Hrvatska u polufinalu!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Hrvatska u polufinalu!
http://www.index.hr/sport/clanak/opet-drama-u-zadnjim-minutama-hrvatska-se-bori-za-polufinale-spa-spanjolci-izjednacili-/946149.aspx
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sad vjerujem da je ono protiv Švaba bilo možda igrano i sa pola snage,e kako bismo izbjegli Francuze.
U svakom slučaju,čak i da ne osvojimo medalju,ovo je veliki uspjeh i početak još jedne sjajne hrvatske rukometne generacije.
Ova ekipa će,u to sam duboko uvjeren vedriti i oblačiti na 3-4 SP-a i EP-a.
U svakom slučaju,čak i da ne osvojimo medalju,ovo je veliki uspjeh i početak još jedne sjajne hrvatske rukometne generacije.
Ova ekipa će,u to sam duboko uvjeren vedriti i oblačiti na 3-4 SP-a i EP-a.
2014-04-22
Mandalinic je zakon, razbio ih ko beba zvecku:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Mandalinic je zakon, razbio ih ko beba zvecku:)
Okrutno se poigrao sa njima bacivši prve 4 lopte u bunar. I Babic koji ih je ingeniozno trolao bez golmana.
Guest- Guest
Ko da vidim kako mu prije tekme ulijeva hrabrost.kolerik wrote:dijagram wrote:Mandalinic je zakon, razbio ih ko beba zvecku:)
Okrutno se poigrao sa njima bacivši prve 4 lopte u bunar. I Babic koji ih je ingeniozno trolao bez golmana.
Manda, ocu da ih spalis.
Ako prvu i drugu promasis nema veze,udri dalje, mora te krenuti.
I onda ovaj ko tukac ispostuje zapovid i,...tako:)
Imali smo i srece,bolje reci spanjolci nisu imali srece.
Al koga briga, sad gledat Norvezane zbuniti.
Najbolje igrom bez golmana:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ko da vidim kako mu prije tekme ulijeva hrabrost.kolerik wrote:dijagram wrote:Mandalinic je zakon, razbio ih ko beba zvecku:)
Manda, ocu da ih spalis.
Mađari ispali? Je li došao gavran s viješću?
Guest- Guest
Uh, kad vec gavrana spominjes,...zao mi one njihove djecice.kofein wrote:dijagram wrote:Ko da vidim kako mu prije tekme ulijeva hrabrost.kolerik wrote:dijagram wrote:Mandalinic je zakon, razbio ih ko beba zvecku:)
Manda, ocu da ih spalis.
Strasno, jebem ti skijanje i zimu i buseve i turizam.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Uh, kad vec gavrana spominjes,...zao mi one njihove djecice.kofein wrote:dijagram wrote:Ko da vidim kako mu prije tekme ulijeva hrabrost.kolerik wrote:dijagram wrote:Mandalinic je zakon, razbio ih ko beba zvecku:)
Manda, ocu da ih spalis.
Mislim na rukomet dakako, imam tu neke Mađare u susjedstvu pa se zezamo oko prvenstva i tako. Oni nama "pustili", pa oni sturili Švabe koji su pak nas "sturili", iako smo mi pustili Švabama, da ne naletimo na Franćeze.
Tragedija u Italiji je priča o apsurdu, slučajnosti, nečijoj krivnji i nemaru. Užas.
Guest- Guest
A đe su Srbi?
2016-11-17
Uzas , moji su bas tih godina, uh.kofein wrote:dijagram wrote:Uh, kad vec gavrana spominjes,...zao mi one njihove djecice.kofein wrote:dijagram wrote:Ko da vidim kako mu prije tekme ulijeva hrabrost.kolerik wrote:
Manda, ocu da ih spalis.
Mislim na rukomet dakako, imam tu neke Mađare u susjedstvu pa se zezamo oko prvenstva i tako. Oni nama "pustili", pa oni sturili Švabe koji su pak nas "sturili", iako smo mi pustili Švabama, da ne naletimo na Franćeze.
Tragedija u Italiji je priča o apsurdu, slučajnosti, nečijoj krivnji i nemaru. Užas.
dijagram-
2015-08-09
govinda wrote:A đe su Srbi?
Ni ja ne mogu bez njih. Koji je to kurac?
crvenkasti-
2014-04-17
menta
Imao si 15 minuta moje paznje, zasto mi se obracas i dalje? Od ovog momenta nisi crvenkasto govno nego crvenkasti proljev...crvenkasti wrote:govinda wrote:A đe su Srbi?
Ni ja ne mogu bez njih. Koji je to kurac?
2016-11-17
a nista oni rukomet, sportovi, folovi?kofein wrote:govinda wrote:A đe su Srbi?
Pa u Briselu.
2016-11-17
Dobro,zar ni ova tema ne može bez Srba???
Sad mi još ubacite i "Hercegbosance" u reprezentaciju,što Unaj iz Ljubljane često čini,pa moremo slobodno reć da je lijepa i radosna tema ošla u krasni cooratz.
Sad mi još ubacite i "Hercegbosance" u reprezentaciju,što Unaj iz Ljubljane često čini,pa moremo slobodno reć da je lijepa i radosna tema ošla u krasni cooratz.
2014-04-22
...protiv norvezana igramo?...mozemo ih dobiti...mislim da cak imamo protiv njih pozitivan skor u međusobnim dvobojima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mirjana Lučić u polufinalu Australian Opena. Pa ti sad meni reci da to nema veze s genetikom?jastreb wrote:
Sad mi još ubacite i "Hercegbosance" u reprezentaciju,što Unaj iz Ljubljane često čini
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Barakude potopile Delfine!Hrvatska u polufinalu SP u vaterpolu
» BAJKA SE NASTAVLJA Senzacionalna Mikica u polufinalu Australian Opena
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» BAJKA SE NASTAVLJA Senzacionalna Mikica u polufinalu Australian Opena
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
Page 1 of 2