Allahu akbar, Pariz, čakija
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Allahu akbar, Pariz, čakija
http://www.vecernji.hr/svijet/pucnjava-ispred-louvrea-u-parizu-jedna-osoba-ranjena-1147004
2014-04-16
Re: Allahu akbar, Pariz, čakija
Jebiga sad i Francuzi. Prijestolnica kulture i čovjek se došao kulturno uzdizati, a oni ga upucaše ko korea.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
bog te nejebo ovibas zapeli az francuze..a najvise ih rokaju ameri,ruje,turci,iranci..a oni po francuskoj..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:bog te nejebo ovibas zapeli az francuze..a najvise ih rokaju ameri,ruje,turci,iranci..a oni po francuskoj..
Tamo se naj lakše zamaskirati.
catabbath-
2015-08-22
svejedno..ima ih u njemackoj,belgiji,engleskoj ali ovi bas zapeli az francuze...ko da su im zene silovali..dawson wrote:vuksadinare wrote:bog te nejebo ovibas zapeli az francuze..a najvise ih rokaju ameri,ruje,turci,iranci..a oni po francuskoj..
Tamo se naj lakše zamaskirati.
2015-09-08
...ima tu nesto u glavi..evo srbalji najvise opaljuju po nama dok ih tamo sipci,muje,migranti jebu direktno u zdrav mozak..kad imas neku opsesiju prema nekome..makar oko tebe grmjelo ti ides srat nekom drugom...
2015-09-08
ali ako se vratimo u povijest..upravo su arapi najvise ratovali kontra francuza...samo koliko ej bitaka francuska legija stranaca vodila kontra arapa..mislim da ej tu umjesano dosta i povijesnih okolnosti...vecina arapskih zemalja poglavito sjeverne afrike bile su francuske kolonije..
2015-09-08
Ja bih ovoj odmah dao da me pretrese:
Last edited by dzango on 3/2/2017, 12:00; edited 1 time in total
pa po onom principu..'pamti pa vrati'
2015-09-08
vuksadinare wrote:svejedno..ima ih u njemackoj,belgiji,engleskoj ali ovi bas zapeli az francuze...ko da su im zene silovali..
Zbog kolonijalne prošlosti, ti arapi su možda i rođeni u Francuskoj.
catabbath-
2015-08-22
tu su ih englezi preveslali..oni su sebi uzeli vecinu subsaharske afrike,indiju..a francuzima uvalili kolonije gdje su pretezno zivjeli muslimani,arapi..koji su sami po sebi daleko ratoborniji nego crnci i indijci.....englezi su drzali egipat i sudan..ali egipat je u ono vrijeme bio dosta emancipiran...pa su ga zato i uzeli..jedino sto su imali probleme u sudanu....ali sudan su morali drzati zbog kontrole nila i trgovine...ovo sve drugo divlje drzali francuzi koji su se non stop sibali sa ratobornim arapimadawson wrote:vuksadinare wrote:svejedno..ima ih u njemackoj,belgiji,engleskoj ali ovi bas zapeli az francuze...ko da su im zene silovali..
Zbog kolonijalne prošlosti, ti arapi su možda i rođeni u Francuskoj.
2015-09-08
nema to veze tko ih roka.. dapače francuski muslimani su pritiskali Sarkozija da sruši Gadafija itd..vuksadinare wrote:bog te nejebo ovibas zapeli az francuze..a najvise ih rokaju ameri,ruje,turci,iranci..a oni po francuskoj..
jednostavno to je priroda islama, potamaniti što više nevjernika/krivovjernika itd.. dapače muslimani(radikalni suniti) najviše mrze druge muslimane, tipa šite .. tako je najveća sranja tamo gdje su šiti i suniti - Irak, Sirija, Jemen.
A onda nakon toga mrze zapad, rusiju, kinu i sve ostalo.
Guest- Guest
Koji je zaključak - u Francuskoj je hrpa muslimana, kao i u Rusiji, Švedskoj, Njemačkom i tom logikom se povećava šansa da će netko napraviti sranje.
Ono raste broj muslimana, raste broj kriminala, terorističkih napada. Terorističkih napada nema u Bjelorusiji ali zato ima u Rusiji. Terorističkih napada nema u Hrvatskoj ali ima u Francuskoj
Ono raste broj muslimana, raste broj kriminala, terorističkih napada. Terorističkih napada nema u Bjelorusiji ali zato ima u Rusiji. Terorističkih napada nema u Hrvatskoj ali ima u Francuskoj
Guest- Guest
da,a kad bi se vratio kući,čekao bi te još jedan nimalo nježan pretres,pa bi ti se nama' prestale po glavi vrtjeti gluposti!dzango wrote:Ja bih ovoj odmah dao da me pretrese:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sila Boga ne moli. Nisam ja kriv ako me zaskoči organ reda i pretrese do gole kože. To što je u pitanju zgodna plavuža nežnih crta lica nije do mene.jastreb wrote:da,a kad bi se vratio kući,čekao bi te još jedan nimalo nježan pretres,pa bi ti se nama' prestale po glavi vrtjeti gluposti!dzango wrote:Ja bih ovoj odmah dao da me pretrese:
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Beograd: mahao sos sekirče i vikao allahu akbar
» priklao drota uz allahu akbar, FBI: izoliran incident
» Alahu akbar Pariz
» U Francuskoj nožem ubio policajku, vikao "Allahu Akbar"
» Djeca u njemačkoj osnovnoj školi morala uzvikivati "Allahu Akbar"
» priklao drota uz allahu akbar, FBI: izoliran incident
» Alahu akbar Pariz
» U Francuskoj nožem ubio policajku, vikao "Allahu Akbar"