Milo o nasilju na Berkeleyu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milo o nasilju na Berkeleyu
Jel' mi što od Riesmanice (who the fuck is Riesman? Možda si mislio Judith Reisman)? To da je Lincoln bio peder?Regoč wrote:"E" viška, od Riesmanice. One što je prije kojih podrug godine, dvie godine bila zviezda boracah protiv Jovanović-Štulhoferova spolnoga odgoja.Oh_Femder wrote:Prevedi na hrvatski.Regoč wrote:Jel ti ovo ode Riesmanice?Oh_Femder wrote:E da je samo Ernst u pitanju. Izrazito militaristička duštva ili organizacije uvijek naginju homoseksualnosti. Recimo na primjer stari Spartanci, ili u novije vrijeme 'numbers gang' u južnoafričim zatvorima.Regoč wrote:
Roehm i SA?
A što se Miloa tiče, pa i njegovu stranku je osnovao peder, tako da ništa čudno :P
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Stari Abe je bio pošteni alkoholičar koji se zalagao za ukidanje ropsta (i slanje crnaca nazad u Afriku)
E, na nju, krivo pisanje, moja pogrješka. Ona tvrdi da je totalitaristički poredak nužno vezan uz homoseksualne tendencije pa je navodila primjer SA-a.Oh_Femder wrote:Jel' mi što od Riesmanice (who the fuck is Riesman? Možda si mislio Judith Reisman)? To da je Lincoln bio peder?Regoč wrote:"E" viška, od Riesmanice. One što je prije kojih podrug godine, dvie godine bila zviezda boracah protiv Jovanović-Štulhoferova spolnoga odgoja.Oh_Femder wrote:Prevedi na hrvatski.Regoč wrote:Jel ti ovo ode Riesmanice?Oh_Femder wrote:
E da je samo Ernst u pitanju. Izrazito militaristička duštva ili organizacije uvijek naginju homoseksualnosti. Recimo na primjer stari Spartanci, ili u novije vrijeme 'numbers gang' u južnoafričim zatvorima.
A što se Miloa tiče, pa i njegovu stranku je osnovao peder, tako da ništa čudno :P
Gdje god je hrpa muškaraca na jednom mjestu (zatvor, brod, vojska, muške škole), tu će biti i ....jel'te...romantike ;Pmarcellus wrote:Oh_Femder wrote:E da je samo Ernst u pitanju. Izrazito militaristička duštva ili organizacije uvijek naginju homoseksualnosti. Recimo na primjer stari Spartanci, ili u novije vrijeme 'numbers gang' u južnoafričim zatvorima.Regoč wrote:Roehm i SA?Oh_Femder wrote:Ako nas je povijest ičemu naučila, onda je to da pederluk i fašizam idu jako dobro jedno s drugim, kao mrkvica i grašak.marcellus wrote:
liberalna ljevica krenula zatuć pedera, neprocjenjivo
Ili osmanlije
Pa Ibro se ni najmanje nije libio, svima koji su imali volje slušati, pričati o tome kako ništa više ne voli nego da mu je žena negdje na putu pa da on može u krevet sa svojim ađutantom Davidom Dericksonomn ;Pmarcellus wrote:Stari Abe je bio pošteni alkoholičar koji se zalagao za ukidanje ropsta (i slanje crnaca nazad u Afriku)
2016-11-08
Iliti košto vele Crnogorci: - Jebem ti oca u vr' gujsce! ;DRegoč wrote:E, na nju, krivo pisanje, moja pogrješka. Ona tvrdi da je totalitaristički poredak nužno vezan uz homoseksualne tendencije pa je navodila primjer SA-a.Oh_Femder wrote:Jel' mi što od Riesmanice (who the fuck is Riesman? Možda si mislio Judith Reisman)? To da je Lincoln bio peder?Regoč wrote:"E" viška, od Riesmanice. One što je prije kojih podrug godine, dvie godine bila zviezda boracah protiv Jovanović-Štulhoferova spolnoga odgoja.Oh_Femder wrote:Prevedi na hrvatski.Regoč wrote:
Jel ti ovo ode Riesmanice?
2016-11-08
jebote ti samo o pederluku, ne sjecam se da si ikad o icemu drugom,Oh_Femder wrote:Iliti košto vele Crnogorci: - Jebem ti oca u vr' gujsce! ;DRegoč wrote:E, na nju, krivo pisanje, moja pogrješka. Ona tvrdi da je totalitaristički poredak nužno vezan uz homoseksualne tendencije pa je navodila primjer SA-a.Oh_Femder wrote:Jel' mi što od Riesmanice (who the fuck is Riesman? Možda si mislio Judith Reisman)? To da je Lincoln bio peder?Regoč wrote:"E" viška, od Riesmanice. One što je prije kojih podrug godine, dvie godine bila zviezda boracah protiv Jovanović-Štulhoferova spolnoga odgoja.Oh_Femder wrote:
Prevedi na hrvatski.
nego nije vazno sto je ovaj peder nego njegovi argumenti,
o tome seri kad vec seres
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Najobičnije bedastoće. Među ortodoksnim Židovima te romantike nema.Oh_Femder wrote:
Gdje god je hrpa muškaraca na jednom mjestu (zatvor, brod, vojska, muške škole), tu će biti i ....jel'te...romantike ;P
Koliko je poznato ni među jugoslavenskim komunistima koji su i po 20 godina robijali u kazamatima stare Jugoslavije,toga nije bilo.
Nisam čuo ni da su u zatvorima SFRJ osuđeni ustašoidi provodili tu vrst romantike.
Što reče jedan moj poznanik iz vojske,inače osuđeni i amnestirani ubojica,ako si peder vani bićeš i u zatvoru,ako nisi vani nećeš ni u zatvoru.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A koliko ja pratim stanje u svijetu,pedera je najviše upravo ondje gdje je najviše pičaka.jastreb wrote:Najobičnije bedastoće. Među ortodoksnim Židovima te romantike nema.Oh_Femder wrote:
Gdje god je hrpa muškaraca na jednom mjestu (zatvor, brod, vojska, muške škole), tu će biti i ....jel'te...romantike ;P
Koliko je poznato ni među jugoslavenskim komunistima koji su i po 20 godina robijali u kazamatima stare Jugoslavije,toga nije bilo.
Nisam čuo ni da su u zatvorima SFRJ osuđeni ustašoidi provodili tu vrst romantike.
Što reče jedan moj poznanik iz vojske,inače osuđeni i amnestirani ubojica,ako si peder vani bićeš i u zatvoru,ako nisi vani nećeš ni u zatvoru.
Zašto homoseksualizam nije recimo raširen u zabačenim poddinarskim i podbiokovskim selima Dalmacije,gdje žene moraš tražiti povećalom?
2014-04-22
Homoseksualizam je pobuna protiv stvaraoca.
Bog je vidio da nije dobro da je čovjek sam pa mu je stvorio drugaricu-ženu,sa kojom on postaje savršen čovjek.
Međutim ljudi su se uzoholili pa su svoje tijelo kako kaže i sveti Pavao,predali sramnim strastima i "a tako su i muškarci napustili naravno općenje sa ženom i raspalili se pohotom jedni za drugima te muškarci s muškarcima sramotno čine i sami na sebi primaju zasluženu plaću svoga zastranjenja."
Bog je vidio da nije dobro da je čovjek sam pa mu je stvorio drugaricu-ženu,sa kojom on postaje savršen čovjek.
Međutim ljudi su se uzoholili pa su svoje tijelo kako kaže i sveti Pavao,predali sramnim strastima i "a tako su i muškarci napustili naravno općenje sa ženom i raspalili se pohotom jedni za drugima te muškarci s muškarcima sramotno čine i sami na sebi primaju zasluženu plaću svoga zastranjenja."
2014-04-22
Njegov argument za muslimanke s pokrivenom glavom: islam je kriva vjera jer u islamu su žene potlačene od muškaraca.prckov wrote:jebote ti samo o pederluku, ne sjecam se da si ikad o icemu drugom,Oh_Femder wrote:Iliti košto vele Crnogorci: - Jebem ti oca u vr' gujsce! ;DRegoč wrote:E, na nju, krivo pisanje, moja pogrješka. Ona tvrdi da je totalitaristički poredak nužno vezan uz homoseksualne tendencije pa je navodila primjer SA-a.Oh_Femder wrote:Jel' mi što od Riesmanice (who the fuck is Riesman? Možda si mislio Judith Reisman)? To da je Lincoln bio peder?Regoč wrote:
"E" viška, od Riesmanice. One što je prije kojih podrug godine, dvie godine bila zviezda boracah protiv Jovanović-Štulhoferova spolnoga odgoja.
Njegov argument za zapadne žene koje ne žele biti potlačene od muškaraca: vi žene imate manji mozak, a mi muškarci smo vam superiorni i imamo vas pravo tlačiti. Samo 5% žena bi se smjelo propustiti na tehničke faklutete.
Dakle prava pederska logika i pedersko argumentiranje.
Last edited by Oh_Femder on 3/2/2017, 12:23; edited 1 time in total
2016-11-08
Nema potrebe. Imaju ovce ;Pjastreb wrote:A koliko ja pratim stanje u svijetu,pedera je najviše upravo ondje gdje je najviše pičaka.jastreb wrote:Najobičnije bedastoće. Među ortodoksnim Židovima te romantike nema.Oh_Femder wrote:
Zašto homoseksualizam nije recimo raširen u zabačenim poddinarskim i podbiokovskim selima Dalmacije,gdje žene moraš tražiti povećalom?
2016-11-08
Hahahaha,zanimljva primjetba!Oh_Femder wrote:Nema potrebe. Imaju ovce ;Pjastreb wrote:A koliko ja pratim stanje u svijetu,pedera je najviše upravo ondje gdje je najviše pičaka.jastreb wrote:Najobičnije bedastoće. Među ortodoksnim Židovima te romantike nema.Oh_Femder wrote:
2014-04-22
Pa u Lici, i okolici, bi nekad cijelo selo sakupilo ovce i dalo ih jednom pastiru da ih preko ljeta vodi u planinu. A ti su onda pastiri tako velik dio godine samovali i drugovali s ovcama te se obično s ljudima nisu znali dobro sporazumjeti. I svi su dobro znali što u brdu rade sa svojim štićenicama ;Pjastreb wrote:Hahahaha,zanimljva primjetba!Oh_Femder wrote:Nema potrebe. Imaju ovce ;Pjastreb wrote:A koliko ja pratim stanje u svijetu,pedera je najviše upravo ondje gdje je najviše pičaka.jastreb wrote:Najobičnije bedastoće. Među ortodoksnim Židovima te romantike nema.Oh_Femder wrote:
2016-11-08
Netočno. Ciujele bi obitelji ljeti napustilo kuće i otišle u katune,gdje bi(obično po Velebitu)imali svoje pastirske stanove i tamo su zajedno čuvali ovce i radili druge poslove.Oh_Femder wrote:
Pa u Lici, i okolici, bi nekad cijelo selo sakupilo ovce i dalo ih jednom pastiru da ih preko ljeta vodi u planinu. A ti su onda pastiri tako velik dio godine samovali i drugovali s ovcama te se obično s ljudima nisu znali dobro sporazumjeti. I svi su dobro znali što u brdu rade sa svojim štićenicama ;P
2014-04-22
jebe mi se za Berkley..
kad ćemo mi osvojit naše fakultete natrag.. naši su još na razini: znanje nije roba.. jer znaju da ih čeka burza kad završe to što imaju..
marcellus wrote:a sad brzo plišanog medu i u "safe space"
instructions unclear ...
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Meatke wrote:marcellus wrote:a sad brzo plišanog medu i u "safe space"
instructions unclear ...
Oh_Femder wrote:Njegov argument za muslimanke s pokrivenom glavom: islam je kriva vjera jer u islamu su žene potlačene od muškaraca.prckov wrote:jebote ti samo o pederluku, ne sjecam se da si ikad o icemu drugom,Oh_Femder wrote:Iliti košto vele Crnogorci: - Jebem ti oca u vr' gujsce! ;DRegoč wrote:E, na nju, krivo pisanje, moja pogrješka. Ona tvrdi da je totalitaristički poredak nužno vezan uz homoseksualne tendencije pa je navodila primjer SA-a.Oh_Femder wrote:
Jel' mi što od Riesmanice (who the fuck is Riesman? Možda si mislio Judith Reisman)? To da je Lincoln bio peder?
Njegov argument za zapadne žene koje ne žele biti potlačene od muškaraca: vi žene imate manji mozak, a mi muškarci smo vam superiorni i imamo vas pravo tlačiti. Samo 5% žena bi se smjelo propustiti na tehničke faklutete.
imas li sta istinito il ces nastavit srat,
da ne gubim vrijeme na jos jednog idiota
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa proguglaj malo sam. To danas i mala djeca znaju. Kad si se već osjetio pozvanim da komentiraš, a pojma nemaš o temi.prckov wrote:imas li sta istinito il ces nastavit srat,Oh_Femder wrote:Njegov argument za muslimanke s pokrivenom glavom: islam je kriva vjera jer u islamu su žene potlačene od muškaraca.prckov wrote:jebote ti samo o pederluku, ne sjecam se da si ikad o icemu drugom,Oh_Femder wrote:Iliti košto vele Crnogorci: - Jebem ti oca u vr' gujsce! ;DRegoč wrote:
E, na nju, krivo pisanje, moja pogrješka. Ona tvrdi da je totalitaristički poredak nužno vezan uz homoseksualne tendencije pa je navodila primjer SA-a.
da ne gubim vrijeme na jos jednog idiota
2016-11-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbi i u raspravi o seksualnom nasilju ne mogu bez Jasenovca
» jos jedna zena okoncala zivot u obiteljskom nasilju
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» Desničarski prosvjed protiv imigranata u Beogradu : Stop migrantskom nasilju
» SEME INCIDENTA JE POSEJAO HARADINAJ! Slovenački list o nezapamćenom NASILJU NA SEVERU KOSOVA:
» jos jedna zena okoncala zivot u obiteljskom nasilju
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» Desničarski prosvjed protiv imigranata u Beogradu : Stop migrantskom nasilju
» SEME INCIDENTA JE POSEJAO HARADINAJ! Slovenački list o nezapamćenom NASILJU NA SEVERU KOSOVA:
Page 2 of 3