Tako se to radi:Priština zabranila Vulinu ulazak na Kosovo
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tako se to radi:Priština zabranila Vulinu ulazak na Kosovo
Koja sad salata? Kakva salata?govinda wrote:Nemoj ni salate vise probati, vidis da ti skode.dzango wrote:Ne. Znam ga samo po imenu. Nisam ga ni probao.Noor wrote:dzango wrote:Slabo ja koristim parfeme.Noor wrote:
ej, u Lidlu ti je iceberg na akciji.
biće ovaj o kojem ti pišem ti prisjeo :D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
i iceberg je salata, evo slikedzango wrote:Koja sad salata? Kakva salata?govinda wrote:Nemoj ni salate vise probati, vidis da ti skode.dzango wrote:Ne. Znam ga samo po imenu. Nisam ga ni probao.Noor wrote:dzango wrote:
Slabo ja koristim parfeme.
No tebi je ona od neki dan naškodila pa si tri dana bio na dijeti
Guest- Guest
Nisam znao da vi za salatu imate brand. Kod nas je to zelena salata.tre911 wrote:i iceberg je salata, evo slikedzango wrote:Koja sad salata? Kakva salata?govinda wrote:Nemoj ni salate vise probati, vidis da ti skode.dzango wrote:Ne. Znam ga samo po imenu. Nisam ga ni probao.Noor wrote:
No tebi je ona od neki dan naškodila pa si tri dana bio na dijeti
Nisam ja dobio ban zbog salate, već zbog Jovana Dučića. Ali meni je to normalno. Podrazumeva se da ću na ustaškom forumu dobiti ban od ustaškog admina. Nema ljutnje.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbijanskom ministru Aleksandru Vulinu zabranjen ulazak na Kosovo
» Uf ovo je gore od uvjeta za Kosovo za ulazak u EU!Eu pod točkom 2 kao uvjet za ulazak u EU traži od Srbije prekid specijalnih odnosa sa Republikom Srpskom
» Vulinu zabranjen ulazak u Crnu Goru
» Priština zabranila vatromet za pravoslavne praznike
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Uf ovo je gore od uvjeta za Kosovo za ulazak u EU!Eu pod točkom 2 kao uvjet za ulazak u EU traži od Srbije prekid specijalnih odnosa sa Republikom Srpskom
» Vulinu zabranjen ulazak u Crnu Goru
» Priština zabranila vatromet za pravoslavne praznike
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
Page 3 of 3