HRVATSKA UMIRE Rađa se sve manje djece, a mladi nezaustavljivo odlaze
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: HRVATSKA UMIRE Rađa se sve manje djece, a mladi nezaustavljivo odlaze
Znam al kažem ti da si pogriješio kad si spomenuo odgovornost.Dread_Pirate_Roberts wrote:jel ti uopće znaš kako se rade djeca?RayMabus wrote:Pa nije kad nemaš kontrolu ....njeno je .....ti nemaš ništa s time.Dread_Pirate_Roberts wrote:kako nije tvoje ako si ti napravio dijete?RayMabus wrote:A mislim da je malo nerelano tražit od nekoga da sam bude odgovoran za nešto šta nije tvoje.Dread_Pirate_Roberts wrote:normalno kad mlatimudani ne žele odgovornost pa i ne pokušavaju napraviti djecu...
Nežele biti obavezni a to je drugo.
Odgvornost nad necim nad cime nemaš kontrolu je pogrešna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo ispravio sam ti post ....sad je dobro napisano.Dread_Pirate_Roberts wrote:normalno kad mlatimudani se ne žele obavezati pa i ne pokušavaju napraviti djecu...
2014-04-11
Nežele se obavezati ....nema to veze s odgovornošcu pošto je odgvornost poželjna samo tamo gdje nešto kontroliraš a ne gdje ne.
Ako ti imaš dijete ti imaš obavezu a ja ne a ja i ti imamo istu kontrolu nad tim djetetom iako je tvoje tj ti si ga napravio : NIKAKVA.
Ako ti imaš dijete ti imaš obavezu a ja ne a ja i ti imamo istu kontrolu nad tim djetetom iako je tvoje tj ti si ga napravio : NIKAKVA.
2014-04-11
Obaveza i odgovornost nisu isto.
Ti i neka osoba zajednicki kupujete auto , tiš dat 50% love , ta osoba isto 50% love al je auto njeno.
NE MOŽE.
Ti i neka osoba zajednicki kupujete auto , tiš dat 50% love , ta osoba isto 50% love al je auto njeno.
NE MOŽE.
2014-04-11
RayMabus wrote:Evo ispravio sam ti post ....sad je dobro napisano.Dread_Pirate_Roberts wrote:normalno kad mlatimudani se ne žele obavezati pa i ne pokušavaju napraviti djecu...
totalno krivo postavljaš cijelu priču, a to je zato jer si mlatimudan koji ne želi odgovornost...
Obavezu.Dread_Pirate_Roberts wrote:RayMabus wrote:Evo ispravio sam ti post ....sad je dobro napisano.Dread_Pirate_Roberts wrote:normalno kad mlatimudani se ne žele obavezati pa i ne pokušavaju napraviti djecu...
totalno krivo postavljaš cijelu priču, a to je zato jer si mlatimudan koji ne želiodgovornost...
2014-04-11
semantika...
Obaveza a ne odgovornost .....trokut znanja , odgovornosti i kontrole.
Rijec je o obavezi.
Odgovornost postoji jedino tamo gdje IMA kontrole.
Rijec je o obavezi.
Odgovornost postoji jedino tamo gdje IMA kontrole.
2014-04-11
Žene imaju odgovornost jer su djeca uvijek njihova ostale u zajednici ili se razvele.
Sud ih dodjeljuje njima.
Ne meni.
Ja nemam kontrolu nad time.
Sud ih dodjeljuje njima.
Ne meni.
Ja nemam kontrolu nad time.
2014-04-11
ne razumijem zašto krećeš s premisom da će se zajednica neminovno raspasti pa će trebati prolaziti kroz brakorazvodnu parnicu...
Rijec je o obavezi pa onda se tako treba postavit jer ste se sami tako postavili kao društvo.
Ništa odgovornost , samo obaveza.
Pa je pitanje kako obavezati muške da prave djecu ?
Ništa odgovornost , samo obaveza.
Pa je pitanje kako obavezati muške da prave djecu ?
2014-04-11
Zato šta ocito ja nemam nikakvu kontrolu nad tim ako druga strana to odluci.Dread_Pirate_Roberts wrote:ne razumijem zašto krećeš s premisom da će se zajednica neminovno raspasti pa će trebati prolaziti kroz brakorazvodnu parnicu...
2014-04-11
da, ali ako su obje strane spremne na kompromise onda se zajednica ne mora nužno u konačnici i raspasti...kontrolu nad količinom tvojeg kompromisa imaš upravo i samo ti...
AhaaaaDread_Pirate_Roberts wrote:da, ali ako su obje strane spremne na kompromise onda se zajednica ne mora nužno u konačnici i raspasti...kontrolu nad količinom tvojeg kompromisa imaš upravo i samo ti...
2014-04-11
Kompromis nije kontrola.
Forumula kontrole je po vlastitoj želji zapoceti , ciniti da radi i prekinuti neki ciklus akcije npr zajednicku vezu.
Žalim decko al ovaj zadnji dio ja neodlucujem ....ona to može prekiniti ...ona ima kontrolu.
Forumula kontrole je po vlastitoj želji zapoceti , ciniti da radi i prekinuti neki ciklus akcije npr zajednicku vezu.
Žalim decko al ovaj zadnji dio ja neodlucujem ....ona to može prekiniti ...ona ima kontrolu.
2014-04-11
Dred pirat prestani me zahebavat.
Rekao sam ti šta je pitanje : Kako muške uciniti da se obvezuju da prave djecu ?
Kakva ba odgovrnost , prestani shrat više.
Rekao sam ti šta je pitanje : Kako muške uciniti da se obvezuju da prave djecu ?
2014-04-11
Nece da se OBAVEZUJU.
OK.
Prestani me pilat.
OK.
Prestani me pilat.
2014-04-11
muške nećeš nikako natjerati da rade djecu jer su većinom mlatimudani...poanta je da su danas ljudi većinom izuzetno egocentrični pa prema tome niti ne žele odgovornost ili kako ti kažeš obavezu...to naravno prestaje kad odluče da neće imati djecu, ali će imati kućnog ljubimca...RayMabus wrote:Dred pirat prestani me zahebavat.
Najpopularnije muško ime u Srbiji, ali i u Hrvatskoj u 2016. godini bilo je Luka. Najviše novorođenih beba u obe države ponelo je upravo ovo ime koje je grčkog porekla, i znači “svetlost”.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sve manje djece rađa se u Federaciji BiH
» U Italiji se rađa sve manje djece
» Zašto se u Hrvatskoj rađa sve manje djece ?
» U Hrvatskoj i svijetu rađa se sve manje beba : Zašto imamo premalo djece ?
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» U Italiji se rađa sve manje djece
» Zašto se u Hrvatskoj rađa sve manje djece ?
» U Hrvatskoj i svijetu rađa se sve manje beba : Zašto imamo premalo djece ?
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
Page 3 of 3