Trump danas udara novim ukazima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Trump danas udara novim ukazima
hehe, mozda nemam, za moju, ali za tvoju sam siguran da znam !vuksadinare wrote:...nema si ti pojma ni u sto je u tvojoj...brate mili dio se zakaci na mene..pizzon wrote:ovo se zezam
normalno da nemam pojima sta je u njenoj glavi
Guest- Guest
dobar :)Dread_Pirate_Roberts wrote:čuj, nije im za zamjeriti...pogotovo vegankama...ove koje nisu veganke suosjećaju sa svojim sestrama...dawson wrote:Uh sad kad feministice organiziraju prosvijedni skup u Zagrebu hehe
catabbath-
2015-08-22
Bill C. vam je 95e spasio guzicu inače bi bilo po vašem planu da svi srbi žive u istoj državi.pizzon wrote:ne, ne mislim, da ima bilo sta protiv hrvatavuksadinare wrote:...sto ti mislis da on ima nesto protiv hrvata?..de reci nam..mozda ti nesto znas...pizzon wrote:e taj, drug tramp,
on ima da " oladi "
vuckovU glavU
on ce mu pomoci da zaboravi na r.srpsku
ali sam siguran da nije ni protiv srba,
barem ne onoliko koliko je bila ranija ekipa,
bil, hilari, obama !
Guest- Guest
isto tako sto jastreb stalno tvrdi kako su nam rusi prodavali oruzje za rata pa moramo biti zahvalni putinu..zaboravivsi reci da nam je oruzje prodavao jeljcin antikomunist..dok je u to vrijeme putin bio na strani onih koji su htjeli srusit jeljcina kao pripadnik kgb-a..i cisto sumnjam da bi nam putin prodavao oruzje da je tada bio na mjestu jeljcinatre911 wrote:Bill C. vam je 95e spasio guzicu inače bi bilo po vašem planu da svi srbi žive u istoj državi.pizzon wrote:ne, ne mislim, da ima bilo sta protiv hrvatavuksadinare wrote:...sto ti mislis da on ima nesto protiv hrvata?..de reci nam..mozda ti nesto znas...pizzon wrote:e taj, drug tramp,
on ima da " oladi "
vuckovU glavU
bil, hilari, obama !
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bi svatko prodavao u onoj situaciji u kojoj su se nalazili, love nije bilo ni za lijeka a oružja kao u priči pa je tu računica jasna ko dan.vuksadinare wrote:isto tako sto jastreb stalno tvrdi kako su nam rusi prodavali oruzje za rata pa moramo biti zahvalni putinu..zaboravivsi reci da nam je oruzje prodavao jeljcin antikomunist..dok je u to vrijeme putin bio na strani onih koji su htjeli srusit jeljcina kao pripadnik kgb-a..i cisto sumnjam da bi nam putin prodavao oruzje da je tada bio na mjestu jeljcinatre911 wrote:Bill C. vam je 95e spasio guzicu inače bi bilo po vašem planu da svi srbi žive u istoj državi.pizzon wrote:ne, ne mislim, da ima bilo sta protiv hrvatavuksadinare wrote:...sto ti mislis da on ima nesto protiv hrvata?..de reci nam..mozda ti nesto znas...pizzon wrote:e taj, drug tramp,
on ima da " oladi "
vuckovU glavU
bil, hilari, obama !
Guest- Guest
slazem se..no isto tako jeljcin je bio skloniji hrvatskoj od putina..koji nastupa sada s pozicije ruskog nacionalizma i pravolavlja...a joos je prije toga bio komunist i kgb-ovac...jeljcin antikomunist i disident..i ne unitarsticki raspolozen...tre911 wrote:Bi svatko prodavao u onoj situaciji u kojoj su se nalazili, love nije bilo ni za lijeka a oružja kao u priči pa je tu računica jasna ko dan.vuksadinare wrote:isto tako sto jastreb stalno tvrdi kako su nam rusi prodavali oruzje za rata pa moramo biti zahvalni putinu..zaboravivsi reci da nam je oruzje prodavao jeljcin antikomunist..dok je u to vrijeme putin bio na strani onih koji su htjeli srusit jeljcina kao pripadnik kgb-a..i cisto sumnjam da bi nam putin prodavao oruzje da je tada bio na mjestu jeljcinatre911 wrote:Bill C. vam je 95e spasio guzicu inače bi bilo po vašem planu da svi srbi žive u istoj državi.pizzon wrote:ne, ne mislim, da ima bilo sta protiv hrvatavuksadinare wrote:
...sto ti mislis da on ima nesto protiv hrvata?..de reci nam..mozda ti nesto znas...
bil, hilari, obama !
2015-09-08
A Čramp ništa drugo i ne radi nego Melaniju pita za mišljenje :Ppizzon wrote:zavisi, sta ce melanija na uvce da mu pevka )
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Iz do sada viđenog, a za razliku od Michelle, koja je na Obamu imala vrlo snažan, ne bih rekla da Melanija ima ikakav utjecaj na Trumpa. Ona je samo lijepa figura.pizzon wrote:zavisi, sta ce melanija na uvce da mu pevka )
Guest- Guest
Noor wrote:Iz do sada viđenog, a za razliku od Michelle, koja je na Obamu imala vrlo snažan, ne bih rekla da Melanija ima ikakav utjecaj na Trumpa. Ona je samo lijepa figura.pizzon wrote:zavisi, sta ce melanija na uvce da mu pevka )
on kaže da ga je ona nagovorila da se kandidira, rekla mu "ako se kandidiraš, pobijedit ćeš"
BIH?epikur37 wrote:
Nije teško primijetiti da se na popisu takvih država nalaze upravo one s većinski muslimanskim stanovništvom.
Mozda i je, ne znam, no sigurna sam da tu njen utjecaj, a i interes, staje. Dobila je status First Lady, that's it!marcellus wrote:Noor wrote:Iz do sada viđenog, a za razliku od Michelle, koja je na Obamu imala vrlo snažan, ne bih rekla da Melanija ima ikakav utjecaj na Trumpa. Ona je samo lijepa figura.pizzon wrote:zavisi, sta ce melanija na uvce da mu pevka )
on kaže da ga je ona nagovorila da se kandidira, rekla mu "ako se kandidiraš, pobijedit ćeš"
Guest- Guest
Ili da ako postane prva dama, ispuniće mu sve želje. I one najprljavije.marcellus wrote:Noor wrote:Iz do sada viđenog, a za razliku od Michelle, koja je na Obamu imala vrlo snažan, ne bih rekla da Melanija ima ikakav utjecaj na Trumpa. Ona je samo lijepa figura.pizzon wrote:zavisi, sta ce melanija na uvce da mu pevka )
CRNA LISTA Stanovnici ovih 7 zemalja više NE SMEJU da uđu u Ameriku
Sirija , Irak , Jemen , Iran , Libija , Sudan , Somalija
http://www.blic.rs/vesti/svet/crna-lista-stanovnici-ovih-7-zemalja-vise-ne-smeju-da-udu-u-ameriku/13f3jns
Pola bliskog istoka i arapske Afrike he he he
http://www.blic.rs/vesti/svet/crna-lista-stanovnici-ovih-7-zemalja-vise-ne-smeju-da-udu-u-ameriku/13f3jns
Pola bliskog istoka i arapske Afrike he he he
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sviđa mi se kako Trump razmišlja ....ono cista jednostavnost ....vidite vi ste stalno problematicni i neželim se zamarat s vama i zato kolektivni BAN.
Bravo Trump.
Bravo Trump.
2014-04-11
Jezuš ... libtardi (leftardi, feministice, lezbače, pederi itd.) na aparati! Soroš je va predinfarktnom stanju.
Stribor-
2015-09-22
E sad stanovništvo ovih zemalja može lijepo u EU jer im je samo to ostalo a i bliže je ....Marseile vapi za novim stanovnicima.
Allahu ekber.
E sad stanovništvo ovih zemalja može lijepo u EU jer im je samo to ostalo a i bliže je ....Marseile vapi za novim stanovnicima.
Allahu ekber.
2014-04-11
Bude lijepo to sve završilo kod Francuza i njihove Euroarbije šta je De Golova ideja mada ju je on malo drukcije zamislio a ovi ih naselili tj zahebali.RayMabus wrote:Sirija , Irak , Jemen , Iran , Libija , Sudan , Somalija
Allahu ekber.
...
Century I, Quatrain 72
The inhabitants of Marseilles completely changed, fleeing and pursued as far as Lyons. Narbonne, Toulouse angered by Bordeaux; the killed and captive are almost one million.http://nostradamus.org/qbrowser.html
2014-04-11
Noor wrote:Mozda i je, ne znam, no sigurna sam da tu njen utjecaj, a i interes, staje. Dobila je status First Lady, that's it!marcellus wrote:Noor wrote:Iz do sada viđenog, a za razliku od Michelle, koja je na Obamu imala vrlo snažan, ne bih rekla da Melanija ima ikakav utjecaj na Trumpa. Ona je samo lijepa figura.pizzon wrote:zavisi, sta ce melanija na uvce da mu pevka )
Pa ... to nigdar ne moreš znati 100%. Djaval će ga znati ča se dogadja kad se va bračnoj stelji ''svitlo zgasne''. Uostalom ča mi znamo o Melaniji Trump? Znamo da je zgodna, znamo da se zna nosit (iliti lipo opraviti) i da je supruga Donalda Trumpa i mater njegove dice! Ostalo??
Stribor-
2015-09-22
Trump je inteligentan ....tek sad vidim koliko je lik pametan ...ponaša se ko tipican scientolog .....ko da je studirao kod njih nešto ....radi isto šta i oni .....uvodi red u nered ....izolirao je nešto i to počistio i tako ima manje nereda .....tako se uvodi red.
2014-04-11
Dijanetika 55 poglavlje o zbrci , Problemi posla , isto poglavlje o zbrci , objašnjenje šta je nered i kako se riješava .....hrpa dijelica leti okolo ...izdvoji jedan dio i razjasni ga .....tako je manje zbrke.RayMabus wrote:Trump je inteligentan ....tek sad vidim koliko je lik pametan ...ponaša se ko tipican scientolog .....ko da je studirao kod njih nešto ....radi isto šta i oni .....uvodi red u nered ....izolirao je nešto i to počistio i tako ima manje nereda .....tako se uvodi red.
Tocno to radi.
BRAVO TRUMP.
2014-04-11
Trump hoce da se politika vodi na osnovu bilateralnih razgovora i sporazuma po princimu 'ako si za dobrodosao ako nisi trazi srtecu dalje kod mene nemas prolaza'
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ivanka trump danas u UN-u...
» Da su danas izbori Trump bi pobjedio Bidena
» Trump danas ukida financijsku potporu BiH jer će u UNu glasati protiv njega
» Perica Stošić 9.3.2020. "Recept za katastrofu:Koronavirus se širi SAD-om, a Trump negira opasnost" danas "Sve više znanstvenika upozorava na pretjeranu reakciju na koronu"
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Da su danas izbori Trump bi pobjedio Bidena
» Trump danas ukida financijsku potporu BiH jer će u UNu glasati protiv njega
» Perica Stošić 9.3.2020. "Recept za katastrofu:Koronavirus se širi SAD-om, a Trump negira opasnost" danas "Sve više znanstvenika upozorava na pretjeranu reakciju na koronu"
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
Page 2 of 3