Čabraja je bio u pravu
Page 1 of 1
Čabraja je bio u pravu
Uhvaćen i drugi osumnjičeni za izrešetanog Kaštelanina
POLICIJA je uhitila i drugog osumnjičenika za pokušaj ubojstva 20-godišnjeg Kaštelanina Matka M., koji je u subotu nađen izrešetan u pojilištu za stoku u Vrsinama kod Marine na trogirskom području. Riječ je o njegovom vršnjaku Ivanu K. kojeg je Matko M. već optužio kako ga je prije dvije godine batinama i zlostavljanjem natjerao u pljačku trgovine u Kaštel Novom.
Policija je već prije uhitila Vitu M., prijatelja Ivana K. Danas bi ih trebala ispitati zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Splitu. Pretpostavlja se da će se za obojicu tražiti istražni zatvor.
Matko M. otet je u petak navečer. Dvojica su ga ubacila u gepek i odvezli na zabačenu lokaciju 20-ak kilometara od Trogira. Izrešetan je hicima iz vatrenog oružja po rukama i nogama.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uhvacen--i-drugi-osumnjiceni-za-izresetanog-kastelanina/946503.aspx
Vito Matijaš , Ivan Kelam ....i ovaj šta ga propucalo Matko Mikulić,
E sad zanimljivo Jozo je ovom Viti likvidirao brata a izgleda da je s razlogom.
POLICIJA je uhitila i drugog osumnjičenika za pokušaj ubojstva 20-godišnjeg Kaštelanina Matka M., koji je u subotu nađen izrešetan u pojilištu za stoku u Vrsinama kod Marine na trogirskom području. Riječ je o njegovom vršnjaku Ivanu K. kojeg je Matko M. već optužio kako ga je prije dvije godine batinama i zlostavljanjem natjerao u pljačku trgovine u Kaštel Novom.
Policija je već prije uhitila Vitu M., prijatelja Ivana K. Danas bi ih trebala ispitati zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Splitu. Pretpostavlja se da će se za obojicu tražiti istražni zatvor.
Matko M. otet je u petak navečer. Dvojica su ga ubacila u gepek i odvezli na zabačenu lokaciju 20-ak kilometara od Trogira. Izrešetan je hicima iz vatrenog oružja po rukama i nogama.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uhvacen--i-drugi-osumnjiceni-za-izresetanog-kastelanina/946503.aspx
Vito Matijaš , Ivan Kelam ....i ovaj šta ga propucalo Matko Mikulić,
E sad zanimljivo Jozo je ovom Viti likvidirao brata a izgleda da je s razlogom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Čabraja je bio u pravu
idijoti..i krimosi...narkici..sve pod metak
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A najjaca mi je mater od ovih Matijaša ....moj djeca nevina kme kmeee kmeeee .....glupača obicna.vuksadinare wrote:idijoti..i krimosi...narkici..sve pod metak
Naletija na nju prije niki dan , nisan skužija odma tko je , malo mi je falilo da joj plesku neodvalin.
2014-04-11
a mater ko amter..uvijek ce braniti djecu bila nevina ili kriva..sigurno nece u njih prstom upirati makar uz sve dokazeRayMabus wrote:A najjaca mi je mater od ovih Matijaša ....moj djeca nevina kme kmeee kmeeee .....glupača obicna.vuksadinare wrote:idijoti..i krimosi...narkici..sve pod metak
Naletija na nju prije niki dan , nisan skužija odma tko je , malo mi je falilo da joj plesku neodvalin.
2015-09-08
Fatcock likes this post
I onda se čude ovome Čabraji ( susid mi je , taman ga vidija u prolazu par sati prije nego je ovog koknija ) šta je doša ovome isprid kuče i ispalija mu metak u glavu .....aj ti moj DOVIĐEMA.
2014-04-11
Zato je to Čabraja riješija pa nek ona shere svoje i dalje.vuksadinare wrote:a mater ko amter..uvijek ce braniti djecu bila nevina ili kriva..sigurno nece u njih prstom upirati makar uz sve dokazeRayMabus wrote:A najjaca mi je mater od ovih Matijaša ....moj djeca nevina kme kmeee kmeeee .....glupača obicna.vuksadinare wrote:idijoti..i krimosi...narkici..sve pod metak
2014-04-11
Da samo šta se tek sad vidi da je Čabraja bio u pravu tj ima je osnovu zašto je ovog likvidira .....eto prošlo godina il dvije vidiš koji su to likovi ono .....i onda Čabraja lud ?Pinochet wrote:kaštelanska posla
Je je lud je ......a ti si mrtav i LAKU NOĆ.
2014-04-11
A i te splice, sto reci.
Evo yoda,longi, ne treba dalje ici:)
Evo yoda,longi, ne treba dalje ici:)
dijagram-
2015-08-09
ali realno kriminala ima svagdje ali nigdje nije takav u hravtskoj kao na splitskom odrucju..i to onaj zestoki..bande..klanovi...bog te mazo ne prođe tjedan a da nekog nisu koknuli..masovne tucnjave..izboli nozem..ali ka dim nudis lopatu..nema sanse..radije krimos..cudni ljudi...zene pune ega..muskarci udareni u glavu..temperamentni..pa split nije imao puno organiziranog kriminala..bandi...tamo sve do prije desetak godina..ove mlade generacije koje su stasale to sve luđe i luđe i nabrijanije...ono zeneske doli se ni en stide sto su posvoduse i sponzoruse..cak se i ponose
2015-09-08
A realno Čabraji bi trebalo ponovit ( dobija je 13 godina ) suđenje i smanjit kaznu a tvrdija je da je to napravija da zaštiti ženu i dijete jer je dobija prijetnje od ovih ......izgleda da nije laga ništa ....sad se to vidi.
2014-04-11
A Čabraja je ovog Marina Matijaša ekspresno riješija , ovi mu stavljali bombe pod auto i svašta al ono zaprijetili ženi i dijetetu , ovi sija u auto , doša mu isprid kuce , ovaj izaša i ovaj ga samo jednim metkom potega u glavu.
Eto sad .....sad priti i dalje.
Eto sad .....sad priti i dalje.
2014-04-11
vijesti iz favela kastila
treba ti profi maglite za nac normalna covika i legalnu gradnju , selo
ko je sta reka , koje nacionalnosti si koga znas... mrze bosance no prodali im i sad ti isti glavni...svi puno pametni i rad nije na cijeni
eto par dobronamjernih
ko je sta reka , koje nacionalnosti si koga znas... mrze bosance no prodali im i sad ti isti glavni...svi puno pametni i rad nije na cijeni
eto par dobronamjernih
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Split kao Zemunvuksadinare wrote:ali realno kriminala ima svagdje ali nigdje nije takav u hravtskoj kao na splitskom odrucju..i to onaj zestoki..bande..klanovi...bog te mazo ne prođe tjedan a da nekog nisu koknuli..masovne tucnjave..izboli nozem..ali ka dim nudis lopatu..nema sanse..radije krimos..cudni ljudi...zene pune ega..muskarci udareni u glavu..temperamentni..pa split nije imao puno organiziranog kriminala..bandi...tamo sve do prije desetak godina..ove mlade generacije koje su stasale to sve luđe i luđe i nabrijanije...ono zeneske doli se ni en stide sto su posvoduse i sponzoruse..cak se i ponose
2014-04-15
Favela ....dobro si to opisao ....baš sam tija napisat duži post al ovo sve govori : favele kaštila.debotoijusto wrote:vijesti iz favela kastila
eto par dobronamjernih
2014-04-11
S tom razlikom što Zemunci imaju jednu Budalu.n_razbojnik wrote:Split kao Zemunvuksadinare wrote:ali realno kriminala ima svagdje ali nigdje nije takav u hravtskoj kao na splitskom odrucju..i to onaj zestoki..bande..klanovi...bog te mazo ne prođe tjedan a da nekog nisu koknuli..masovne tucnjave..izboli nozem..ali ka dim nudis lopatu..nema sanse..radije krimos..cudni ljudi...zene pune ega..muskarci udareni u glavu..temperamentni..pa split nije imao puno organiziranog kriminala..bandi...tamo sve do prije desetak godina..ove mlade generacije koje su stasale to sve luđe i luđe i nabrijanije...ono zeneske doli se ni en stide sto su posvoduse i sponzoruse..cak se i ponose
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vito Matijas smece od kurve cosa nostra bi ga brzo rijesilaRayMabus wrote:I onda se čude ovome Čabraji ( susid mi je , taman ga vidija u prolazu par sati prije nego je ovog koknija ) šta je doša ovome isprid kuče i ispalija mu metak u glavu .....aj ti moj DOVIĐEMA.
Fatcock- Posts : 1
2022-03-15
Similar topics
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Ovaj put hrvatski glasači na izborima doista imaju i pravu lijevu i pravu liberalnu opciju
» Marčelo je bio u pravu
» Pernar je opet u pravu
» Ogorceni Karamarko:'Bio sam u pravu'
» Ovaj put hrvatski glasači na izborima doista imaju i pravu lijevu i pravu liberalnu opciju
» Marčelo je bio u pravu
» Pernar je opet u pravu
» Ogorceni Karamarko:'Bio sam u pravu'
Page 1 of 1