Će da te...ma gde mi je žvaka...:D
Page 1 of 1
Će da te...ma gde mi je žvaka...:D
Carinici našli čudnu pošiljku: Sva sreća da je nisu dirali, jer bi svi dobili nenormalnu erekciju
Foto: Uprava carina Republike Srbije
Carinici su prilikom kontrole pošiljaka na carinskoj ispostavi Pošta Beograd zaplenili 11 bočica sa stimulativnim sredstvima za potenciju, saopštila je danas Uprava carine.
U pošiljci koja je od nepoznatog pošiljaoca iz Beča stigla za primaoca u Beogradu juče je pronađeno 11 bočica stimulativnih sredstava.
Zbog sumnje da je reč o robi koja je na listi zabranjenih, ili psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, ona je privremeno zadržana i predata policiji u dalju nadležnost.
http://www.telegraf.rs/vesti/2600797-carinici-nasli-cudnu-posiljku-sva-sreca-da-je-nisu-dirali-jer-bi-svi-dobili-nenormalnu-erekciju
Zbog sumnje da je reč o robi koja je na listi zabranjenih, ili psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, ona je privremeno zadržana i predata policiji
Foto: Uprava carina Republike Srbije
Carinici su prilikom kontrole pošiljaka na carinskoj ispostavi Pošta Beograd zaplenili 11 bočica sa stimulativnim sredstvima za potenciju, saopštila je danas Uprava carine.
U pošiljci koja je od nepoznatog pošiljaoca iz Beča stigla za primaoca u Beogradu juče je pronađeno 11 bočica stimulativnih sredstava.
Zbog sumnje da je reč o robi koja je na listi zabranjenih, ili psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, ona je privremeno zadržana i predata policiji u dalju nadležnost.
http://www.telegraf.rs/vesti/2600797-carinici-nasli-cudnu-posiljku-sva-sreca-da-je-nisu-dirali-jer-bi-svi-dobili-nenormalnu-erekciju
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Će da te...ma gde mi je žvaka...:D
će da ti nabavimo jednu. i sliku predsednice. će možeš drkaš,
2014-12-30
Da mi posudiš? Će ti vratim...veber wrote:će da ti nabavimo jednu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
meni ne treba. samo zivahna zenska s tjelesnim proporcijama, ne kao tvoj idol.
2014-12-30
Page 1 of 1