ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trump od zabrane izuzeo najgore vehabijske terorističke države koje su ujedno i poslovni partneri

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Trump od zabrane izuzeo najgore vehabijske terorističke države koje su ujedno i poslovni partneri - Page 6 Empty Re: Trump od zabrane izuzeo najgore vehabijske terorističke države koje su ujedno i poslovni partneri

Post by Kermit 29/1/2017, 14:53

marcellus wrote:glede sauda pisao sam jučer o tome

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/trump-pomoci-cemo-krscanskim-izbjeglicama-iz-sirije-isil-su-prljavi-stakori-995285/#axzz4Wx8dmZ2l

Trump je zagrizao jezik, valjda po prvi put otkad je počela kampanja, na pitanje o Saudijskoj Arabiji, kako ipak ne bi narušio odnose sa zemljom koja ima rezerve od 270 milijardi barela nafte. Ali ipak ne u potpunosti: “Neke zemlje su potrošile jako puno novca da bi radikalizirale muslimane. Ne sviđa mi se to. Ne sviđa mi se to”, ponovio je još jednom.

Da su “neke zemlje” Saudijska Arabija, nitko nije ni trenutka posumnjao. Izgleda da će Trump zagristi i u taj problem, bar u četiri oka sa Saudijcima… ako ništa drugo, Trump je prvi predsjednik SAD u dugo vremena kojeg nije dotaknuo saudijski naftni kapital, petrodolari. No, tu su i “specijalni odnosi” Saudijske Arabije s Izraelom, a to bi i te kako mogao biti problem…
problem su njihove udruge, muftije, pare, donacije, organizacije kao i vehabizam koji treba biti zabranjen kao death cult i teroristička ideologija nespojiva sa demokracijom i normalnim društvom

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Trump od zabrane izuzeo najgore vehabijske terorističke države koje su ujedno i poslovni partneri - Page 6 Empty Re: Trump od zabrane izuzeo najgore vehabijske terorističke države koje su ujedno i poslovni partneri

Post by Kermit 29/1/2017, 14:54

debotoijusto wrote:
Pinochet wrote:
debotoijusto wrote:
epikur37 wrote:eo debo kmeči...sve što ne prima trump trpaj u split :D

mozes @yodi  ;)
u splitu sam samo turist , nemam namjeru tamo vise zivjeti , kad dodje moj red rasprodam taj treci mirovinski stup roditelja nekom bosancu  :D
prdne li jedna turistička sezona u RH,  Zagreb ostaje bez para, i vraćaš se ti asu roditeljima u ST

nemam tamo sto radit , turizam me ne zanima a uzgoj neceg veliki rizik + treba radit zapravo  B-)
jos malo se zadrzim ovdje  ;)
socijala i Hrelić, tako sam i mislio
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto 29/1/2017, 14:57

asilovski wrote:
debotoijusto wrote:
Pinochet wrote:
debotoijusto wrote:
epikur37 wrote:eo debo kmeči...sve što ne prima trump trpaj u split :D

mozes @yodi  ;)
u splitu sam samo turist , nemam namjeru tamo vise zivjeti , kad dodje moj red rasprodam taj treci mirovinski stup roditelja nekom bosancu  :D
prdne li jedna turistička sezona u RH,  Zagreb ostaje bez para, i vraćaš se ti asu roditeljima u ST

nemam tamo sto radit , turizam me ne zanima a uzgoj neceg veliki rizik + treba radit zapravo  B-)
jos malo se zadrzim ovdje  ;)
socijala i Hrelić, tako sam i mislio

i second hand , razotkrio si me  :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 29/1/2017, 15:01

debotoijusto wrote:veliki rizik + treba radit zapravo  B-)

socijalizam objašnjen u pet riječi, izvrsno kolega čestitam

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/1/2017, 15:06

ŠIITI UZVRAĆAJU UDARAC: Zabraniti ulazak Amerikancima u Irak
Srna | 29. 01. 2017 - 10:24h

Iračka "Snaga narodne mobilizacije" pozvala je iračku vladu da zabrani ulazak američkim državljanima u Irak i protera one koji su već u zemlji.

http://www.blic.rs/vesti/svet/siiti-uzvracaju-udarac-zabraniti-ulazak-amerikancima-u-irak/jwkgep3
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 29/1/2017, 15:13

"Petrodolari" nisu naftni kapital, glupane.

"Petrolar" je pravilo po kojem se sva svjetska trgovina naftom, biio kojom naftom, mora obavljatii u dolarima.

Ako Kina, npr. želi kupiti venecualansku naftu, prvo mora kupiti dolare, pa tek onda može njihovu naftu.
Pravilo 'petrodolara' osigurava neprestanu ogromnu potražnju za dolarima, što omogućuje Americi da uživa u bogatstvu, a ne rade ništa.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus 29/1/2017, 15:38

crvenkasti wrote:"Petrodolari" nisu naftni kapital, glupane.

"Petrolar" je pravilo po kojem se sva svjetska trgovina naftom, biio kojom naftom, mora obavljatii u dolarima.

Ako Kina, npr. želi kupiti venecualansku naftu, prvo mora kupiti dolare, pa tek onda može njihovu naftu.
Pravilo 'petrodolara' osigurava neprestanu ogromnu potražnju za dolarima, što omogućuje Americi da uživa u bogatstvu, a ne rade ništa.

ne, ne rade ništa

Trump od zabrane izuzeo najgore vehabijske terorističke države koje su ujedno i poslovni partneri - Page 6 F2438433805a89d27ca5ef8def6bdb1c5c2536ec

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 29/1/2017, 15:39

proizvodnja raste u SAD i Kini, stagnira i pada u njemačkoj, italiji, francuskoj, engleskoj, blago raste u japanu (pad na ovoj slici je kriza iz 2008)

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 29/1/2017, 15:51

pa u konkretnom slučaju je crveni u pravu, izbaci petrodolar, i bilo bi svega..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Back to top

- Similar topics