Trump zaratio s mafijom
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Trump zaratio s mafijom
mativka wrote:A tko bi i na temelju čega određivao cijenu u budućnosti? (mislim privatnika)aben wrote:jer ti ih ploćun jo.mativka wrote:A meni nešto nije jasno sada...Zašto su jeftiniji lijekovi kod nas u ljekarnama državnog vlasništva od onih u privatnom?
ko god prodoje, određuje cijenu, i to na temelju svoje volje.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
U tom slučaju, ostaje jedino se nadati da će biti dobre volje...aben wrote:mativka wrote:A tko bi i na temelju čega određivao cijenu u budućnosti? (mislim privatnika)aben wrote:jer ti ih ploćun jo.mativka wrote:A meni nešto nije jasno sada...Zašto su jeftiniji lijekovi kod nas u ljekarnama državnog vlasništva od onih u privatnom?
Guest- Guest
ki određivo cijenu kapusa na pijaci? zamisli da na jednom banku imoš kilo za 10 000 kun. koliko bi kili prodo?mativka wrote:U tom slučaju, ostaje jedino se nadati da će biti dobre volje...aben wrote:mativka wrote:A tko bi i na temelju čega određivao cijenu u budućnosti? (mislim privatnika)aben wrote:jer ti ih ploćun jo.mativka wrote:A meni nešto nije jasno sada...Zašto su jeftiniji lijekovi kod nas u ljekarnama državnog vlasništva od onih u privatnom?
2014-04-16
U ovom slučaju cijenu određuje ćud prirode, u drugom sam čovjek i njegova volja...aben wrote:ki određivo cijenu kapusa na pijaci? zamisli da na jednom banku imoš kilo za 10 000 kun. koliko bi kili prodo?mativka wrote:U tom slučaju, ostaje jedino se nadati da će biti dobre volje...aben wrote:mativka wrote:A tko bi i na temelju čega određivao cijenu u budućnosti? (mislim privatnika)aben wrote:
jer ti ih ploćun jo.
Guest- Guest
ma tržište, zakon ponude i potražnje.mativka wrote:U ovom slučaju cijenu određuje ćud prirode, u drugom sam čovjek i njegova volja...aben wrote:ki određivo cijenu kapusa na pijaci? zamisli da na jednom banku imoš kilo za 10 000 kun. koliko bi kili prodo?mativka wrote:U tom slučaju, ostaje jedino se nadati da će biti dobre volje...aben wrote:mativka wrote:
A tko bi i na temelju čega određivao cijenu u budućnosti? (mislim privatnika)
2014-04-16
S kojim se može lakše manipulirati?aben wrote:ma tržište, zakon ponude i potražnje.mativka wrote:U ovom slučaju cijenu određuje ćud prirode, u drugom sam čovjek i njegova volja...aben wrote:ki određivo cijenu kapusa na pijaci? zamisli da na jednom banku imoš kilo za 10 000 kun. koliko bi kili prodo?mativka wrote:U tom slučaju, ostaje jedino se nadati da će biti dobre volje...aben wrote:
Kupusom ili lijekom?
Guest- Guest
kako misliš manipulirati, tipa transport iz kamiona u skladište?mativka wrote:S kojim se može lakše manipulirati?aben wrote:ma tržište, zakon ponude i potražnje.mativka wrote:U ovom slučaju cijenu određuje ćud prirode, u drugom sam čovjek i njegova volja...aben wrote:ki određivo cijenu kapusa na pijaci? zamisli da na jednom banku imoš kilo za 10 000 kun. koliko bi kili prodo?mativka wrote:
U tom slučaju, ostaje jedino se nadati da će biti dobre volje...
Kupusom ili lijekom?
2014-04-16
tržište je previše regulirano zato postoje ti monopoli
da su regulacije slabije ne bi bilo farmaceutskih monopola i oligopola, koji namješta cijenu
da su regulacije slabije ne bi bilo farmaceutskih monopola i oligopola, koji namješta cijenu
Guest- Guest
točno.deda wrote:tržište je previše regulirano zato postoje ti monopoli
2014-04-16
Bices ti anarhista :)deda wrote:država je zlo
2016-11-17
pocelo mu svanjivati :Dgovinda wrote:Bices ti anarhista :)deda wrote:država je zlo
Kog' se bojis vise, Boga, sultana il' vezira?
Boga malo, sultana nimalo a vezira ko dorata moga.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
gdje si ti u hranidbenom lancu? aben je po svemu sudeći na samom vrhugovinda wrote:
Najduzi put na Balkanu je onaj iz dupeta u glavu :D
Guest- Guest
hehehe da Jutarnji je otvoreno stao na stranu mafiji što je razumljivo s obzirom da njihov vlasnik je isto tako lokalni sjecikesa, ali su mi dobri čovječuljci u komentarima koji iako su vidljivo sirotinja drže stranu mafiji samo zato što je Trump u igrimarcellus wrote:žutarnji jasno drži stranu bandi
Kermit-
2014-04-17
Američki predsjednik Donald Trump pozvao je u utorak farmaceutsku industriju da osnaži američku proizvodnju i snizi cijene, a obećao je da će ubrzati odobravanje novih lijekova i uskoro imenovati novog čelnika Agencije za hranu i lijekove.
cekaj , on zeli diktirati cijene a zauzvrat ce smanjiti regulacije za nove lijekove
pamtim diktaturu proletarijata a pamtim i lijekove koji ispitivani godinama prije sluzbene uporabe i opet bilo problema
ocito svaka glupost moguca u eri trumpizma
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
asilovski wrote:hehehe da Jutarnji je otvoreno stao na stranu mafiji što je razumljivo s obzirom da njihov vlasnik je isto tako lokalni sjecikesa, ali su mi dobri čovječuljci u komentarima koji iako su vidljivo sirotinja drže stranu mafiji samo zato što je Trump u igrimarcellus wrote:žutarnji jasno drži stranu bandi
evo deboto
TRUMP WHITE HOUSE CUTS TIES WITH CNN … THEY’RE DONE!
February 1, 2017 HJIC Featured 0
President Trump refuses to allow his officials or surrogates to appear on FAKE NEWS networks, so they’ll no longer be allowed on CNN.
From Politico
The White House has refused to send its spokespeople or surrogates onto CNN shows, effectively icing out the network from on-air administration voices.
“We’re sending surrogates to places where we think it makes sense to promote our agenda,” said a White House official, acknowledging that CNN is not such a place, but adding that the ban is not permanent.
A CNN reporter, speaking on background, was more blunt: The White House is trying to punish the network and force down its ratings.
“They’re trying cull CNN from the herd,” the reporter said.
Administration officials are still answering questions from CNN reporters. But administration officials including White House Press Secretary Sean Spicer and senior counselor Kellyanne Conway haven’t appeared on the network’s programming in recent weeks.
Spicer, speaking at an event at the George Washington University on Monday, denied that CNN was being frozen out, pointing out that he’s answered CNN’s questions in the regular daily briefings.
But, he added “I’m not going to sit around and engage with people who have no desire to actually get something right.”
The last time an administration official was on CNN’s Sunday public affairs show “State of the Union” was Conway on January 8. She also appeared on CNN the following Wednesday with Anderson Cooper, the same day as then President-elect Trump’s press conference where he derided CNN for publicizing an unsubstantiated dossier claiming the Russians had salacious information about him. At the press conference, the president-elect refused to take a question from CNN correspondent Jim Acosta, who shouted out to him.
After his inauguration, Trump has continued blasting CNN as “fake news.”
Since then, Conway, Spicer, Chief of Staff Reince Priebus and even Vice President Mike Pence have made the rounds on the major Sunday shows but, notably, CNN’s “State of the Union” has been cut out. READ MORE
February 1, 2017 HJIC Featured 0
President Trump refuses to allow his officials or surrogates to appear on FAKE NEWS networks, so they’ll no longer be allowed on CNN.
From Politico
The White House has refused to send its spokespeople or surrogates onto CNN shows, effectively icing out the network from on-air administration voices.
“We’re sending surrogates to places where we think it makes sense to promote our agenda,” said a White House official, acknowledging that CNN is not such a place, but adding that the ban is not permanent.
A CNN reporter, speaking on background, was more blunt: The White House is trying to punish the network and force down its ratings.
“They’re trying cull CNN from the herd,” the reporter said.
Administration officials are still answering questions from CNN reporters. But administration officials including White House Press Secretary Sean Spicer and senior counselor Kellyanne Conway haven’t appeared on the network’s programming in recent weeks.
Spicer, speaking at an event at the George Washington University on Monday, denied that CNN was being frozen out, pointing out that he’s answered CNN’s questions in the regular daily briefings.
But, he added “I’m not going to sit around and engage with people who have no desire to actually get something right.”
The last time an administration official was on CNN’s Sunday public affairs show “State of the Union” was Conway on January 8. She also appeared on CNN the following Wednesday with Anderson Cooper, the same day as then President-elect Trump’s press conference where he derided CNN for publicizing an unsubstantiated dossier claiming the Russians had salacious information about him. At the press conference, the president-elect refused to take a question from CNN correspondent Jim Acosta, who shouted out to him.
After his inauguration, Trump has continued blasting CNN as “fake news.”
Since then, Conway, Spicer, Chief of Staff Reince Priebus and even Vice President Mike Pence have made the rounds on the major Sunday shows but, notably, CNN’s “State of the Union” has been cut out. READ MORE
Guest- Guest
seres po obicajukaj se tice ZOa. vise od pol eu ima zo i ne cekas kao kod nas niti moras imat milju dolara kao u us.marcellus wrote:a upravo radi državnog medicarea je i sve otišlo u kurac a cijene skočile, samo trump drukčije razmišlja od prethodnika
ti zakci nsi platio nikaj niti ces do 18e.
u us vec bi iskesirao 10k dollara, zato ne kenjkaj.
(btw imam jedno pol kile speka za sarmu/grah)
2014-12-30
veber wrote:seres po obicajukaj se tice ZOa. vise od pol eu ima zo i ne cekas kao kod nas niti moras imat milju dolara kao u us.marcellus wrote:a upravo radi državnog medicarea je i sve otišlo u kurac a cijene skočile, samo trump drukčije razmišlja od prethodnika
ti zakci nsi platio nikaj niti ces do 18e.
u us vec bi iskesirao 10k dollara, zato ne kenjkaj.
(btw imam jedno pol kile speka za sarmu/grah)
medicare je monopolističko smeće i ameri to znaju
a u us mi država ne bi otela na porez 2/3 zarade isto tak
grah, sarma, kaj god ovih dana, dapače
drzava tebi i meni zeme oko pola, zbog visine place. u us ne biimao nikaj sto imas tu a da ne tipkam o euzemljama.
speka sam dobilsamo plocu i u deficitu sam jer je mala pozderala lapo.
ali bas je lijep...
speka sam dobilsamo plocu i u deficitu sam jer je mala pozderala lapo.
ali bas je lijep...
2014-12-30
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» peđa grbin u sprezi sa mafijom
» Peđa Grbin zaratio sa MOSTOM i Petrovim...
» Index hr ozbiljno zaratio s predsjednikom Zoranom Milanovićem
» Glavni mostov uvjet za koaliciju s HDZom ili SDPom je... - obračun s nogometnom mafijom.
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» Peđa Grbin zaratio sa MOSTOM i Petrovim...
» Index hr ozbiljno zaratio s predsjednikom Zoranom Milanovićem
» Glavni mostov uvjet za koaliciju s HDZom ili SDPom je... - obračun s nogometnom mafijom.
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
Page 3 of 4