Hrvatska se nalazi pred izazovom prvog remonta ruskog Mi-171Š
Page 1 of 1
23. siječnja 2017. [url=http://hr.rbth.com/author/Danijel Vukovi%C4%87]Danijel Vuković[/url]
Koga će Hrvatska odabrati za partnera - ruski MIL ili pak tvrtku u Ukrajini ili drugoj zemlji u Europi? Na pitanja odgovara Danijel Vuković, zrakoplovni stručnjak u području civilnog i vojnog zrakoplovstva, bivši časnik OSRH, profesor i gostujući predavač visokoškolskih zrakoplovnih institucija, uključujući Moskovski Avijacijski Institut.
Oznaka Mi-171Š je izvozna verzija Mi-8AMTŠ proizvedena u UUAZ-u. Izvor: Russian Helicopters
http://hr.rbth.com/opinion/2017/01/23/hrvatska-se-nalazi-pred-izazovom-prvog-remonta-ruskog-mi-171s_686488
23. siječnja 2017. [url=http://hr.rbth.com/author/Danijel Vukovi%C4%87]Danijel Vuković[/url]
Koga će Hrvatska odabrati za partnera - ruski MIL ili pak tvrtku u Ukrajini ili drugoj zemlji u Europi? Na pitanja odgovara Danijel Vuković, zrakoplovni stručnjak u području civilnog i vojnog zrakoplovstva, bivši časnik OSRH, profesor i gostujući predavač visokoškolskih zrakoplovnih institucija, uključujući Moskovski Avijacijski Institut.
Oznaka Mi-171Š je izvozna verzija Mi-8AMTŠ proizvedena u UUAZ-u. Izvor: Russian Helicopters
http://hr.rbth.com/opinion/2017/01/23/hrvatska-se-nalazi-pred-izazovom-prvog-remonta-ruskog-mi-171s_686488
Eroo- Posts : 79056
2016-07-22
Re: Hrvatska se nalazi pred izazovom prvog remonta ruskog Mi-171Š
odabrati će tko da više mita Krstičeviću i što kaže Buzin, znači Ukri nakon remonta će biti dobro ako ostanu elise na mjestu
Kermit-
2014-04-17
Ruska ponuda je posve korektna. Regionalni centar za remont migove obitelji helikoptera je dobra opcija za HR, posebno imajući u vidu da bi mogli remontovat i srpske helikoptere. U slučaju da Srbia zarati, mogli bi im isporučivat i rezervne dijelove...
varas se u pogledu krsticevica..ne poznas ga i ne pricaj..prije svega profesionalni obrazovani vojnik...asilovski wrote:odabrati će tko da više mita Krstičeviću i što kaže Buzin, znači Ukri nakon remonta će biti dobro ako ostanu elise na mjestu
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
vojnik koji je iz rata izašao kao milijunaš je maroder to se znalo prije 2000 godina kao i sadavuksadinare wrote:varas se u pogledu krsticevica..ne poznas ga i ne pricaj..prije svega profesionalni obrazovani vojnik...asilovski wrote:odabrati će tko da više mita Krstičeviću i što kaže Buzin, znači Ukri nakon remonta će biti dobro ako ostanu elise na mjestu
Kermit-
2014-04-17
Imali smo mi više takvih i više nego korektnih ponuda. U brodogradnji,recimo.Eroo wrote:Ruska ponuda je posve korektna.
No,nismo mi ti koji odlučujemo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Rusi ne daju mito, remontovace u UKR a gradjani ce skupljati otpale delove po njivama.
Serbinho-3- Posts : 27688
2014-08-25
misliš ovi medolinovi "građani"...Serbinho-3 wrote:Rusi ne daju mito, remontovace u UKR a gradjani ce skupljati otpale delove po njivama.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Similar topics
» Hrvatska pred velikim sigurnosnim izazovom: Tko su džihadisti koji se vraćaju u BiH?
» ''HRVATSKA IMA PRVOG ‘KIBORGA’? Šibenčanin u prst ugradio sve kartice i dokumente: ‘Bit će to zanimljivo na blagajni’''
» Hrvatska kao bomba pred eksplozijom: Na dnu smo
» Hrvatska je pred demografskim slomom
» HRVATSKA JE PRED DRAMATIČNIM SMJENAMA... :D
» ''HRVATSKA IMA PRVOG ‘KIBORGA’? Šibenčanin u prst ugradio sve kartice i dokumente: ‘Bit će to zanimljivo na blagajni’''
» Hrvatska kao bomba pred eksplozijom: Na dnu smo
» Hrvatska je pred demografskim slomom
» HRVATSKA JE PRED DRAMATIČNIM SMJENAMA... :D
Page 1 of 1