Švedistan: Grupna silovanja se prenose uživo
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Švedistan: Grupna silovanja se prenose uživo
Putin nacionalsocijalista? Oh, ti si stvarno budala..i sta ti meni zapravo hoces dokazati? rekao sam ti, u istom si mi rangu, ti sa tvojim stavovima, i onaj svedo sto jebe djecu po tajlandu..na istom ste mi nivou i nemam ja tu sta vise raspravljati...epikur37 wrote:Nacional-socijalno da...tu negdje evo nešto kao le pen, trump, putin..to nova europa.
S tim dane bih baš socijalizam nego kapitalizam s državnom razmjernom regulacijom i socijalnom politikom prema slabijim članovima zajednice i poticajima za obnovu nacije..demografsku, intelektalnu i tako.
Ako je islamofobija želja da se spriječin prodor i širenje druge civlizacije i kaosa koju donosi na naš kontoinent.
daj vam
odma podpisujem
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
epikur, zaboravio sam dodati, cini mi se da si malo i sociopata jer se smijes nad slikama mrtve djece...
2016-11-17
epikur37 wrote:Nacional-socijalno da...tu negdje evo nešto kao le pen, trump, putin..to nova europa.
S tim dane bih baš socijalizam nego kapitalizam s državnom razmjernom regulacijom i socijalnom politikom prema slabijim članovima zajednice i poticajima za obnovu nacije..demografsku, ekonomsku, intelektalnu i tako.
2014-04-16
Gledano tako ti si mi u istom rangom s onim bradonjom koji uzvikuje džihad, jer ste jednostavno na istoj liniji, stojite i štitite istu crtu.
Pu jeben malvaziju, nikad od nje gemišta.
Pu jeben malvaziju, nikad od nje gemišta.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
govinda wrote:epikur, zaboravio sam dodati, cini mi se da si malo i sociopata jer se smijes nad slikama mrtve djece...
opet kmečanje...ajme :D
sarajevska škola islamizma ;)
2015-08-06
ti si sebe svrstao uz sociopate i pedofile i to nema veze sa ostalim Hrvatima...eto, to je jos jedna razlika izmedju mene i tebe...ti svoje stavove zelis predstaviti kao stavove svih Hrvata, ja pak govorim samo u svoje ime i ovo su moja misljenja koja iznosim ovdje i koja su jedina ispravna i tacna i zaboli me kita da li ce ih neko prihvatiti ili ne...tgebi treba stado da bi se sakrio u njega i iz gomile blejao da te ne bi vukovi prepoznai...ti se zhapravo bojis muslimana, crnaca i ljevicara...epikur37 wrote:govinda wrote:ima svakakvih ljudi
to ti najbolje znaš...
U glavnom vi bošnje niste uljezi u europi, neg ste imali svoju etnogenezu takvu kakva jest i vremenom ste postali autentični.
Svrstavanjem uz islamiste iz turske ili još gore arapske vehabite sami sebe uvaljujete vrlo opasno za naredno slaganje i dijeljenje karata..
2016-11-17
aben wrote:epikur37 wrote:Nacional-socijalno da...tu negdje evo nešto kao le pen, trump, putin..to nova europa.
S tim dane bih baš socijalizam nego kapitalizam s državnom razmjernom regulacijom i socijalnom politikom prema slabijim članovima zajednice i poticajima za obnovu nacije..demografsku, ekonomsku, intelektalnu i tako.
a ti neoliberalni bodulski susjedu to ti je nova politička paradigma...još sam vam lipo na vrijeme govorio što dolazi a ono reve...eto ti sad.
2015-08-06
govinda wrote:ti si sebe svrstao uz sociopate i pedofile i to nema veze sa ostalim Hrvatima...eto, to je jos jedna razlika izmedju mene i tebe...ti svoje stavove zelis predstaviti kao stavove svih Hrvata, ja pak govorim samo u svoje ime i ovo su moja misljenja koja iznosim ovdje i koja su jedina ispravna i tacna i zaboli me kita da li ce ih neko prihvatiti ili ne...tgebi treba stado da bi se sakrio u njega i iz gomile blejao da te ne bi vukovi prepoznai...ti se zhapravo bojis muslimana, crnaca i ljevicara...epikur37 wrote:govinda wrote:ima svakakvih ljudi
to ti najbolje znaš...
U glavnom vi bošnje niste uljezi u europi, neg ste imali svoju etnogenezu takvu kakva jest i vremenom ste postali autentični.
Svrstavanjem uz islamiste iz turske ili još gore arapske vehabite sami sebe uvaljujete vrlo opasno za naredno slaganje i dijeljenje karata..
ja govorium u svoje ime samo, naravno.
Doduše malo sam osokoljen rastom istomišljenika u novoj dinamici.
2015-08-06
Ne govoris..to sto ti pricas zelis predstaviti kao misljenje 350 miliona ljudi a ti si valjda ovlasten do njih da ih iznosis...sociopata, kazem ja..mada, vecina vas ovdje na forumu i jesu sociopati i psihopate pa cu sad malo da se psovetim i njima a ne samo tebi, epikure...epikur37 wrote:
2016-11-17
govinda wrote:Ne govoris..to sto ti pricas zelis predstaviti kao misljenje 350 miliona ljudi a ti si valjda ovlasten do njih da ih iznosis...sociopata, kazem ja..mada, vecina vas ovdje na forumu i jesu sociopati i psihopate pa cu sad malo da se psovetim i njima a ne samo tebi, epikure...epikur37 wrote:
Zahvaljujem na pažnji, mi smo svi ludi ti si normalan :D
2015-08-06
Da.epikur37 wrote:
2016-11-17
epikur37 wrote:govinda wrote:Ne govoris..to sto ti pricas zelis predstaviti kao misljenje 350 miliona ljudi a ti si valjda ovlasten do njih da ih iznosis...sociopata, kazem ja..mada, vecina vas ovdje na forumu i jesu sociopati i psihopate pa cu sad malo da se psovetim i njima a ne samo tebi, epikure...epikur37 wrote:
Meni je rekao da sam crvenkasto govno ...
crvenkasti-
2014-04-17
a sta cu kad si samo to...imao si mojih 15 minuta paznje, red je da se obratim i drugima...crvenkasti wrote:epikur37 wrote:govinda wrote:Ne govoris..to sto ti pricas zelis predstaviti kao misljenje 350 miliona ljudi a ti si valjda ovlasten do njih da ih iznosis...sociopata, kazem ja..mada, vecina vas ovdje na forumu i jesu sociopati i psihopate pa cu sad malo da se psovetim i njima a ne samo tebi, epikure...epikur37 wrote:
2016-11-17
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:govinda wrote:Ne govoris..to sto ti pricas zelis predstaviti kao misljenje 350 miliona ljudi a ti si valjda ovlasten do njih da ih iznosis...sociopata, kazem ja..mada, vecina vas ovdje na forumu i jesu sociopati i psihopate pa cu sad malo da se psovetim i njima a ne samo tebi, epikure...epikur37 wrote:
Ispočetka bi bilo krivo, ali mi je poslije objasnio da je to muslimanski jezik i da oni tako govore.
crvenkasti-
2014-04-17
A zašto da ne?epikur37 wrote:
Pa pogledajmo primjere iz Biblije. Ilija se prepirao protiv 500 Baalovih svećenika. On je govorio jedno,a oni trubili drugo. Na kraju se pokazalo da je ON bio u pravu.
Ili mrmljanje vaskolikog Izraela u pustinji protiv Mojsija. I ovdje je samo Mojsije bio u pravu.
Zašto tako ne bi bilo i sa Govindom???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:govinda wrote:Ne govoris..to sto ti pricas zelis predstaviti kao misljenje 350 miliona ljudi a ti si valjda ovlasten do njih da ih iznosis...sociopata, kazem ja..mada, vecina vas ovdje na forumu i jesu sociopati i psihopate pa cu sad malo da se psovetim i njima a ne samo tebi, epikure...epikur37 wrote:
a gle prilično su u autu...nitko ih više ne razumije a iza brda se valja novi scenarij...
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/461386/Federalizacija-BiH-na-dnevnom-redu-Europskog-parlamenta.html
Eo lijepo im se nudi a neće...e pa jebi ga kad opet skoči na nos...bit će fašisti ovo ono
.....................
Gledali ovako ili onako povijest neumoljivo grtabi
2015-08-06
ma sve pet, dojdite vi, ali za majku božju, nemojte govoriti da niste socijalistiepikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Nacional-socijalno da...tu negdje evo nešto kao le pen, trump, putin..to nova europa.
a ti neoliberalni bodulski susjedu to ti je nova politička paradigma...još sam vam lipo na vrijeme govorio što dolazi a ono reve...eto ti sad.
2014-04-16
Moramo se naučiti toleranciji, ne biti islomofobi, i kad nam se netko obrati na muslimanskom, otprjeti to i ne uvrijediti se.
crvenkasti-
2014-04-17
jastreb wrote:A zašto da ne?epikur37 wrote:
Pa pogledajmo primjere iz Biblije. Ilija se prepirao protiv 500 Baalovih svećenika. On je govorio jedno,a oni trubili drugo. Na kraju se pokazalo da je ON bio u pravu.
Ili mrmljanje vaskolikog Izraela u pustinji protiv Mojsija. I ovdje je samo Mojsije bio u pravu.
Pa zato što lupa gluposti i sve više se zatvara u mrtvi kut.
Pustimo da povijest presudi.
Za sada je on lud jer većina određuje što je normalno.
2015-08-06
aben wrote:ma sve pet, dojdite vi, ali za majku božju, nemojte govoriti da niste socijalistiepikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Nacional-socijalno da...tu negdje evo nešto kao le pen, trump, putin..to nova europa.
socijalist svakako u uređenom kapitalističkom sustavu koji regulira država :)
2015-08-06
epikur37 wrote:jastreb wrote:A zašto da ne?epikur37 wrote:
Pa zato što lupa gluposti i sve više se zatvara u mrtvi kut.
Pustimo da povijest presudi.
Za sada je on lud jer većina određuje što je normalno.
Norma određuje što je normativno.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Švedistan: Zbog silovanja otkazan najveći i najpopularniji glazbeni festival
» Švedistan ...
» Virus koji mutira- Kako grupna halucinacija 'fašizma' izluđuje Hrvatsku
» Dominacija Vučića: američki mediji prenose njegove kolumne
» Hrvatski obavještajci vrbovali selefije da prenose oružje u mesdžide u BiH
» Švedistan ...
» Virus koji mutira- Kako grupna halucinacija 'fašizma' izluđuje Hrvatsku