Zbog Ane Frank, Mesketa, vastaškog ravnatelja i ZDS panela Židi i SAD-e jebu majku katoličkoj uljudbi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zbog Ane Frank, Mesketa, vastaškog ravnatelja i ZDS panela Židi i SAD-e jebu majku katoličkoj uljudbi
ringo je covek I hrvat.
a vi. vi ste avetinje !
a vi. vi ste avetinje !
Guest- Guest
Re: Zbog Ane Frank, Mesketa, vastaškog ravnatelja i ZDS panela Židi i SAD-e jebu majku katoličkoj uljudbi
kaj je bre sada, što smo skrivili?pizzon wrote:ringo je covek I hrvat.
a vi. vi ste avetinje !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
danni1 wrote:Ljudi moraju imati pravo na različito mišljenje, na slobodno opredjeljenje dal da budu fašisti ili antifašisti ili nešto treće. Različitost je poželjna, jednoumlje nije bar tako kažu. Jebeš zemlju i demokraciju u kojoj moraš biti antifašist ili fašist.
Može biti da je tako ali......ALI ..........toliko dugo dok ne ugražavaš tudje živote i prava
A znamo da naci - fašisti ne mogu egzistirati a da ne ugrožavaju druge
Antifašizam će postojati dokle god bude fašista.........to je valda jasno
I opet će na kraju, , kao uvijek prije, fašisti dobiti po gubicama smrdljivim lajavim
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
kaja wrote:kaj je bre sada, što smo skrivili?pizzon wrote:ringo je covek I hrvat.
a vi. vi ste avetinje !
ćuti bre avetinjo, saće da te upuca
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kad te nitko ne voli i svi ti jebu majku
» Alžirci jebu majku francuzićima
» biskupi jebu majku kretenu seoskom župniku
» Je*aću mu majku zbog toga posle emisije
» OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'
» Alžirci jebu majku francuzićima
» biskupi jebu majku kretenu seoskom župniku
» Je*aću mu majku zbog toga posle emisije
» OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'
Page 2 of 2