Šeici 'pravi' muslimani,dok im se ne ugrozi biznis..Šeik UAE podržao Trumpovu uredbu o zabrani ulaska muslimanskih državljana
Page 1 of 1
Šeici 'pravi' muslimani,dok im se ne ugrozi biznis..Šeik UAE podržao Trumpovu uredbu o zabrani ulaska muslimanskih državljana
http://www.avaz.ba/clanak/274943/seik-uae-podrzava-trumpovu-uredbu-o-zabrani-ulazaka-muslimanskim-drzavljanima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šeici 'pravi' muslimani,dok im se ne ugrozi biznis..Šeik UAE podržao Trumpovu uredbu o zabrani ulaska muslimanskih državljana
...'nisam ja vehabija majke mi..to je moj susjed..ja samo naftu prodajem'
2015-09-08
Re: Šeici 'pravi' muslimani,dok im se ne ugrozi biznis..Šeik UAE podržao Trumpovu uredbu o zabrani ulaska muslimanskih državljana
Ovi mijenjaju dres brže od Kolinde :D
....n< koncu i od sam vjere njima je najvažniji đep...ne bi me cudilo da takvi sutra postanu zbog svog interesa i krscani... ..ali bitno da su kurili i financirali one jadnike iz siromasnijih muslimanskih zemalja da se bore za njihovu 'stvar'...a sad ih se odricu kao da nikad nisu postojali...
2015-09-08
jbg....prvo sto su pogledali nije bilo nebo i alah vec bilanca..i zakljucili..'alahu oprosti mi ali od tebe draze mi ej zlato..'dawson wrote:Ovi mijenjaju dres brže od Kolinde :D
2015-09-08
posao boga ne moli...i sad posipanje pepelom..'ma nismo mi radikalni muslimani..mi smo najliberalniji sto mozemo biti..to tamo ona raja prakticira mi ne..mi smo otvoreni...mi smo se borili protiv takvih..te boranije..majke mi..trumpe..tako mi svih 100 zena i tisucu djece..'
2015-09-08
..a u sebi gos'n šeik..namrgođen..'kud bas da ovaj sad dođe majku mu kjafirsku..kad je sve islo kako treba...sad moram da glumim ono sto nisam...inace ode biznis u sto šejtana...'
2015-09-08
Similar topics
» Kovajt zabranio ulazak državljana iz velikih muslimanskih zemalja :D
» Bagrokor napokon postao pravi biznis
» Trump donio uredbu; za svaku novu regulaciju, dvije postojeće se moraju ukinuti
» Klizište prijeti da ugrozi spomenik Bitke na Sutjesci
» Puti9n čeka Trumpovu pobjedu
» Bagrokor napokon postao pravi biznis
» Trump donio uredbu; za svaku novu regulaciju, dvije postojeće se moraju ukinuti
» Klizište prijeti da ugrozi spomenik Bitke na Sutjesci
» Puti9n čeka Trumpovu pobjedu
Page 1 of 1