Za napad u Quebecu osumnjičen francusko-kanadski student Alexandre Bissonnette
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Za napad u Quebecu osumnjičen francusko-kanadski student Alexandre Bissonnette
Osim šest ubijenih, u napadu je teško ozlijeđeno pet osoba, a 12 ih je zadobilo lakše ozljede, rekao je predstavnik gradske bolnice u Quebecu.
Pucnjava u džamiji u gradu Quebecu tijekom večernje molitve u nedjelju bila je "teroristički napad na muslimane", izjavio je kanadski premijer Justin Trudeau.
http://www.vecernji.hr/svijet/za-napad-u-quebecu-osumnjicen-francusko-kanadski-student-alexandre-bissonnette-1146131
Pucnjava u džamiji u gradu Quebecu tijekom večernje molitve u nedjelju bila je "teroristički napad na muslimane", izjavio je kanadski premijer Justin Trudeau.
http://www.vecernji.hr/svijet/za-napad-u-quebecu-osumnjicen-francusko-kanadski-student-alexandre-bissonnette-1146131
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Za napad u Quebecu osumnjičen francusko-kanadski student Alexandre Bissonnette
Jbg bilo je samo pitanje vremena, malo vjetra u ledja i eto ga, sad ce se mnogi osvrtat po cesti. A moglo se pametnije, nije da nije.
omni-
2014-04-12
Re: Za napad u Quebecu osumnjičen francusko-kanadski student Alexandre Bissonnette
Sada će muslimani izvršiti koji napad, pa će se stvoriti još veća mržnja između dvije kulture,.. uglavnom rokačina počela
Guest- Guest
Ovo nije rješenje. I onda će netko napadati Balkance.
Ovoga kod nas nema. Kod nas u ratu ima zaista svega,ali u miru se ni džamije,ni crkve ,ni vjernici ne diraju.
Ipak smo mi ovdje ,na ovim prostorima,primjer suživota i Zapad bi se po tom pitanju trebao na nas ugledati.
Ovoga kod nas nema. Kod nas u ratu ima zaista svega,ali u miru se ni džamije,ni crkve ,ni vjernici ne diraju.
Ipak smo mi ovdje ,na ovim prostorima,primjer suživota i Zapad bi se po tom pitanju trebao na nas ugledati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ovo nije rješenje. I onda će netko napadati Balkance.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dobro kad se mi ovdje porokamo onda se porokamo ni trava ne raste..a ne ko ovi kokosari..pet mrtvih tamo tri ovamo
2015-09-08
Pa< istina je.vuksadinare wrote:jastreb wrote:Ovo nije rješenje. I onda će netko napadati Balkance.
Mi smo ovdje divljaci u ratu.
Ali kad rat stane,stane i divljaštvo,barem kada su vjere u pitanju.
Kod nas kršćani u BIH odlaze jedni kod drugih za katoličke i pravoslavne blagdane,a idu i kod muslimana za njihove,a muslimani kod kršćana za kršćanske blagdane.
U nekim krajevima BIH katolici neće raditi poljoprivredne poslove za pravoslavni Božić,a pravoslavci za katolički. U Dalmaciji katolici i pravoslavci koriste istu crkvu.
Vjere se ne diraju i poštuju se.
Vani to nije slučaj. Jedan selafija nikada neće doći u kršćansku kuću,a kamo li slaviti Božić,a niti će neki zapadnjak baš otići čestitati Bajram Turcima u njihov kvart.
Ponavljam,Balkanci bi po vjerkoj toleranciji mnogima mogli biti uzor.
Izuzev u ratnim vremenima,kada,opet ponavljam,ima svega.
2014-04-22
ovo en kuzim kako u dalmaciji dijele istu crkvu..drugo...pa zar nije logicno da ides cestitat susjedu koji ej druge vjere njegov blagdan..pa ja sam u zgradi gdje sam prije zivio imao i srba i muslimana..prvi susjed mi ej bio crnogorac onaj ispod musliman..i jednom i drugom sam cestitao blagdane ko i oni mene..a sutra se mozemo pobit..ovo cestitanje je cisto kulturne prirodejastreb wrote:Pa< istina je.vuksadinare wrote:jastreb wrote:Ovo nije rješenje. I onda će netko napadati Balkance.
Kod nas kršćani u BIH odlaze jedni kod drugih za katoličke i pravoslavne blagdane,a idu i kod muslimana za njihove,a muslimani kod kršćana za kršćanske blagdane.
U nekim krajevima BIH katolici neće raditi poljoprivredne poslove za pravoslavni Božić,a pravoslavci za katolički. U Dalmaciji katolici i pravoslavci koriste istu crkvu.
Vani to nije slučaj. Jedan selafija nikada neće doći u kršćansku kuću,a kamo li slaviti Božić,a niti će neki zapadnjak baš otići čestitati Bajram Turcima u njihov kvart.
2015-09-08
U jednom selu u Dalmaciji (mislim negdje u Zagori) ima crkva kojom se služe i pravoslavci i katolici.vuksadinare wrote:
ovo en kuzim kako u dalmaciji dijele istu crkvu.
Malo ću proguglati pa ti javim kako se selo zove.
2014-04-22
istina, doduse nekad se koji odmetne pa cestita bozic murtaljezomjastreb wrote:Ovo nije rješenje. I onda će netko napadati Balkance.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Na balkanu nema muslimana zato i nema sukoba. Ima par muslimana što su došli za vrijeme rata iz arabije i to je to.jastreb wrote:Pa< istina je.vuksadinare wrote:jastreb wrote:Ovo nije rješenje. I onda će netko napadati Balkance.
Guest- Guest
pa to znam i ja...inace selo je vecinsko hrvatsko katolicko..ali ima 30% pravoslavnih koj nemaju svoju crkvu pa koriste katolicku..jastreb wrote:U jednom selu u Dalmaciji (mislim negdje u Zagori) ima crkva kojom se služe i pravoslavci i katolici.vuksadinare wrote:
2015-09-08
Ma kako nema muslimana? U Bosni,u C.Gori,u Raškoj oblasti,Kosovu,Makedoniji...Marx wrote:
Na balkanu nema muslimana zato i nema sukoba. Ima par muslimana što su došli za vrijeme rata iz arabije i to je to.
No,mislio sam prije svega na ove u BIH i Raškoj oblasti. dakle,Slavene Muhamedove vjere.
2014-04-22
Kako se selo zove? Mislim da je negdje oko Muća?vuksadinare wrote:pa to znam i ja...inace selo je vecinsko hrvatsko katolicko..ali ima 30% pravoslavnih koj nemaju svoju crkvu pa koriste katolicku..jastreb wrote:U jednom selu u Dalmaciji (mislim negdje u Zagori) ima crkva kojom se služe i pravoslavci i katolici.vuksadinare wrote:
2014-04-22
nije bas kod muca ali je zelovo..na svilaji..odakle je vladimir bearajastreb wrote:Kako se selo zove? Mislim da je negdje oko Muća?vuksadinare wrote:pa to znam i ja...inace selo je vecinsko hrvatsko katolicko..ali ima 30% pravoslavnih koj nemaju svoju crkvu pa koriste katolicku..jastreb wrote:U jednom selu u Dalmaciji (mislim negdje u Zagori) ima crkva kojom se služe i pravoslavci i katolici.vuksadinare wrote:
2015-09-08
Pa to je to. Zelovo je u opć.Muć.vuksadinare wrote:nije bas kod muca ali je zelovo..na svilaji..odakle je vladimir bearajastreb wrote:Kako se selo zove? Mislim da je negdje oko Muća?vuksadinare wrote:pa to znam i ja...inace selo je vecinsko hrvatsko katolicko..ali ima 30% pravoslavnih koj nemaju svoju crkvu pa koriste katolicku..jastreb wrote:U jednom selu u Dalmaciji (mislim negdje u Zagori) ima crkva kojom se služe i pravoslavci i katolici.vuksadinare wrote:
2014-04-22
opcina da..ali u biti granicno podrucje sa vrlikom....ali blize je dosta vrlici nego mucu..tu je bila i prva linija blizu...to je selo prakticno skoro na pola planine svilaje...inace s druge strane svilaje ili u podnozju je selo otišić..srpsko selo...zatim maljkovo hrvatsko selo...bio sam x puta u zelovu..jer mi je jedan susjed iz og sela tamo napravio vikendicu..porijeklo je sa zelova odnosno njegov djed koji ej dosao u nase selo...tamo 30-tih godina 20 stoljeca..jastreb wrote:Pa to je to. Zelovo je u opć.Muć.vuksadinare wrote:nije bas kod muca ali je zelovo..na svilaji..odakle je vladimir bearajastreb wrote:Kako se selo zove? Mislim da je negdje oko Muća?vuksadinare wrote:pa to znam i ja...inace selo je vecinsko hrvatsko katolicko..ali ima 30% pravoslavnih koj nemaju svoju crkvu pa koriste katolicku..jastreb wrote:
U jednom selu u Dalmaciji (mislim negdje u Zagori) ima crkva kojom se služe i pravoslavci i katolici.
2015-09-08
...inace sto se tice srba iz zelova..najpoznatiji su beare zbog golmana vladimira beare....primjerice hrvati su zivjeli u gornjem zelovu..a srbi u donjem...crkva je u gornjem zelovu......u ratu u 8 mjesecu 1991 donje zelovo je bilo pod kontrolom martcievaca...i sumskim putem koji je napravila jna u proljece 1991..bilo povezano sa otisicem...od kud su dolazili marticevci i oruzje za srbe u donjem zelovu...nakon pada kijeva i vrlike..prijetilo ej da srbi zauzmu i gornje zelovo i otvore si put prema mucu i sinju i na taj nacin odsjecu drnis od sinja..i dođu takorec na sam prag sinja..ali intervencijom mup-a i zng-a pocetkom 9 mjeseca 1991...donje zelovo je ocisceno od marticevaca i pobunjenika..i linija je pomaknuta prema otisicu...i tako ej sve ostalo do oluje
2015-09-08
To nisu muslimani. Muslimani su tamo iz arabije itd. Ovi piju alkohol i jedu svinjetinu.jastreb wrote:Ma kako nema muslimana? U Bosni,u C.Gori,u Raškoj oblasti,Kosovu,Makedoniji...Marx wrote:
Na balkanu nema muslimana zato i nema sukoba. Ima par muslimana što su došli za vrijeme rata iz arabije i to je to.
No,mislio sam prije svega na ove u BIH i Raškoj oblasti. dakle,Slavene Muhamedove vjere.
Guest- Guest
Marx wrote:To nisu muslimani. Muslimani su tamo iz arabije itd. Ovi piju alkohol i jedu svinjetinu.jastreb wrote:Ma kako nema muslimana? U Bosni,u C.Gori,u Raškoj oblasti,Kosovu,Makedoniji...Marx wrote:
Jesu ali loši muslimani.
catabbath-
2015-08-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Spinutski manijak nakon samo nekoliko sati slobode ponovno završio iza rešetaka: osumnjičen je za novi napad
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Alexandre Mendel: U sljedećih 10-20 godina Francuska će biti novi Libanon
» FBI upao u Mar a Lago, Trump osumnjičen
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Alexandre Mendel: U sljedećih 10-20 godina Francuska će biti novi Libanon
» FBI upao u Mar a Lago, Trump osumnjičen
Page 1 of 2