Trump zabranio Bosancima ulaz u Ameriku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Trump zabranio Bosancima ulaz u Ameriku
bas...Leviathan2 wrote:nego, ko ce mu sad shalovat zid jebemga brzopleta
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
kad budu opet dizali Berlinski zid bice tu posla kolko ocesLeviathan2 wrote:nego, ko ce mu sad shalovat zid jebemga brzopleta
Guest- Guest
Oni koji su otisli iz Bosne u Ameriku, otisli su preko Interchurch i Caritas.
Radi se o velikom broju, tamo su imali vodica za posao, koji ih je vozao okolo za posao, koji su birali.
Imali su bonove za hranu i socijalnu pomoc.
Radi se o ljudima koji su zbrisali za Nemacku, pa kad je Nemacka rekla da nema vise rata i ajde nazad kuci, oni zbrisali za Ameriku, jer su tada odlucili da prime izbeglice.
Primali su godinama posle rata, vidjao sam cak i 1999 da su dolazili iz Bosne i HR.
Uglavnom, mali procenat njih su izbeglice, vise muljatori iskoristili rat da zbrisu i profitiraju.
Izbeglicama sa Kosova nisu davali nista.
Prijatelj ilegalac iz jedne EU zemlje, imao deportaciju za Bosnu, hteo da skace sa mosta u reku, nece nazad, slucajno video oglas za USA, lagao da je izbeglica i tamo je i danas.
Radi se o velikom broju, tamo su imali vodica za posao, koji ih je vozao okolo za posao, koji su birali.
Radi se o ljudima koji su zbrisali za Nemacku, pa kad je Nemacka rekla da nema vise rata i ajde nazad kuci, oni zbrisali za Ameriku, jer su tada odlucili da prime izbeglice.
Primali su godinama posle rata, vidjao sam cak i 1999 da su dolazili iz Bosne i HR.
Uglavnom, mali procenat njih su izbeglice, vise muljatori iskoristili rat da zbrisu i profitiraju.
Prijatelj ilegalac iz jedne EU zemlje, imao deportaciju za Bosnu, hteo da skace sa mosta u reku, nece nazad, slucajno video oglas za USA, lagao da je izbeglica i tamo je i danas.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Amerika je super zemlja za one koji imaju znanje i koji hoće raditi. Takvi u pravilu, tamo mogu daleko dogurati i nitko ih neće pitati ni za spol ni za vjeru ni za nacionalnost ni za rasu. Usprkos predrasudama koje vladaju o Americi. Onaj tko tamo hoće raditi, taj će i uspjeti. Ok, sustav je tamo težak, i nemaš puno šansi za uspjeh. Ali ako uspiješ, dogurat ćeš dalje, više i bolje nego bilo gdje drugdje u Europi. Oni koji se žele zadovoljiti bauštelom ili sitnim kriminalom, mogu uspjeti i u Europi. Imaju Njemačku, Irsku, Hrvatsku. Iako je meni osobno u RH sasvim ok, okruženje čitavo i trendovi u društvu su tako porazni da praktički nitko normalan ne može razmišljati o nikakvim dugoročnim planovima u ovoj zemlji. Traje dok traj, a neće dugo. Jednostavno, ne može ni meni dugoročno biti dobro ako svima oko mene ide loše. To je sustav spojenih posuda. Ako je meni dobro, onda ću se truditi da i tebi bude dobro. Ako je tebi dobro, onda mi barem nemoj odmagati. Ako se ovakvi trendovi u RH nastave, za 10 godina RH neće postojati.govinda wrote:Ja samo znam, od ovih Bosancerosa sto su se docepali Amerika da je ogromna vecina sve neki muljatori i prevaranti..evo ih vracaju lagano...i ne samo muslimane, govorim o svim Bosancima..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ziveo sam jedan period u jednom delu blizu jezera, gde ima nesto Bosancerosa, takodje i u zgradi ih bilo poprilicno.
Spavam, igraju fudbal u dvoristu zgrade i cujes,".ebo te patak".
Skinuli mi nalepnicu Srbije sa golfa, ko bi drugi, nego lokalni dripci sa Balkana, Bosancerosi.
Spavam, igraju fudbal u dvoristu zgrade i cujes,".ebo te patak".
Skinuli mi nalepnicu Srbije sa golfa, ko bi drugi, nego lokalni dripci sa Balkana, Bosancerosi.
2014-08-25
Eh, kad Waters napravi koncert na tom zidu kad se bude rusio...
2016-11-17
sta pricas glupsoti, kakve socijale? 6 mjeseci pomoci dok ne zavrsis neki kurs engleskoj jezika i jebi se sam...a da su primali bas baksuze a dobijali posten svijet, to je tacno..Serbinho-3 wrote:Oni koji su otisli iz Bosne u Ameriku, otisli su preko Interchurch i Caritas.
2016-11-17
da, samo sto ce ovaj put zidat zapadni svabe :DGround Biscuits wrote:kad budu opet dizali Berlinski zid bice tu posla kolko ocesLeviathan2 wrote:nego, ko ce mu sad shalovat zid jebemga brzopleta
Srbi, Clearwater, Tampa, St. Pete Florida, Cikago, Seattle, Salt Lake, Dallas, Pompano Beach Florida, Sanford Florida, Winter Park Florida, Kissimmee Florida, tacnije Orlando.
2014-08-25
Srba samo u zoni Tampe, St. Pete i CLW-Clearwater ima oko 25.000, tri Crkve, podeljene na one ko ne prica sa kime da se zaobidju.
Muslimani u St. Louis, neka desetina hiljada.
Muslimani u St. Louis, neka desetina hiljada.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Bosancerose su naselili po St.Louis Missouri, Cikago, Ithaca-New York State, Waterloo Iowa.zaboravio si Michigan,Lansing i Detorit
Srbi, Clearwater, Tampa, St. Pete Florida, Cikago, Seattle, Salt Lake, Dallas, Pompano Beach Florida, Sanford Florida, Winter Park Florida, Kissimmee Florida, tacnije Orlando.
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Bosancerose su naselili po St.Louis Missouri, Cikago, Ithaca-New York State, Waterloo Iowa.
Srbi, Clearwater, Tampa, St. Pete Florida, Cikago, Seattle, Salt Lake, Dallas, Pompano Beach Florida, Sanford Florida, Winter Park Florida, Kissimmee Florida, tacnije Orlando.Cleveland,Oh
Guest- Guest
jebiga bolje i zid nego kao u americi nema zidova pa ako neznas zajebes se i odes u neku zabranjenu zonuLeviathan2 wrote:da, samo sto ce ovaj put zidat zapadni svabe :DGround Biscuits wrote:kad budu opet dizali Berlinski zid bice tu posla kolko ocesLeviathan2 wrote:nego, ko ce mu sad shalovat zid jebemga brzopleta
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» trump zabranio ulaz muslimanskim ekstremistima , bogu hvala
» Restoran iz Imotskoga zabranio ulaz SDP-ovcima
» Japan zabranio ulaz svim stranim državljanima zbog novog soja virusa
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
» Trump:'Preuzet ćemo natrag Ameriku i to uskoro'
» Restoran iz Imotskoga zabranio ulaz SDP-ovcima
» Japan zabranio ulaz svim stranim državljanima zbog novog soja virusa
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
» Trump:'Preuzet ćemo natrag Ameriku i to uskoro'