Vlaška posla
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vlaška posla
nekako stjecem dojam da se plenki bas nece pretrgnuti zastiti culeja..ionako ga je htio maknuti....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..pa realno ja sam vlaj porijeklom...mozda prije danas..hm..ima ih postenih i radisnih ali ih iam i nepostenih i ne bas radisnih....znam takve dosta...maggie13 wrote:nisu..oni su plod onog i ovog sistema te tranzicije.asilovski wrote:jesu po mentalnom sklopu, spritualno oni su morloci kao i cincari kod Leskovcamaggie13 wrote:Krstulovic i Plenkovic nisu Vlaji. Tomic uvijek polazi od sebe.
Vlaji su pomalo zaostali, ali vrijedni i posteni ljudi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
cijela 'elita' dijeli te karakteristike, nazalostasilovski wrote:šalim se, ovo su aparačici, dangube i sjecikese najgore vrstemaggie13 wrote:nisu..oni su plod onog i ovog sistema te tranzicije.asilovski wrote:jesu po mentalnom sklopu, spritualno oni su morloci kao i cincari kod Leskovcamaggie13 wrote:Krstulovic i Plenkovic nisu Vlaji. Tomic uvijek polazi od sebe.
Vlaji su pomalo zaostali, ali vrijedni i posteni ljudi.
.
2014-04-12
rodoslov fetivnog splice:tata splico,did vlaj,pradid hercegbosanac..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Jebeš državu u kojoj bravar nema barem pešest vila i podzemnih skloništa ,brod, avijon i vlak...debotoijusto wrote:Mjesečna plaća Steve Culeja mnogostruko je veća od plaće ijednog drugog sa završenom srednjom strukovnom školom bravarskog usmjerenja,
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Jbt kakva su ovo vremena da se odlično slažem sa par zadnjih Tomićevih kolumni.
Još će ispasti da su Yugosloveni cijelo vrijeme bili u pravu
Još će ispasti da su Yugosloveni cijelo vrijeme bili u pravu
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» VLAŠKA POSLA
» Yoda u Zagrebu:Pojavili se plakati 'Zavadlav heroj' i 'Hercegovacko vlaska banda'
» I2B posla
» EU posla
» Kirurška posla
» Yoda u Zagrebu:Pojavili se plakati 'Zavadlav heroj' i 'Hercegovacko vlaska banda'
» I2B posla
» EU posla
» Kirurška posla
Page 2 of 2