Plenki i ljevičari na aparatima:Petir na molitvenom doručku kod Trumpa
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plenki i ljevičari na aparatima:Petir na molitvenom doručku kod Trumpa
Id ei onaj naš poskokovac...sve u svemu fina konzervativna ekipa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..ali nekako sam dojma da ce prije tebe beljak odstraniti...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:na mojoj si stazi...epikur37 wrote:Odlično, ona je super.
Još samo da onog idiota Beljka izbacimo iz stranke :)
Otkad? Ja sam uvijek u ovoj stazi, tebe malo zanijelo :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a cuj....ima natruha...dobro je to..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:na mojoj si stazi...epikur37 wrote:Odlično, ona je super.
Još samo da onog idiota Beljka izbacimo iz stranke :)
Otkad? Ja sam uvijek u ovoj stazi, tebe malo zanijelo :D
2015-09-08
ali budimo posteni..jedino petirka doista u eu parlamentu se od 'nasih' predstavnika bori tamo za prava krscana,hrvatske i hrvata..uz pomoc picule i tomasicke..ostali su koma..i vise od kome...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..bravo..a svi su ej napadali...kad se sjetim debota,šitinga..i ekipe...
nisam promijenio misljenje , straca
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
..ah da...a zasto?..sto ne zastupa peder i multi kulti ideologiju..eno je sad u bijeloj kuci...sutra ce biti u tokiju..a di su ovi drugi?..placu...ne znaju sto ce biti sa njimadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..bravo..a svi su ej napadali...kad se sjetim debota,šitinga..i ekipe...
2015-09-08
Koliko mi je poznato, zastupnici u EU se biraju...
2016-11-17
jah, bice u Bijeloj kuci sa jos hiljadu drugih, vidjece Trumpa i mozda ce dobiti minut vremena da se slika sa njim...i u taj minut ce ga nagovoriti da ne znam, posalje vojsku i makne komunjare i jugoslovene sa vlasti u Hrvatskoj? Previse dajete vaznosti ali bas nevaznim stvarima...vuksadinare wrote:..ah da...a zasto?..sto ne zastupa peder i multi kulti ideologiju..eno je sad u bijeloj kuci...sutra ce biti u tokiju..a di su ovi drugi?..placu...ne znaju sto ce biti sa njimadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..bravo..a svi su ej napadali...kad se sjetim debota,šitinga..i ekipe...
2016-11-17
meni se cini da ova multi kulti i neoliberalna ekipa nije svjesna sto se dogodilo u svijetu..da je nestala njihova politika..raspala se kao kula od karata....i da ako se kurce dobit ce po pizzi vrlo lako i bolno....evo madona kad je dobila prijetnju kaznnenim progonom..vec se posipa pepelom..'nisam tako mislila..zao mi je...zanijelo me..nece se vise ponovit..samo me ne tuci,zatvoriti..'
2015-09-08
pajdo...ne mozes samo tako doci ni pet minuta vidjeti americkog predsjednika ako nisi provjeren,.prepoznat i smatraju te pozeljnim partnerom..ni pet minuta...jos ako nisi predsjednik ili premijer...njen rad je itekako zamijecen..govinda wrote:jah, bice u Bijeloj kuci sa jos hiljadu drugih, vidjece Trumpa i mozda ce dobiti minut vremena da se slika sa njim...i u taj minut ce ga nagovoriti da ne znam, posalje vojsku i makne komunjare i jugoslovene sa vlasti u Hrvatskoj? Previse dajete vaznosti ali bas nevaznim stvarima...vuksadinare wrote:..ah da...a zasto?..sto ne zastupa peder i multi kulti ideologiju..eno je sad u bijeloj kuci...sutra ce biti u tokiju..a di su ovi drugi?..placu...ne znaju sto ce biti sa njimadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..bravo..a svi su ej napadali...kad se sjetim debota,šitinga..i ekipe...
2015-09-08
Pa peproznata je da je na liniji americke desnice i zato je pozvana i nista vise. Nece ona krojiti vansjku politku USA prema EU i Hrvatskoj. Svarcineger je bio u bazi kod Brckog, onoj sto ju je Edo Maajka opjevao, moja i epikurova poznanica se slikala sa njim pa sta? Eto, to su takve vrste prijema..vuksadinare wrote:pajdo...ne mozes samo tako doci ni pet minuta vidjeti americkog predsjednika ako nisi provjeren,.prepoznat i smatraju te pozeljnim partnerom..ni pet minuta...jos ako nisi predsjednik ili premijer...njen rad je itekako zamijecen..govinda wrote:jah, bice u Bijeloj kuci sa jos hiljadu drugih, vidjece Trumpa i mozda ce dobiti minut vremena da se slika sa njim...i u taj minut ce ga nagovoriti da ne znam, posalje vojsku i makne komunjare i jugoslovene sa vlasti u Hrvatskoj? Previse dajete vaznosti ali bas nevaznim stvarima...vuksadinare wrote:..ah da...a zasto?..sto ne zastupa peder i multi kulti ideologiju..eno je sad u bijeloj kuci...sutra ce biti u tokiju..a di su ovi drugi?..placu...ne znaju sto ce biti sa njimadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..bravo..a svi su ej napadali...kad se sjetim debota,šitinga..i ekipe...
2016-11-17
vuksadinare wrote:..ah da...a zasto?..sto ne zastupa peder i multi kulti ideologiju..eno je sad u bijeloj kuci...sutra ce biti u tokiju..a di su ovi drugi?..placu...ne znaju sto ce biti sa njimadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..bravo..a svi su ej napadali...kad se sjetim debota,šitinga..i ekipe...
zato sto prodaje pricu a istu ne zivi , gdje je njen brak ? 3-4 klincadi oko skuta ? gdje je ta briga za obitelj/klince druge , nesto konkretno ?
bude interesantno vidjeti tko bude drustvo na dorucku
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nije bolan smrdo sejm (shame) nego asejmd (ashamed)govinda wrote:i zovne je: Misiz Kovik, kam, pliz a onda i Barak: Misiz Kovik, dont bi šejm, pliz :))))vuksadinare wrote:e sad i to ne valja...jebote d aje otisao pernar tu bi ode pisao o tomeprovocator wrote:Molitveni doručak!
Jaka muda... jedan u nizu američkih cirkusa gdje put i boravak za prisutne klaunove iz naše države plaćaju porezni obveznici.
Našla Petirka Crkvu gdje će se Bogu molit.
ti si napiso "gospodo covic nemoj bit sramota"
mora da si ucio engleski u visoj skoli za proizvodnju tulumbi
2014-04-19
Oh, hvala na ispravci, Mr, Shit.prckov wrote:nije bolan smrdo sejm (shame) nego asejmd (ashamed)govinda wrote:i zovne je: Misiz Kovik, kam, pliz a onda i Barak: Misiz Kovik, dont bi šejm, pliz :))))vuksadinare wrote:e sad i to ne valja...jebote d aje otisao pernar tu bi ode pisao o tomeprovocator wrote:Molitveni doručak!
Jaka muda... jedan u nizu američkih cirkusa gdje put i boravak za prisutne klaunove iz naše države plaćaju porezni obveznici.
2016-11-17
sigurno onaj epikurov hercegbosanac sa poskok.infodebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..ah da...a zasto?..sto ne zastupa peder i multi kulti ideologiju..eno je sad u bijeloj kuci...sutra ce biti u tokiju..a di su ovi drugi?..placu...ne znaju sto ce biti sa njimadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..bravo..a svi su ej napadali...kad se sjetim debota,šitinga..i ekipe...
zato sto prodaje pricu a istu ne zivi , gdje je njen brak ? 3-4 klincadi oko skuta ? gdje je ta briga za obitelj/klince druge , nesto konkretno ?
2016-11-17
zasto bi morala?..mozda ne moze imati djecu..zaboravio si to...ja znam osobu koja je predana borbi za natalitet..a ne moze imati djecu a sutra bi ih imala da moze..na to nisi racunao..debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..ah da...a zasto?..sto ne zastupa peder i multi kulti ideologiju..eno je sad u bijeloj kuci...sutra ce biti u tokiju..a di su ovi drugi?..placu...ne znaju sto ce biti sa njimadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..bravo..a svi su ej napadali...kad se sjetim debota,šitinga..i ekipe...
2015-09-08
..i drugo najvaznije...petirka nije mjenjala svoju politiku i poglede ulaskom u eu parlament..ono sto je govorila i prije ulaska govori i sad..za razliku recimo od plenkija,steira...koji su iznebuha ulaskom u parlament mjenjali politicka stajalista ko carape..a to se cijeni taj nepromjeni stav gdje te nije promjenila ni velicina ni sjaj parlamenta u briselu..
2015-09-08
sto ce ti volko zareza seljogovinda wrote:Oh, hvala na ispravci, Mr, Shit.prckov wrote:nije bolan smrdo sejm (shame) nego asejmd (ashamed)govinda wrote:i zovne je: Misiz Kovik, kam, pliz a onda i Barak: Misiz Kovik, dont bi šejm, pliz :))))vuksadinare wrote:e sad i to ne valja...jebote d aje otisao pernar tu bi ode pisao o tomeprovocator wrote:Molitveni doručak!
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Marijana Petir u Rusiji na ruskom nacionalnom molitvenom dorucku
» HercegBosanac i poskokovac na molitvenom doručku kod Trumpa :)
» Predsjednica sudjelovala na tradicionalnom „Molitvenom doručku“
» Ljevicari na aparatima 'Novi list' pozitivno o stovateljima 'lesa' sv.Leopolda Mandica
» Ford poslušao Trumpa: Nevidljiva ruka na aparatima :)
» HercegBosanac i poskokovac na molitvenom doručku kod Trumpa :)
» Predsjednica sudjelovala na tradicionalnom „Molitvenom doručku“
» Ljevicari na aparatima 'Novi list' pozitivno o stovateljima 'lesa' sv.Leopolda Mandica
» Ford poslušao Trumpa: Nevidljiva ruka na aparatima :)
Page 2 of 2