Hadeze protiv Pernara organizirao hajku tkz. pravobraniteljice za djecu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hadeze protiv Pernara organizirao hajku tkz. pravobraniteljice za djecu
zaboravio sam da si idiot, oprosti...Eroo wrote:Ponašaju se u skladu s "važećim " društvenim normama. U Francuskoj za takvo što nema potrebe.asilovski wrote:nisam znao da tamo veterani jebu majku svima zajedno sa svojom djecom, mašu parama i povlasticama, seljače se i prijete preko fejsbukaEroo wrote:Sramota ste od društva ako mu to uopće treba naglašavati.asilovski wrote:sa krvavim gaćama i 140000 kn mirovineNoor wrote:
a kako se razgovara zakonito? :)
Odi u Paris pogledat hotele u kojim bivju oni još iz WW1 i njihove obitelji.
Nikome od Francuza ne pada na pamet da im osporava privilegije koje imaju.
Samo u Hrvata se problematizira "privilegije" 100% invalida...Jebte se.
U Francuskoj nisu pravili i objavljali registre svojih boraca, samo zato da im zagorčaju život.
Kad baš ovo spomenuh, šta bi s onim registrom? Koliko nađoše lažnih branitelja?
Imaš li link s tim podacima? ....Treba vama jedan hr Guantanamo.Pod žurno...
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
ti si erin parnjak sa drugog spektra iste glupostidebotoijusto wrote:opet sam kliknuo na lazne naslove vijesti
nije HDZ organizirao i nije tkz. DB , pernar nema sto raditi u skoli bez najave/dogovora
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:ti si erin parnjak sa drugog spektra iste glupostidebotoijusto wrote:opet sam kliknuo na lazne naslove vijesti
nije HDZ organizirao i nije tkz. DB , pernar nema sto raditi u skoli bez najave/dogovora
ae , bob
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
ili kako si to ono rekao za masovni odlazak mladih "neka malo putuju" heheheh glupost kod tebe poprima fizički oblik maltene je opipljiva materijalizira se, skoro da možeš povući vodu i vidjeti te kako jezdiš sa erom na svojoj braun jahti, zapravo ti se od Culeja ne razlikuješ punodebotoijusto wrote:asilovski wrote:ti si erin parnjak sa drugog spektra iste glupostidebotoijusto wrote:opet sam kliknuo na lazne naslove vijesti
ae , bob
Kermit-
2014-04-17
Pernar je oduvijek munjeni redikul, a otkako je postao saborski zastupnik još je i eskalirao
sad konačno ima veliku nacionalnu pozornicu, fanove i publiku koja plješće njegovim idiotskim pubertetskim ispadima.. a razumniji dio nacije viče upomoć na takvu političku alternativu postojećim luđacima i 'establišmentu' :D
sad konačno ima veliku nacionalnu pozornicu, fanove i publiku koja plješće njegovim idiotskim pubertetskim ispadima.. a razumniji dio nacije viče upomoć na takvu političku alternativu postojećim luđacima i 'establišmentu' :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Sa četničkog stajališta je sasvim ok svatko ko pravi pizdarije i sranja po RH.pizzon wrote:Pernar ?
decko je sasvim OK !
Guest- Guest
a e.Eroo wrote:Ponašaju se u skladu s "važećim " društvenim normama. U Francuskoj za takvo što nema potrebe.asilovski wrote:
nisam znao da tamo veterani jebu majku svima zajedno sa svojom djecom, mašu parama i povlasticama, seljače se i prijete preko fejsbuka
U Francuskoj nisu pravili i objavljali registre svojih boraca, samo zato da im zagorčaju život.
Imaš li link s tim podacima? ....Treba vama jedan hr Guantanamo.Pod žurno... :D:
u znak solidarnosti sa "ugroženim" vetranima domovinskog rata u hrvatskoj (pravim i lažnim, svejedno) francuski će veterani razapeti veliki šator na champs elysees.
također će pojasniti kako u francuskoj nije došlo do pojave lažnih branitelja jer je kodeks časti nadvladao pravilo dva svjedoka.
da, tebi treba nova košulja s duuuuuugim rukavima...
sitting_bull-
2015-09-28
asilovski wrote:ili kako si to ono rekao za masovni odlazak mladih "neka malo putuju" heheheh glupost kod tebe poprima fizički oblik maltene je opipljiva materijalizira se, skoro da možeš povući vodu i vidjeti te kako jezdiš sa erom na svojoj braun jahti, zapravo ti se od Culeja ne razlikuješ punodebotoijusto wrote:asilovski wrote:ti si erin parnjak sa drugog spektra iste glupostidebotoijusto wrote:opet sam kliknuo na lazne naslove vijesti
ae , bob
naravno da mladi trebaju vidjeti svijet/druge odnose , sto je tu lose , ja sam to prosao i ti zasigurno...vjerujem i vecina forumasa , danas to lakse i jeftinije
drugo , nase trziste roba/rada je EU , ides tamo gdje se bolje osjecas , izazova radi ili nesto trece , malo je tu stvarno potrebitih -gladnih
nisam ti ja kriv sto slavonija zadnja rupa na svirali vec ti i tvoji susjedi glasaci
rat vise nije opravdanje , proslo dovoljno godina
2014-04-12
Neve wrote:Pernar je oduvijek munjeni redikul, a otkako je postao saborski zastupnik još je i eskalirao
pernar je zapravo produkt toga što "ozbiljne" političare nitko ne shvaća ozbiljno pa sad imamo redikule, prosvjed protiv politike kao takve
on je naravno idiot i bolesnik, mislim znam ga osobno i ne, nije normalan, čak mislim da je opasan. A imam nos za luđake.
marcellus wrote:Neve wrote:Pernar je oduvijek munjeni redikul, a otkako je postao saborski zastupnik još je i eskalirao
pernar je zapravo produkt toga što "ozbiljne" političare nitko ne shvaća ozbiljno pa sad imamo redikule, prosvjed protiv politike kao takve
on je naravno idiot i bolesnik, mislim znam ga osobno i ne, nije normalan, čak mislim da je opasan. A imam nos za luđake.
nemas , trumpa nije detektirao
2014-04-12
svakim upisom potvrđuješ što sam naveodebotoijusto wrote:asilovski wrote:ili kako si to ono rekao za masovni odlazak mladih "neka malo putuju" heheheh glupost kod tebe poprima fizički oblik maltene je opipljiva materijalizira se, skoro da možeš povući vodu i vidjeti te kako jezdiš sa erom na svojoj braun jahti, zapravo ti se od Culeja ne razlikuješ punodebotoijusto wrote:asilovski wrote:ti si erin parnjak sa drugog spektra iste glupostidebotoijusto wrote:opet sam kliknuo na lazne naslove vijesti
ae , bob
naravno da mladi trebaju vidjeti svijet/druge odnose , sto je tu lose , ja sam to prosao i ti zasigurno...vjerujem i vecina forumasa , danas to lakse i jeftinije
drugo , nase trziste roba/rada je EU , ides tamo gdje se bolje osjecas , izazova radi ili nesto trece , malo je tu stvarno potrebitih -gladnih
nisam ti ja kriv sto slavonija zadnja rupa na svirali vec ti i tvoji susjedi glasaci
Kermit-
2014-04-17
U svijetu gdje vladaju plenikiji, dalićke ili steve culeju dobro dođe i luđak da im jebe majku ili kako je rekao Lenjin što gore to bolje, u ostalom Plenki osim pernara i ŽZ-a i nema oporbe mislim da to više govori o oporbi nego o pernaru ma koje njegovo psiho-fizičko stanje bilomarcellus wrote:Neve wrote:Pernar je oduvijek munjeni redikul, a otkako je postao saborski zastupnik još je i eskalirao
Kermit-
2014-04-17
ima mesijanski sindrom, poremećaj ličnosti a nema straha, međutim nema alternative. Tko je laternativa Plenkiju?Neve wrote:Pernar je oduvijek munjeni redikul, a otkako je postao saborski zastupnik još je i eskalirao
Lopov Vrdoljak i onaj mali kokaniđo Bernaridić? Hase sa svojom srpskom patologijom? a hadeze je hadeze razbojnička banda kojoj je trenutno na čalu manđurijski kandidat koji u biti jedva čeka da se vrati u svoju toplu sinekuru...dok je ima
Kermit-
2014-04-17
opasan je samo u smislu da je slaboumna i hiperpulistička distrakcija biračkog tijela od pravih problemamarcellus wrote:pernar je zapravo produkt toga što "ozbiljne" političare nitko ne shvaća ozbiljno pa sad imamo redikule, prosvjed protiv politike kao takve
sam Pernar nije ni veliki problem, ni rješenje problema
2014-04-12
mislim da će on biti veliki problem, jer će dobiti jako puno glasova na slijedećim izborima, posebice kao ode u kurac Agrokor, a s obzirom na Trumpa i sve drugo biti će svega, ali kako god...Neve wrote:opasan je samo u smislu da je slaboumna i hiperpulistička distrakcija biračkog tijela od pravih problemamarcellus wrote:pernar je zapravo produkt toga što "ozbiljne" političare nitko ne shvaća ozbiljno pa sad imamo redikule, prosvjed protiv politike kao takve
sam Pernar nije ni veliki problem, ni rješenje problema
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:svakim upisom potvrđuješ što sam naveodebotoijusto wrote:asilovski wrote:ili kako si to ono rekao za masovni odlazak mladih "neka malo putuju" heheheh glupost kod tebe poprima fizički oblik maltene je opipljiva materijalizira se, skoro da možeš povući vodu i vidjeti te kako jezdiš sa erom na svojoj braun jahti, zapravo ti se od Culeja ne razlikuješ punodebotoijusto wrote:asilovski wrote:
ti si erin parnjak sa drugog spektra iste gluposti
ae , bob
jbg. stari moj , nema tu teorija zavjere samo lose odigrana igra
ako padne todoric slavonija jedina na gubitku , prodavaonice ce preuzeti drugi i radnike isto
jana se bude vadila i ulje proizvodilo , jedino upitno hoce li ti lanci uzimati robu od kooperanata , slavonaca uglavnom
ako ti lakse optuzit mene/zg/trece OK , ne ljutim se
2014-04-12
pitaš teška pitanja, ne znam tko bi bio alternativa Plenkovićuasilovski wrote:ima mesijanski sindrom, poremećaj ličnosti a nema straha, međutim nema alternative. Tko je laternativa Plenkiju?
Lopov Vrdoljak i onaj mali kokaniđo Bernaridić? Hase sa svojom srpskom patologijom? a hadeze je hadeze razbojnička banda kojoj je trenutno na čalu manđurijski kandidat koji u biti jedva čeka da se vrati u svoju toplu sinekuru...dok je ima
Bernardić je bezbojan i neuvjerljiv, HNS banda ne dolazi u obzir, Mostovci više vole sigurnu zavjetrinu sekundanta u vlasti koji kao nešto 'korigira', ali ni Pernar i ŽZ nisu alternativa
ukratko, ova naša 'demokracija', što dalje - to gore :S
2014-04-12
sitting_bull wrote:a e.Eroo wrote:Ponašaju se u skladu s "važećim " društvenim normama. U Francuskoj za takvo što nema potrebe.asilovski wrote:
nisam znao da tamo veterani jebu majku svima zajedno sa svojom djecom, mašu parama i povlasticama, seljače se i prijete preko fejsbuka
Imaš li link s tim podacima? ....Treba vama jedan hr Guantanamo.Pod žurno...
u znak solidarnosti sa "ugroženim" vetranima domovinskog rata u hrvatskoj (pravim i lažnim, svejedno) francuski će veterani razapeti veliki šator na champs elysees.
također će pojasniti kako u francuskoj nije došlo do pojave lažnih branitelja jer je kodeks časti nadvladao pravilo dva svjedoka.
Čovjekoliki, imaš li link di mogu pročitati o broju utvrđenih lažnih branitelja?
To bi ti trebao imati, jer si ili bio blizu ili si ih čak i sam sudjelovao u izrasi registra.
No, nema šanse, to vam itako nije bio cilj...Cilj vam je bio napakostiti onima koji su bili branitelji.
Francuski branitelji nemaju tih problema i nemaju potrebe javljati se društvu po tom pitanju.
Ajd sad pod svoj šator i pojedi svoj danas zasluženi sen'vič.
Eroo- Posts : 78895
2016-07-22
i što će s tim glasovima? sva 4 člana ŽZ ući će u Sabor, uf koji utjecaj :Dasilovski wrote:mislim da će on biti veliki problem, jer će dobiti jako puno glasova na slijedećim izborima
2014-04-12
marcellus wrote:Neve wrote:Pernar je oduvijek munjeni redikul, a otkako je postao saborski zastupnik još je i eskalirao
Ivan Pernar govori ono što prosječni Hrvat misli
Guest- Guest
pusti ta svoja mrkonjićgradska izmotavanja i prestani jodlati kako su svi branitelji u registru pravi.Eroo wrote:sitting_bull wrote:
a e.
Čovjekoliki, imaš li link di mogu pročitati o broju utvrđenih lažnih branitelja?
To bi ti trebao imati, jer si ili bio blizu ili si ih čak i sam sudjelovao u izrasi registra.
No, nema šanse, to vam itako nije bio cilj...Cilj vam je bio napakostiti onima koji su bili branitelji.
Francuski branitelji nemaju tih problema i nemaju potrebe javljati se društvu po tom pitanju.
Ajd sad pod svoj šator i pojedi svoj danas zasluženi sen'vič.
registar je i objavljen kako bi se počistio od lažnih branitelja, ali čast i dostojanstvo branitelja ne mogu braniti oni koji su se potpisivali kako bi stvarali lažnjake. to je zatvoren krug u kojem su zna se koji dečki zna se kojim dečkima omogućili nezaslužene privilegije na račun svih građana hrvatske.
dakle, šatoraška govna i njihovi nalogodavci su ti koji priječe da se prevaranti i njihovi saučesnici razotkriju jer bi se onda lako vidjela veza između bande lopovske na vlasti i biračkog tijela kupljenog nezasluženim statusom i opipljivim privilegijama.
svako govno od branitelja koje se potpisalo nekom lažnom branitelju za status ista je vrsta lopova kao i lažni branitelji.
problem je što su ta govna zajedno u septičkoj jami zvanoj hdz pa se zubima čvrsto drže jedan za drugoga...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Plenki šalje depeše školama kako se boriti protiv Ivana Pernara
» 'Pravobraniteljica' Ljubicic povezana sa Noah Kraljevic i Mozemo.Dakle u tuzbi protiv Pernara evidentan sukob interesa
» Rovari li Index protiv Vilibora Sincica za racun Pernara:2014 Sincic obecao da nece dizati kredit za stan dok to drugi svi budu mogli a danas kupio kucu na kredit
» Reporterka RTL-a prijavila Marka Perkovića Tupsona za hajku i govor mržnje
» "puč" je organizirao -serdogan- osobno
» 'Pravobraniteljica' Ljubicic povezana sa Noah Kraljevic i Mozemo.Dakle u tuzbi protiv Pernara evidentan sukob interesa
» Rovari li Index protiv Vilibora Sincica za racun Pernara:2014 Sincic obecao da nece dizati kredit za stan dok to drugi svi budu mogli a danas kupio kucu na kredit
» Reporterka RTL-a prijavila Marka Perkovića Tupsona za hajku i govor mržnje
» "puč" je organizirao -serdogan- osobno
Page 2 of 4