a da nije bila sisa?
Re: pitanja za ziil los diia
1. Ne,to je tragicni kraj ,odnosno muka bez kraja
2.Ne .samo railgunom.clean cut
3.rekoh rail..zaradjujem rezajuci tako da mi to nije nesto napeto vanka
4.kao i sve napredne civilizacije zaboravili su da okolo postoje gladni barbari koji ne znaju zivjeti samostalno vec parazitski otimaju ..."draw first blood" zaboravili ...slicno prijeti europi danas sa ovim niskoristima sto cekaju pred grckom
5.zato sto su preteske za jenkije,zato jer ne izlaze svake godine kao ajfon,zato sto shinra tensei
6.nema .27 je broj priznate djece , no postoje mnogi koje negiram
7.zasto bi dirao loptu kad mogu sisu ?
2.Ne .samo railgunom.clean cut
3.rekoh rail..zaradjujem rezajuci tako da mi to nije nesto napeto vanka
4.kao i sve napredne civilizacije zaboravili su da okolo postoje gladni barbari koji ne znaju zivjeti samostalno vec parazitski otimaju ..."draw first blood" zaboravili ...slicno prijeti europi danas sa ovim niskoristima sto cekaju pred grckom
5.zato sto su preteske za jenkije,zato jer ne izlaze svake godine kao ajfon,zato sto shinra tensei
6.nema .27 je broj priznate djece , no postoje mnogi koje negiram
7.zasto bi dirao loptu kad mogu sisu ?
scorpion-
2014-04-18
scorpion wrote:Zasto si klosar?
Zato sto sam sa kolodvora...
da imaš vremena samo za jednu amputaciju noge, kome bi spasio život, messiu ili skorpiji?
Ovisi koju nogu ,messi moze i igrati i bez desne ^^
Ali jednostavno pitanje..pa lionelu ,nemam ja nista proziv malog stakora ,ali ne volim kada govore da je R.O.U.S. veci od Diega i arkanđela Gabriela ,za ostale me nije briga
Ali jednostavno pitanje..pa lionelu ,nemam ja nista proziv malog stakora ,ali ne volim kada govore da je R.O.U.S. veci od Diega i arkanđela Gabriela ,za ostale me nije briga
fridrih_niche wrote:Da mu amputiras i livu nogu, opet bi bija najveci invalid...
<3
Ziil Los Dii ! wrote:fridrih_niche wrote:Da mu amputiras i livu nogu, opet bi bija najveci invalid...
<3
Aj još jednom napiši punu rečenicu ROUS
i zašto me nisi poslušao s duplanjima x na majmunskome kupu? odma nakon one što si izgubio je bilo X to je još bolje
Da sam znao da si hercegovac ,ne bi te ni prvi put poslusaomuckodjubre wrote:i zašto me nisi poslušao s duplanjima x na majmunskome kupu? odma nakon one što si izgubio je bilo X to je još bolje
Rodent of unusual size ?scorpion wrote:Ziil Los Dii ! wrote:fridrih_niche wrote:Da mu amputiras i livu nogu, opet bi bija najveci invalid...
<3
Aj još jednom napiši punu rečenicu ROUS
Znas da u teheranu imaju posebnu ekipu snajperista sa infracrvenim i nightvision scopeom koji po noci ubijaju glodavce koji su mutirali i narasli previse (valjda zbog nuklearki)?
Standardna deratizacija na ove ne djeluje pa ih moraju osobno elimirati jer ih se nakotilo previse
Ziil Los Dii ! wrote:Rodent of unusual size
Jesi to sam izmislio ili ga več negdje zovu tako?
Znači ako Argentina bude gostovala u Iranu, ne piše mu se dobro?Ziil Los Dii ! wrote:Znas da u teheranu imaju posebnu ekipu snajperista sa infracrvenim i nightvision scopeom koji po noci ubijaju glodavce koji su mutirali i narasli previse (valjda zbog nuklearki)?
Standardna deratizacija na ove ne djeluje pa ih moraju osobno elimirati jer ih se nakotilo previse
Ziil Los Dii ! wrote:Da sam znao da si hercegovac ,ne bi te ni prvi put poslusaomuckodjubre wrote:i zašto me nisi poslušao s duplanjima x na majmunskome kupu? odma nakon one što si izgubio je bilo X to je još bolje
Touche . Ionako su kod njih smaknuca javna i na stadionimascorpion wrote:Znači ako Argentina bude gostovala u Iranu, ne piše mu se dobro?Ziil Los Dii ! wrote:Znas da u teheranu imaju posebnu ekipu snajperista sa infracrvenim i nightvision scopeom koji po noci ubijaju glodavce koji su mutirali i narasli previse (valjda zbog nuklearki)?
Oduvijek ga zovem mali stakor ..ovo je samo varijacija na temu u mutantskom oblikuscorpion wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Rodent of unusual size
Jesi to sam izmislio ili ga več negdje zovu tako?
Timeo hercegovanos et dona ferentesmuckodjubre wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Da sam znao da si hercegovac ,ne bi te ni prvi put poslusaomuckodjubre wrote:i zašto me nisi poslušao s duplanjima x na majmunskome kupu? odma nakon one što si izgubio je bilo X to je još bolje
pogriješio si,vidiš
Jesam.neugodno sam se prevario u tebimuckodjubre wrote:pogriješio si,vidiš
Gori si od krajisnika iz kikinde
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2