Butković: Plenki je najbolji premijer ikada koji je pokazao zube mađarskom režimu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Butković: Plenki je najbolji premijer ikada koji je pokazao zube mađarskom režimu
asilovski wrote:Nemoj puno misliti ludice, nego oću kratku suknjicu hehehekaja wrote:tsts...ja mislila ti već u švabiji..asilovski wrote:čekam oslobođenje i zagrebačke frajlicekaja wrote:hedervary, što si ti još u hrvatskoj?
napaljeni mađar
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Butković: Plenki je najbolji premijer ikada koji je pokazao zube mađarskom režimu
khuen popizdekao...marcellus wrote:asilovski wrote:Nemoj puno misliti ludice, nego oću kratku suknjicu hehehekaja wrote:tsts...ja mislila ti već u švabiji..asilovski wrote:čekam oslobođenje i zagrebačke frajlicekaja wrote:hedervary, što si ti još u hrvatskoj?
napaljeni mađar
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja sam stavio 2 slike, kaja sad treba bar 1
Guest- Guest
pa stavila sam, onu sa sisama ali neću više.deda wrote:ja sam stavio 2 slike, kaja sad treba bar 1
zaljubio se ringo u mene pa mi se na da više privlačiti budaletine.
2015-08-15
ti ko noorka slučajno stavljaš svoje slike da bi došlo do spontanih manijaka koje vas kasnije nenormalno ne daju mira i muče hehehehkaja wrote:pa stavila sam, onu sa sisama ali neću više.deda wrote:ja sam stavio 2 slike, kaja sad treba bar 1
Kermit-
2014-04-17
ništa čudno, Plenković je obrazovani, zalizani i ispeglani eurobirokrat koji poslušno slijedi mišljenje Bruxellesa, protiv je ruskih, mađarskih i inih despota i krkana koji nacionalnim interesima ograničavaju europsku civilizaciju i demokraciju.. još da nekako riješi 'ustaško pitanje' i Butković bi ga kući odveo
neva- Posts : 4367
2014-04-12
zanimljivo mi je kako Butko dobronamjerno gleda na očigledno promašeno blefiranje sa INA-om, arbitražom i HEP-om samo zato što je napao Putina u Kijevu heheheh red veličina braćo moja, red veličinaNeve wrote:ništa čudno, Plenković je obrazovani, zalizani i ispeglani eurobirokrat koji poslušno slijedi mišljenje Bruxellesa, protiv je ruskih, mađarskih i inih despota i krkana koji nacionalnim interesima ograničavaju europsku civilizaciju i demokraciju.. još da nekako riješi 'ustaško pitanje' i Butković bi ga kući odveo
Kermit-
2014-04-17
pa znaju se prioriteti, jbgasilovski wrote:zanimljivo mi je kako Butko dobronamjerno gleda na očigledno promašeno blefiranje sa INA-om, arbitražom i HEP-om samo zato što je napao Putina u Kijevu heheheh red veličina braćo moja, red veličina
neva- Posts : 4367
2014-04-12
suludo, ono zamijerenje N sili zbog Kijeva i naputka Buzina ispred ekonomije, gopodarstva, energetike i razuma hehehehNeve wrote:pa znaju se prioriteti, jbgasilovski wrote:zanimljivo mi je kako Butko dobronamjerno gleda na očigledno promašeno blefiranje sa INA-om, arbitražom i HEP-om samo zato što je napao Putina u Kijevu heheheh red veličina braćo moja, red veličina
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:ti ko noorka slučajno stavljaš svoje slike da bi došlo do spontanih manijaka koje vas kasnije nenormalno ne daju mira i muče hehehehkaja wrote:pa stavila sam, onu sa sisama ali neću više.deda wrote:ja sam stavio 2 slike, kaja sad treba bar 1
da, ono je stvarno bila njezina slika, one sise
jbg-a ja sve propustimmarcellus wrote:asilovski wrote:ti ko noorka slučajno stavljaš svoje slike da bi došlo do spontanih manijaka koje vas kasnije nenormalno ne daju mira i muče hehehehkaja wrote:pa stavila sam, onu sa sisama ali neću više.deda wrote:ja sam stavio 2 slike, kaja sad treba bar 1
Kermit-
2014-04-17
kajo vrati sise
2014-04-15
asilovski wrote:jbg-a ja sve propustimmarcellus wrote:asilovski wrote:ti ko noorka slučajno stavljaš svoje slike da bi došlo do spontanih manijaka koje vas kasnije nenormalno ne daju mira i muče hehehehkaja wrote:pa stavila sam, onu sa sisama ali neću više.deda wrote:ja sam stavio 2 slike, kaja sad treba bar 1
ma zajebavam stavila je sliku sisa šestica i rekla ovo su stvarno moje
kaja stavlja slike žena sebi nalik kako vidim, ne baš svoje
naravno, da imam onakve sise bila bi prva dama amerikemarcellus wrote:asilovski wrote:jbg-a ja sve propustimmarcellus wrote:asilovski wrote:ti ko noorka slučajno stavljaš svoje slike da bi došlo do spontanih manijaka koje vas kasnije nenormalno ne daju mira i muče hehehehkaja wrote:
pa stavila sam, onu sa sisama ali neću više.
2015-08-15
kajice:kaja wrote:naravno, da imam onakve sise bila bi prva dama amerikemarcellus wrote:asilovski wrote:jbg-a ja sve propustimmarcellus wrote:asilovski wrote:
ti ko noorka slučajno stavljaš svoje slike da bi došlo do spontanih manijaka koje vas kasnije nenormalno ne daju mira i muče heheheh
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Da nije od Bernija ova izjava bi bila shvacena kao crna sala:Josipovic je bio najbolji hrvatski predsjednik ikada...
» Premijer Plenkovic : Slovenija i Hrvatska su najbolji susjedi i prijatelji
» '' Butković: 'Orešković nas nije iznenadio. To su iracionalni ljudi koji su zalutali u politiku' ''
» Nevjerojatno! Poslodavac traži radnike koji bi radili - besplatno: 'Što je tu čudno, stisnit ćemo skupa zube!'
» Kumio,molio Plenkija da se ne sastane sa Dacicom i nije ga poslusao.Plenki pokazao koliko drzi do misljenja uguznicara Djapica
» Premijer Plenkovic : Slovenija i Hrvatska su najbolji susjedi i prijatelji
» '' Butković: 'Orešković nas nije iznenadio. To su iracionalni ljudi koji su zalutali u politiku' ''
» Nevjerojatno! Poslodavac traži radnike koji bi radili - besplatno: 'Što je tu čudno, stisnit ćemo skupa zube!'
» Kumio,molio Plenkija da se ne sastane sa Dacicom i nije ga poslusao.Plenki pokazao koliko drzi do misljenja uguznicara Djapica
Page 2 of 2