Povijest se ponavlja-Američki tenkovi zbog zime zaglavili u Poljskoj
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Povijest se ponavlja-Američki tenkovi zbog zime zaglavili u Poljskoj
to en kazem ja vec mnogi analiticari,politicari ovih prostora kao i iz međunarodne zajednice...u europi su moguca samo dva zarista za sukob..baltik i jugoistok europe..ne taboravi epikure da imas na celu srbije cetnicku garnituru koja upravo najvise mrznje pokazuje prema hrvatskoj i kosovu..razloge sam vec naveo.....u njihovim planovima nema izdvojenih 'srpskih' zemalja..dobro svjesni su i oni da u hravtskoj ne mogu vise uspostavit granicu v-k-k....ali dio hrvatskog ozemlja uz dunav gdje zivi 25 do 30% srba...i nije za bacit..kao sto nije za bacit staviti i dunav od mađarske do bugarske i rumunjske pod svoju kontroluepikur37 wrote:Hrvatska i Srbija ama baš nikako nemaju potrebe ni razloga za ratovanje ...taj rat je najmanje moguć na balkanu :)
kolko god se vucina upirao a govinda ga bodrio :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
b.t.w..ne salje krsticevic bezveze vojsku na granicu sa srbijom...i ne razmatra se bezveze uvođenje vojnog roka i nabavke oruzja ako ej sve 'sređeno' između hravtske i srbije moj epikure..a propaganda u medijima je cak mozda i nadmasila onu iz devdesetih..u njihovi medijima gotovo i vise se ne spominje hrvatska,hrvati i politicko vodstvo hrvatske kao hrvatski..vec ustase...
2015-09-08
I Solženjenicin sa 60% ruske intelektualne elite završi u gulagu ili puno gore hehehe nekad se barem nešto trebalo znati o temi, sada govinda i tre vode glavo riječ o staljinu, samo fali erogovinda wrote:I to vrlo uspjesnu rusifikaciju, jedino je podbacio kod baltickih naroda i na Kavkazu djelimicno...u Kazahstanu je ruski i dalje sluzbeni jezik, vise od polovice Ukrajinaca kod kuce govori ruski (i to oni koji podrzavaju Vladu u Kijevu a ne one separatiste u Donbasu), narodi u centralnoj Aziji jos uvijek svoje jezike pisu ruskom cirilicom...kad to pgoledam jasno mi je sto srpski nacionalisti kukaju zbog Golog otoka i neuspjeha srpskih i crnogorskih komunista da maknu Tita a dovedu nekog malog balkanskog staljina...tre911 wrote:Upravo tako, to što je koba bio gruzijac ne umanjuje ni najmanje činjenicu da se provodila rusifikacija svih i svakoga.govinda wrote:Staljinm, koji nije bio Rus, je provodio rusifikaciju ostalih naroda u SSSR..nema tu nacionalne konfrontacije, Staljin je naredjivao, Rusi su sprovodili...asilovski wrote:
pa nisu Rusi to napravili nego sovjetsko boljševičko rukovodstvo predvođeno Staljinom, Berijom, Jagodom, Kaganovichem i dr. od kojih nema baš rusa
Kermit-
2014-04-17
Tebi opet neko stavio drogu u heroin? Po cemu bodrim rat? To sto ti zatvaras oci na sve sto ima prefiks srpski je tvoj problem...a znamo i zasto: Daj Srbiji sve samo da komadic hercegovackog kamena bude dio Hrvatske..i da ga Hrvatska hrani, kao sto i tebe hrani...a vi da drkate kurcem..epikur37 wrote:Hrvatska i Srbija ama baš nikako nemaju potrebe ni razloga za ratovanje ...taj rat je najmanje moguć na balkanu :)
2016-11-17
vuksadinare wrote:to en kazem ja vec mnogi analiticari,politicari ovih prostora kao i iz međunarodne zajednice...u europi su moguca samo dva zarista za sukob..baltik i jugoistok europe..ne taboravi epikure da imas na celu srbije cetnicku garnituru koja upravo najvise mrznje pokazuje prema hrvatskoj i kosovu..razloge sam vec naveo.....u njihovim planovima nema izdvojenih 'srpskih' zemalja..dobro svjesni su i oni da u hravtskoj ne mogu vise uspostavit granicu v-k-k....ali dio hrvatskog ozemlja uz dunav gdje zivi 25 do 30% srba...i nije za bacit..kao sto nije za bacit staviti i dunav od mađarske do bugarske i rumunjske pod svoju kontroluepikur37 wrote:Hrvatska i Srbija ama baš nikako nemaju potrebe ni razloga za ratovanje ...taj rat je najmanje moguć na balkanu :)
Mjesečariš, hrvatska je svoje srpsko pitanje riješila, još prigrliti HB koja ce se izdvojiti i to je to.
Ako muslimani počnu petljati i napadati naše izaći vojskom na granice HB i opaliti im trisku. Njihovo nećemo svoje ne damo.
Isto kao što će Srbija stati iza Srpske.
i nto je to...malo međunarodnog pritiska na sarajevo i sve prođem sporazumno.....radikali koji ne budu prisatjali se riješe od strane njihove vlasti već.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
govinda wrote:Tebi opet neko stavio drogu u heroin? Po cemu bodrim rat? To sto ti zatvaras oci na sve sto ima prefiks srpski je tvoj problem...a znamo i zasto: Daj Srbiji sve samo da komadic hercegovackog kamena bude dio Hrvatske..i da ga Hrvatska hrani, kao sto i tebe hrani...a vi da drkate kurcem..epikur37 wrote:Hrvatska i Srbija ama baš nikako nemaju potrebe ni razloga za ratovanje ...taj rat je najmanje moguć na balkanu :)
Koje sve srbiji, taman posla...samo što imaju. Nitko ti neće dirati Tuzlu, Sarajevo i vaše gradove, dapače kao susjedi ćemo vas odmah priznati kao vašu nacionalnu državu i okrenuti se ekonomskoj suradnji.
2015-08-06
Nije zavrsio u Gulagu zato sto je Rus..a o ovoj temi znam dosta..dok je Solzenjicin bio u gulagu mali tadzikistanci su na cirilici pisali Zivio SSSR..mislim, imali su oni svoje pismo, latinicno, prije Staljina....asilovski wrote:I Solženjenicin sa 60% ruske intelektualne elite završi u gulagu ili puno gore hehehe nekad se barem nešto trebalo znati o temi, sada govinda i tre vode glavo riječ o staljinu, samo fali erogovinda wrote:I to vrlo uspjesnu rusifikaciju, jedino je podbacio kod baltickih naroda i na Kavkazu djelimicno...u Kazahstanu je ruski i dalje sluzbeni jezik, vise od polovice Ukrajinaca kod kuce govori ruski (i to oni koji podrzavaju Vladu u Kijevu a ne one separatiste u Donbasu), narodi u centralnoj Aziji jos uvijek svoje jezike pisu ruskom cirilicom...kad to pgoledam jasno mi je sto srpski nacionalisti kukaju zbog Golog otoka i neuspjeha srpskih i crnogorskih komunista da maknu Tita a dovedu nekog malog balkanskog staljina...tre911 wrote:Upravo tako, to što je koba bio gruzijac ne umanjuje ni najmanje činjenicu da se provodila rusifikacija svih i svakoga.govinda wrote:Staljinm, koji nije bio Rus, je provodio rusifikaciju ostalih naroda u SSSR..nema tu nacionalne konfrontacije, Staljin je naredjivao, Rusi su sprovodili...asilovski wrote:
pa nisu Rusi to napravili nego sovjetsko boljševičko rukovodstvo predvođeno Staljinom, Berijom, Jagodom, Kaganovichem i dr. od kojih nema baš rusa
2016-11-17
ti ces nekom lupat triske pobjegao si u Brcko da ne sluzis vojsku u Mostaru, daj nemoj srat, svega ti...za one koji ne znaju, Brcko je demilitarizovana zona i stanovnicima Brckog je bilo zabranjeno da budu pripadnici bilo kojih vojnih formacija pa je tako nas epi pobjegao u Brcko i tamo se prijavio kad je stigao poziv da ide u Capljinu na vojnu obuku...poslije Capljine se islo u Mostar ili Orasje...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:to en kazem ja vec mnogi analiticari,politicari ovih prostora kao i iz međunarodne zajednice...u europi su moguca samo dva zarista za sukob..baltik i jugoistok europe..ne taboravi epikure da imas na celu srbije cetnicku garnituru koja upravo najvise mrznje pokazuje prema hrvatskoj i kosovu..razloge sam vec naveo.....u njihovim planovima nema izdvojenih 'srpskih' zemalja..dobro svjesni su i oni da u hravtskoj ne mogu vise uspostavit granicu v-k-k....ali dio hrvatskog ozemlja uz dunav gdje zivi 25 do 30% srba...i nije za bacit..kao sto nije za bacit staviti i dunav od mađarske do bugarske i rumunjske pod svoju kontroluepikur37 wrote:Hrvatska i Srbija ama baš nikako nemaju potrebe ni razloga za ratovanje ...taj rat je najmanje moguć na balkanu :)
Mjesečariš, hrvatska je svoje srpsko pitanje riješila, još prigrliti HB koja ce se izdvojiti i to je to.
Ako muslimani počnu petljati i napadati naše izaći vojskom na granice HB i opaliti im trisku. Njihovo nećemo svoje ne damo.
i nto je to...malo međunarodnog pritiska na sarajevo i sve prođem sporazumno.....radikali koji ne budu prisatjali se riješe od strane njihove vlasti već.
2016-11-17
ti si bas ograniceni nacionalista....ma tko spominje rjesavanje nacionalnog,srpskog i inog pitanja...ja govorim o geostartegiji i kontroli strateskog ozemlja..pa jebote led da te jebo...znas li ti sto znaci kontrola dunava od mađarske do crnog mora...koliko to znaci za promet i gospodarstvo...kad ti kontroliras..drugo tu ej pitanje i casti...vucic,nikolic su osobe koje su porazene u ratu devedesetih i to najvise od hrvatske...njihova politika je propala upravo zbog hrvatske....vucic je otisao toliko daleko i sizofreniji..da je u indiji porucio da psojecuju srbiju a ne hrvatsku..i dubrovnik..nikolic nekidan kaze priznajem boli me rana zbog hrvatske..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:to en kazem ja vec mnogi analiticari,politicari ovih prostora kao i iz međunarodne zajednice...u europi su moguca samo dva zarista za sukob..baltik i jugoistok europe..ne taboravi epikure da imas na celu srbije cetnicku garnituru koja upravo najvise mrznje pokazuje prema hrvatskoj i kosovu..razloge sam vec naveo.....u njihovim planovima nema izdvojenih 'srpskih' zemalja..dobro svjesni su i oni da u hravtskoj ne mogu vise uspostavit granicu v-k-k....ali dio hrvatskog ozemlja uz dunav gdje zivi 25 do 30% srba...i nije za bacit..kao sto nije za bacit staviti i dunav od mađarske do bugarske i rumunjske pod svoju kontroluepikur37 wrote:Hrvatska i Srbija ama baš nikako nemaju potrebe ni razloga za ratovanje ...taj rat je najmanje moguć na balkanu :)
2015-09-08
Staljin je namjerno uništio elitu da bi sebe postavio kao takvu, uzeo je jezik najvećeg naroda i nametnuo ga da bi unificirao državu te da bi lakše provodio tiraniju i vladao, Staljin je bio zlikovac i sociopata, ali jako pametan, lukav i parktičan čovjek i jako načitan, jako loše bi proša na ovom forumu hehehehgovinda wrote:Nije zavrsio u Gulagu zato sto je Rus..a o ovoj temi znam dosta..dok je Solzenjicin bio u gulagu mali tadzikistanci su na cirilici pisali Zivio SSSR..mislim, imali su oni svoje pismo, latinicno, prije Staljina....asilovski wrote:I Solženjenicin sa 60% ruske intelektualne elite završi u gulagu ili puno gore hehehe nekad se barem nešto trebalo znati o temi, sada govinda i tre vode glavo riječ o staljinu, samo fali erogovinda wrote:I to vrlo uspjesnu rusifikaciju, jedino je podbacio kod baltickih naroda i na Kavkazu djelimicno...u Kazahstanu je ruski i dalje sluzbeni jezik, vise od polovice Ukrajinaca kod kuce govori ruski (i to oni koji podrzavaju Vladu u Kijevu a ne one separatiste u Donbasu), narodi u centralnoj Aziji jos uvijek svoje jezike pisu ruskom cirilicom...kad to pgoledam jasno mi je sto srpski nacionalisti kukaju zbog Golog otoka i neuspjeha srpskih i crnogorskih komunista da maknu Tita a dovedu nekog malog balkanskog staljina...tre911 wrote:Upravo tako, to što je koba bio gruzijac ne umanjuje ni najmanje činjenicu da se provodila rusifikacija svih i svakoga.govinda wrote:
Staljinm, koji nije bio Rus, je provodio rusifikaciju ostalih naroda u SSSR..nema tu nacionalne konfrontacije, Staljin je naredjivao, Rusi su sprovodili...
Kermit-
2014-04-17
...znaci dezerter....zato on stalo spominje da ce pobjec ako ga netko pozove pod pusku..e jesmo se usrecili.....huska a da mu na ramenu nije psuka..takvi su najgorigovinda wrote:ti ces nekom lupat triske pobjegao si u Brcko da ne sluzis vojsku u Mostaru, daj nemoj srat, svega ti...za one koji ne znaju, Brcko je demilitarizovana zona i stanovnicima Brckog je bilo zabranjeno da budu pripadnici bilo kojih vojnih formacija pa je tako nas epi pobjegao u Brcko i tamo se prijavio kad je stigao poziv da ide u Capljinu na vojnu obuku...poslije Capljine se islo u Mostar ili Orasje...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:to en kazem ja vec mnogi analiticari,politicari ovih prostora kao i iz međunarodne zajednice...u europi su moguca samo dva zarista za sukob..baltik i jugoistok europe..ne taboravi epikure da imas na celu srbije cetnicku garnituru koja upravo najvise mrznje pokazuje prema hrvatskoj i kosovu..razloge sam vec naveo.....u njihovim planovima nema izdvojenih 'srpskih' zemalja..dobro svjesni su i oni da u hravtskoj ne mogu vise uspostavit granicu v-k-k....ali dio hrvatskog ozemlja uz dunav gdje zivi 25 do 30% srba...i nije za bacit..kao sto nije za bacit staviti i dunav od mađarske do bugarske i rumunjske pod svoju kontroluepikur37 wrote:Hrvatska i Srbija ama baš nikako nemaju potrebe ni razloga za ratovanje ...taj rat je najmanje moguć na balkanu :)
2015-09-08
joj,l nemoj mi tih advokatskih fora :) da, to sto si rekao stoji i upravo se slaze sa onim sto sam ja rekao: sproveo je rusifikaciju u SSSR-u, nije uspio na Baltiku i kod kavkaskih naroda...asilovski wrote:Staljin je namjerno uništio elitu da bi sebe postavio kao takvu, uzeo je jezik najvećeg naroda i nametnuo ga da bi unificirao državu te da bi lakše provodio tiraniju i vladao, Staljin je bio zlikovac i sociopata, ali jako pametan, lukav i parktičan čovjek i jako načitan, jako loše bi proša na ovom forumu hehehehgovinda wrote:Nije zavrsio u Gulagu zato sto je Rus..a o ovoj temi znam dosta..dok je Solzenjicin bio u gulagu mali tadzikistanci su na cirilici pisali Zivio SSSR..mislim, imali su oni svoje pismo, latinicno, prije Staljina....asilovski wrote:I Solženjenicin sa 60% ruske intelektualne elite završi u gulagu ili puno gore hehehe nekad se barem nešto trebalo znati o temi, sada govinda i tre vode glavo riječ o staljinu, samo fali erogovinda wrote:I to vrlo uspjesnu rusifikaciju, jedino je podbacio kod baltickih naroda i na Kavkazu djelimicno...u Kazahstanu je ruski i dalje sluzbeni jezik, vise od polovice Ukrajinaca kod kuce govori ruski (i to oni koji podrzavaju Vladu u Kijevu a ne one separatiste u Donbasu), narodi u centralnoj Aziji jos uvijek svoje jezike pisu ruskom cirilicom...kad to pgoledam jasno mi je sto srpski nacionalisti kukaju zbog Golog otoka i neuspjeha srpskih i crnogorskih komunista da maknu Tita a dovedu nekog malog balkanskog staljina...tre911 wrote:
Upravo tako, to što je koba bio gruzijac ne umanjuje ni najmanje činjenicu da se provodila rusifikacija svih i svakoga.
2016-11-17
Gle pravasa i njegovog cvjetka. Nek ne diraju nase, njihovo mi necemo ili im je mrka kapa zatvoreni po tim kotlinama zavrnute pipe ;)
2015-08-06
A i ti govinda pobigao od srba i za vrijeme rata proda ao mandarine po zagrebackim pijacama....:D
2015-08-06
Sta je sad, istina zaboli? Nije istina da si otisao raditi u Vinkovce tek kad si provjerio da neces dobiti poziv za vojsku jer si presao godine? I ti sad seres o nekakvoj vojsci..de nemoj :))))epikur37 wrote:Gle pravasa i njegovog cvjetka. Nek ne diraju nase, njihovo mi necemo ili im je mrka kapa zatvoreni po tim kotlinama zavrnute pipe ;)
2016-11-17
jesam, ne krijem to i ne govorim o vojskama i vojnim akcijama po ovom forumu...epikur37 wrote:A i ti govinda pobigao od srba i za vrijeme rata proda ao mandarine po zagrebackim pijacama....:D
2016-11-17
pa kak bi ti to barnio kad bjezis od puske..ako ej tvoje to i branis od potencijalnih napadaca..nece tvoje branit komsija..epikur37 wrote:Gle pravasa i njegovog cvjetka. Nek ne diraju nase, njihovo mi necemo ili im je mrka kapa zatvoreni po tim kotlinama zavrnute pipe ;)
2015-09-08
I nisu bile samo mandarine ii zaradjivao sam tada 5000 kuna mjesecno...jes da se radilo 10 sati dnevno al jebi ga...radilo se, nije se cekala socijala...
2016-11-17
govinda wrote:Sta je sad, istina zaboli? Nije istina da si otisao raditi u Vinkovce tek kad si provjerio da neces dobiti poziv za vojsku jer si presao godine? I ti sad seres o nekakvoj vojsci..de nemoj :))))epikur37 wrote:Gle pravasa i njegovog cvjetka. Nek ne diraju nase, njihovo mi necemo ili im je mrka kapa zatvoreni po tim kotlinama zavrnute pipe ;)
2015-09-08
epikur37 wrote:A i ti govinda pobigao od srba i za vrijeme rata proda ao mandarine po zagrebackim pijacama....:D
2015-09-08
bormes ima tu psola za sudove..a mozda i interpol..evo dokaza
2015-09-08
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Povijest se ponavlja dva puta
» Tenkovi nakon Ukrajine idu u povijest
» "GOREĆE I AMERIČKI TENKOVI!"
» Bijes u Poljskoj zbog ukrajinskog žita