Šibenčani skinuli sram s lica grada i otvorili izložbu
Page 1 of 1
Šibenčani skinuli sram s lica grada i otvorili izložbu
http://hr.n1info.com/a176194/Vijesti/Tocno-je-ustase-su-bili-zlocinci-a-partizani-cvijece.html
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Šibenčani skinuli sram s lica grada i otvorili izložbu
za kog ke taj restovic navijao kad je sibenik granatiran?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Za iste kao i @jastreb, kokardu i petokraku.vuksadinare wrote:za kog ke taj restovic navijao kad je sibenik granatiran?
Edukacijski program Koraci sjećanja (Memory Walk) zasniva se na misiji Kuće Anne Frank da potiče mlade ljude da se sjećaju povijesti, da izraze mišljenje o načinu na koji se povijest predstavlja kulturnom baštinom te da rasprave moguće pogrešne interpretacije povijesnih događaja i manipulacije sjećanja.
Učenici srednjih škola iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Srbije snimili su kratke filmove o spomenicima u Sarajevu, Zagrebu, Skoplju i Beogradu tijekom četiri dana radionica koje su održane 2013. u Bosni i Hercegovini i 2015. u Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji.
Od svibnja 2016. do siječnja 2017. treneri HERMES-a, MOF-a, Inicijative mladih za ljudska prava(SKRIVENA JUGOČETNIČKA =JUGONOSTOLOGIČARSKA ORGANIZACIJA)
2014-04-18
jastreb wrote:http://hr.n1info.com/a176194/Vijesti/Tocno-je-ustase-su-bili-zlocinci-a-partizani-cvijece.html
2014-04-18
Za LOBU SE TRAZI PRIVREMENO SMJESTAJ U AUSCHWITZU
KAD GA TAKO VOLI, nek ide TAMO
MOZE NA MOJ TROSAK , SAMO NEK UPOZNA BOLJE CIKON B
KAD GA TAKO VOLI, nek ide TAMO
MOZE NA MOJ TROSAK , SAMO NEK UPOZNA BOLJE CIKON B
Last edited by Sora on 29/1/2017, 09:06; edited 1 time in total
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Jugoslavija je ljubav, sreca i radost .
Za razliku od LOBOSLAVIJE gdje gutamo govna svaki put kad LOBOSLAVI BAVE proslosti
Fala LOBO, ZBOG TEBE I TAKVIH LOBOSLAVA JOS JU VISE VOLIM
ZIVJET CE ZAUVIJEK JUGOSLAVIJA KAO I TITO I PARTIZANI
Za razliku od LOBOSLAVIJE gdje gutamo govna svaki put kad LOBOSLAVI BAVE proslosti
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
ides ti na lager kad se uskoro zarati...Sora wrote:Jugoslavija je ljubav, sreca i radost .
2015-09-08
Kakav Aušvic?Sora wrote:Za LOBU SE TRAZI PRIVREMENO SMJESTAJ U AUSCHWITZU
Rab,Lopača,Jankomir ili Jagomir kod Sarajeva za njega su jedina moguća boravišta.
2014-04-22
Izgleda da su višedesetljetna druženja u Njemačkoj sa raznim doglavnicima,tabornicima, velikim županima i ministrima iz Pavelićeve vlade zauvijek i bespovratno uništili njegov mozak.jastreb wrote:Kakav Aušvic?Sora wrote:Za LOBU SE TRAZI PRIVREMENO SMJESTAJ U AUSCHWITZU
Rab,Lopača,Jankomir ili Jagomir kod Sarajeva za njega su jedina moguća boravišta.
2014-04-22
.....malo sam progledao program te izlozbe i vrlo malo ima veze sa anom frank...red ustasa red partizana red jugoslavije...
2015-09-08
Jebo bi ja vama majku milu da bi me zapamtili, govna izdajnicka fasisticka.lobo1 wrote:jastreb wrote:http://hr.n1info.com/a176194/Vijesti/Tocno-je-ustase-su-bili-zlocinci-a-partizani-cvijece.html
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Jebo bi ja vama majku milu da bi me zapamtili, govna izdajnicka fasisticka.lobo1 wrote:jastreb wrote:http://hr.n1info.com/a176194/Vijesti/Tocno-je-ustase-su-bili-zlocinci-a-partizani-cvijece.html
Slavili bi vi meni ZAVNOH svake godine i cvijeće bi nosali ...
2015-09-24
MA znamo ... i Egipćani su bili pra-Srbi i gradili piramide.pismejker wrote:Šibenčani su Srbi...
Kula Babilonska je bila primjer prasrpske arhitekture ..
2015-09-24
Bio sam ironican Ringec..Slicno kad nekim tutlecima nisam drzao stranu,pa sam i ja posto srbin,i tko zna sto sve ne...Ringo10 wrote:MA znamo ... i Egipćani su bili pra-Srbi i gradili piramide.pismejker wrote:Šibenčani su Srbi...
Guest- Guest
I ja sam bio ironicanpismejker wrote:Bio sam ironican Ringec..Slicno kad nekim tutlecima nisam drzao stranu,pa sam i ja posto srbin,i tko zna sto sve ne...Ringo10 wrote:MA znamo ... i Egipćani su bili pra-Srbi i gradili piramide.pismejker wrote:Šibenčani su Srbi...
2015-09-24
Bravo za Šibenik!jastreb wrote:Šibenik!
Anna Frank vuče paralelu sa Frankom pravašom, posredno dolaze ustaše, a gdje su ustaše tu je NOB i o tome treba pričati...bolje da su je nazvali JB Tito hahahavuksadinare wrote:.....malo sam progledao program te izlozbe i vrlo malo ima veze sa anom frank...red ustasa red partizana red jugoslavije...
2014-04-15
Similar topics
» Sram me je države i grada u kojima živim!
» TKO JE TO U RATU IMAO DUPLI PAS: Dva lica hrvatske politike ili dva lica bošnjačke politike?
» Debotu čestitam od srca Dujmovo tj dan grada Splita i zaštitnika grada Sv.Duju
» Hasanbegović otvorio izložbu "Zagrebačka džamija"
» Ustašoid maknuo izložbu zbog partizana
» TKO JE TO U RATU IMAO DUPLI PAS: Dva lica hrvatske politike ili dva lica bošnjačke politike?
» Debotu čestitam od srca Dujmovo tj dan grada Splita i zaštitnika grada Sv.Duju
» Hasanbegović otvorio izložbu "Zagrebačka džamija"
» Ustašoid maknuo izložbu zbog partizana
Page 1 of 1