SKORO PA "BEOGRAD U ZRAKU"
Page 1 of 1
SKORO PA "BEOGRAD U ZRAKU"
SKORO PA BEOGRAD U ZRAKU
EKSPLOZIVNO OTKRIĆE ZAUSTAVILO RADOVE NA NAJVEĆEM BEOGRADSKOM PROJEKTU Ispod gradilišta pronašli bombu tešku 250 kilograma
BEOGRAD - Na gradilištu projekta “Beograd na vodi” pronađena je bomba teška 250 kilograma, najvjerojatnije zaostala iz 2. svjetskog rata, objavljeno je u petak u Beogradu.
Načelnik sektora za izvanredne situacije ministarstva unutarnjih poslova Predrag Marić rekao je u petak ujutro na TV Pink-u da bombu zbog njenog položaja nije moguće transportirati pa će biti deaktivirana na licu mjesta.
"Pronađena bomba je na devet metara dubine i u takvom je položaju da je nemoguće prebaciti je i deaktivirati na drugom mjestu. Zato će njeno uklanjanje biti na licu mjesta uz poduzimanje svih neophodnih mjera sigurnosti", naveo je Marić.
On je izvijestio da će bomba biti deaktivirana u nedjelju, a stanovnici ovog kraja biti će već danas obaviješteni kako da se ponašaju da im sigurnost ne bi bila ugrožena.
Nešto prije i tijekom deaktiviranja, najavio je Marić, sve u radijusu od 500 metara biti će zaštićeno, a prometni režim izmijenjen u okolnim ulicama i na mostu “Gazela”.
"Beograd na vodi" je projekt gradnje poslovno-stambenog kompleksa koji se realizira s investitorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, vrijedan oko tri milijarde dolara.
EKSPLOZIVNO OTKRIĆE ZAUSTAVILO RADOVE NA NAJVEĆEM BEOGRADSKOM PROJEKTU Ispod gradilišta pronašli bombu tešku 250 kilograma
BEOGRAD - Na gradilištu projekta “Beograd na vodi” pronađena je bomba teška 250 kilograma, najvjerojatnije zaostala iz 2. svjetskog rata, objavljeno je u petak u Beogradu.
Načelnik sektora za izvanredne situacije ministarstva unutarnjih poslova Predrag Marić rekao je u petak ujutro na TV Pink-u da bombu zbog njenog položaja nije moguće transportirati pa će biti deaktivirana na licu mjesta.
"Pronađena bomba je na devet metara dubine i u takvom je položaju da je nemoguće prebaciti je i deaktivirati na drugom mjestu. Zato će njeno uklanjanje biti na licu mjesta uz poduzimanje svih neophodnih mjera sigurnosti", naveo je Marić.
On je izvijestio da će bomba biti deaktivirana u nedjelju, a stanovnici ovog kraja biti će već danas obaviješteni kako da se ponašaju da im sigurnost ne bi bila ugrožena.
Nešto prije i tijekom deaktiviranja, najavio je Marić, sve u radijusu od 500 metara biti će zaštićeno, a prometni režim izmijenjen u okolnim ulicama i na mostu “Gazela”.
"Beograd na vodi" je projekt gradnje poslovno-stambenog kompleksa koji se realizira s investitorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, vrijedan oko tri milijarde dolara.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: SKORO PA "BEOGRAD U ZRAKU"
E sad, pošto sve gledam kroz moju profesiju pitam se ku'će ovi iznad susedovog stana sa snegom?
Živi dokaz da "Beograd na vodi" ima sasvim realnu budućnost...
Živi dokaz da "Beograd na vodi" ima sasvim realnu budućnost...
2016-07-22
Snijeg je za terasaste objekte nepremostiv problem...Teče na sve strane, a nemaš kud s tim. Onakvi objekti su eventualno za arapsko područje. Vidi se da Arapi upravljaju s Beogradom...
2016-07-22
Meka ti žena objasni o kakvim je problemima riječ kod ovakvih objekata...crvenkasti wrote:Nije eksplodirala, jebiga. Skoro.
2016-07-22
bas je zgrada ruzna,Eroo wrote:Meka ti žena objasni o kakvim je problemima riječ kod ovakvih objekata...crvenkasti wrote:Nije eksplodirala, jebiga. Skoro.
ero, koliko je ovaj u zaostatku sa dizajnerskim i estetskim postignucima danasnjice,
istina, izrazito ružno i loše arhitektonsko rješenje, kako u oblikovnom, tako i u funkcionalnom smislu.Eroo wrote:Snijeg je za terasaste objekte nepremostiv problem...Teče na sve strane, a nemaš kud s tim. Onakvi objekti su eventualno za arapsko područje. Vidi se da Arapi upravljaju s Beogradom...
i da je bar jedino takvo...
Guest- Guest
Ja sam pomislio da je to poslije eksplozije te bombe.Noor wrote:istina, izrazito ružno i loše arhitektonsko rješenje, kako u oblikovnom, tako i u funkcionalnom smislu.Eroo wrote:Snijeg je za terasaste objekte nepremostiv problem...Teče na sve strane, a nemaš kud s tim. Onakvi objekti su eventualno za arapsko područje. Vidi se da Arapi upravljaju s Beogradom...
i da je bar jedino takvo...
omni-
2014-04-12
ocito imas problem sa strukom, ne sjecam se da sam vidio zameten balkon. sve se otopi od stana ispod.Eroo wrote:Snijeg je za terasaste objekte nepremostiv problem...Teče na sve strane, a nemaš kud s tim. Onakvi objekti su eventualno za arapsko područje. Vidi se da Arapi upravljaju s Beogradom...
ja imam ravni krov i s vremenom se snijeg otopi. prije par godina bilo je 80cm gore i uredno seotopio.
2014-12-30
Tako i kod mene bila bomba u kvartu. Rušili staru kuću da izgrade novu i skužili da je ispod kuće bomba.
Čini mi se da je netko zajebo Srbe. Pa ova objekta formiraju "U".Eroo wrote:
Similar topics
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Vatrena atmosfera na zemlji, moru i u zraku. :))
» Dron za punjenje goriva lovački aviona u zraku
» "NASA o NLO-ima: Dosad je opaženo osamstotinjak neobjašnjivih pojava u zraku"
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Vatrena atmosfera na zemlji, moru i u zraku. :))
» Dron za punjenje goriva lovački aviona u zraku
» "NASA o NLO-ima: Dosad je opaženo osamstotinjak neobjašnjivih pojava u zraku"
Page 1 of 1