Trump od zabrane izuzeo najgore vehabijske terorističke države koje su ujedno i poslovni partneri
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Trump od zabrane izuzeo najgore vehabijske terorističke države koje su ujedno i poslovni partneri
problem su njihove udruge, muftije, pare, donacije, organizacije kao i vehabizam koji treba biti zabranjen kao death cult i teroristička ideologija nespojiva sa demokracijom i normalnim društvommarcellus wrote:glede sauda pisao sam jučer o tome
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/trump-pomoci-cemo-krscanskim-izbjeglicama-iz-sirije-isil-su-prljavi-stakori-995285/#axzz4Wx8dmZ2l
Trump je zagrizao jezik, valjda po prvi put otkad je počela kampanja, na pitanje o Saudijskoj Arabiji, kako ipak ne bi narušio odnose sa zemljom koja ima rezerve od 270 milijardi barela nafte. Ali ipak ne u potpunosti: “Neke zemlje su potrošile jako puno novca da bi radikalizirale muslimane. Ne sviđa mi se to. Ne sviđa mi se to”, ponovio je još jednom.
Da su “neke zemlje” Saudijska Arabija, nitko nije ni trenutka posumnjao. Izgleda da će Trump zagristi i u taj problem, bar u četiri oka sa Saudijcima… ako ništa drugo, Trump je prvi predsjednik SAD u dugo vremena kojeg nije dotaknuo saudijski naftni kapital, petrodolari. No, tu su i “specijalni odnosi” Saudijske Arabije s Izraelom, a to bi i te kako mogao biti problem…
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Trump od zabrane izuzeo najgore vehabijske terorističke države koje su ujedno i poslovni partneri
socijala i Hrelić, tako sam i misliodebotoijusto wrote:Pinochet wrote:prdne li jedna turistička sezona u RH, Zagreb ostaje bez para, i vraćaš se ti asu roditeljima u STdebotoijusto wrote:epikur37 wrote:eo debo kmeči...sve što ne prima trump trpaj u split :D
mozes @yodi
u splitu sam samo turist , nemam namjeru tamo vise zivjeti , kad dodje moj red rasprodam taj treci mirovinski stup roditelja nekom bosancu
nemam tamo sto radit , turizam me ne zanima a uzgoj neceg veliki rizik + treba radit zapravo
jos malo se zadrzim ovdje
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:socijala i Hrelić, tako sam i misliodebotoijusto wrote:Pinochet wrote:prdne li jedna turistička sezona u RH, Zagreb ostaje bez para, i vraćaš se ti asu roditeljima u STdebotoijusto wrote:epikur37 wrote:eo debo kmeči...sve što ne prima trump trpaj u split :D
mozes @yodi
u splitu sam samo turist , nemam namjeru tamo vise zivjeti , kad dodje moj red rasprodam taj treci mirovinski stup roditelja nekom bosancu
nemam tamo sto radit , turizam me ne zanima a uzgoj neceg veliki rizik + treba radit zapravo
jos malo se zadrzim ovdje
i second hand , razotkrio si me
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:veliki rizik + treba radit zapravo
socijalizam objašnjen u pet riječi, izvrsno kolega čestitam
ŠIITI UZVRAĆAJU UDARAC: Zabraniti ulazak Amerikancima u Irak
Srna | 29. 01. 2017 - 10:24h
Iračka "Snaga narodne mobilizacije" pozvala je iračku vladu da zabrani ulazak američkim državljanima u Irak i protera one koji su već u zemlji.
http://www.blic.rs/vesti/svet/siiti-uzvracaju-udarac-zabraniti-ulazak-amerikancima-u-irak/jwkgep3
Srna | 29. 01. 2017 - 10:24h
Iračka "Snaga narodne mobilizacije" pozvala je iračku vladu da zabrani ulazak američkim državljanima u Irak i protera one koji su već u zemlji.
http://www.blic.rs/vesti/svet/siiti-uzvracaju-udarac-zabraniti-ulazak-amerikancima-u-irak/jwkgep3
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
"Petrodolari" nisu naftni kapital, glupane.
"Petrolar" je pravilo po kojem se sva svjetska trgovina naftom, biio kojom naftom, mora obavljatii u dolarima.
Ako Kina, npr. želi kupiti venecualansku naftu, prvo mora kupiti dolare, pa tek onda može njihovu naftu.
Pravilo 'petrodolara' osigurava neprestanu ogromnu potražnju za dolarima, što omogućuje Americi da uživa u bogatstvu, a ne rade ništa.
"Petrolar" je pravilo po kojem se sva svjetska trgovina naftom, biio kojom naftom, mora obavljatii u dolarima.
Ako Kina, npr. želi kupiti venecualansku naftu, prvo mora kupiti dolare, pa tek onda može njihovu naftu.
Pravilo 'petrodolara' osigurava neprestanu ogromnu potražnju za dolarima, što omogućuje Americi da uživa u bogatstvu, a ne rade ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:"Petrodolari" nisu naftni kapital, glupane.
ne, ne rade ništa
proizvodnja raste u SAD i Kini, stagnira i pada u njemačkoj, italiji, francuskoj, engleskoj, blago raste u japanu (pad na ovoj slici je kriza iz 2008)
pa u konkretnom slučaju je crveni u pravu, izbaci petrodolar, i bilo bi svega..
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ''Jandroković: Neka Milanović kaže tko su mu bili poslovni partneri''
» Koje države najviše pomažu Ukrajini?
» Putin otkrio koje dvije države smatra najvećim izdajnicima
» Turisti uvrstili Srbiju medju drzave u koje se ne bi nikad vratili Ovo su razlozi
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Je li HDZ u politickom smislu najzasluzniji za stvaranje hrvatske drzave?'
» Koje države najviše pomažu Ukrajini?
» Putin otkrio koje dvije države smatra najvećim izdajnicima
» Turisti uvrstili Srbiju medju drzave u koje se ne bi nikad vratili Ovo su razlozi
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Je li HDZ u politickom smislu najzasluzniji za stvaranje hrvatske drzave?'
Page 6 of 6