HDZ zadovoljan: mladi masovne bježe u Njemačku
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HDZ zadovoljan: mladi masovne bježe u Njemačku
Partijski referent, upravo tako, za društvenopolitička pitanja.asilovski wrote:Regoč je referent, a i u partiji, tako da se to od njega i očekuje i prirodno je, a debelousti ima intelektualni poremećaj što je valjda svima vidljivoGnječ wrote:Ajde sad malo anti propagande rvackih uhljeba i parazita koji se hrane krvlju rvackih radnika jer ako se ovako nastavi drug Regoč će za par godina krepat od gladi, on i svi uhljeb paraziti.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ljudi odlaze jer se vani nadaju boljemu. Na odlazak potiču i mađaronski prežitci koji stalno donose katastrofalne viesti.
logika ovog naroda općenit niej jasna, naime toliko energije se troši vezano za prošle ratove a sve boli kurac za sadašnjost, da ne govorim da mi nismo nikada bi.i društvo možda zadnji put 1914.g. tako da naše ljude u većini boli kurac sve da im komšija umire u mukama, a što ide u Njemačku pa čuješ debelog neka malo hehehePinochet wrote:iako mi nije jasna ta logika uhljeba, kada krepa privatni sektor i kada pošalju sve mlade vanka, tko će tim uhljebima za par godina isplaćivati plaće i penzije? ovi što su otišli vanka će se snaći, zaradit će sebi penziju i plaću, a uhljebi??asilovski wrote:Regoč je referent, a i u partiji, tako da se to od njega i očekuje i prirodno je, a debelousti ima intelektualni poremećaj što je valjda svima vidljivoGnječ wrote:Ajde sad malo anti propagande rvackih uhljeba i parazita koji se hrane krvlju rvackih radnika jer ako se ovako nastavi drug Regoč će za par godina krepat od gladi, on i svi uhljeb paraziti.
Kermit-
2014-04-17
Uvest ćemo porez na iseljeništvo čime ćemo promicati ideju jedinstva domovinske i iseljene Hrvatske.Pinochet wrote:iako mi nije jasna ta logika uhljeba, kada krepa privatni sektor i kada pošalju sve mlade vanka, tko će tim uhljebima za par godina isplaćivati plaće i penzije? ovi što su otišli vanka će se snaći, zaradit će sebi penziju i plaću, a uhljebi??asilovski wrote:Regoč je referent, a i u partiji, tako da se to od njega i očekuje i prirodno je, a debelousti ima intelektualni poremećaj što je valjda svima vidljivoGnječ wrote:Ajde sad malo anti propagande rvackih uhljeba i parazita koji se hrane krvlju rvackih radnika jer ako se ovako nastavi drug Regoč će za par godina krepat od gladi, on i svi uhljeb paraziti.
95% ljudi što su otišli vanka, otišli su iz očaja.. samo recimo 5% ljudi ide vanka, jer će imati malo bolju plaćuasilovski wrote:logika ovog naroda općenit niej jasna, naime toliko energije se troši vezano za prošle ratove a sve boli kurac za sadašnjost, da ne govorim da mi nismo nikada bi.i društvo možda zadnji put 1914.g. tako da naše ljude u većini boli kurac sve da im komšija umire u mukama, a što ide u Njemačku pa čuješ debelog neka malo hehehePinochet wrote:iako mi nije jasna ta logika uhljeba, kada krepa privatni sektor i kada pošalju sve mlade vanka, tko će tim uhljebima za par godina isplaćivati plaće i penzije? ovi što su otišli vanka će se snaći, zaradit će sebi penziju i plaću, a uhljebi??asilovski wrote:Regoč je referent, a i u partiji, tako da se to od njega i očekuje i prirodno je, a debelousti ima intelektualni poremećaj što je valjda svima vidljivoGnječ wrote:Ajde sad malo anti propagande rvackih uhljeba i parazita koji se hrane krvlju rvackih radnika jer ako se ovako nastavi drug Regoč će za par godina krepat od gladi, on i svi uhljeb paraziti.
Osijek se prazni, a u ZGu HDZ i Bandić svake godine natrpaju par tisuća uhljeba, koji žive na račun sisanja ostatka države
Guest- Guest
inače je situacija odlična hehehe pravosuđe, vlada, korupcija, porezna, uprava...ali no ne mogu ti zamjeriti kada ti nisi nikada radio, i to radio radio a ne ovo, znači cijeli dan od 08-18, sam plaćao režije, poreze, doprinose, strepio, borio se, debelom podijele kreone i on radi pa piše na forumu psolije togaRegoč wrote:Ljudi odlaze jer se vani nadaju boljemu. Na odlazak potiču i mađaronski prežitci koji stalno donose katastrofalne viesti.
Kermit-
2014-04-17
Pinochet wrote:iako mi nije jasna ta logika uhljeba, kada krepa privatni sektor i kada pošalju sve mlade vanka, tko će tim uhljebima za par godina isplaćivati plaće i penzije? ovi što su otišli vanka će se snaći, zaradit će sebi penziju i plaću, a uhljebi??asilovski wrote:Regoč je referent, a i u partiji, tako da se to od njega i očekuje i prirodno je, a debelousti ima intelektualni poremećaj što je valjda svima vidljivoGnječ wrote:Ajde sad malo anti propagande rvackih uhljeba i parazita koji se hrane krvlju rvackih radnika jer ako se ovako nastavi drug Regoč će za par godina krepat od gladi, on i svi uhljeb paraziti.
većini nije jasno kako država funkcionira, ne mogu shvatiti da se ne financira iz poreza, da je porez tek oruđe za kontrolu inflacije, slično kao što je minimalna plaća oruđe za kontrolu stope zaposlenosti da ne služi za osiguranje dostojanstvenog života
Guest- Guest
Regoč wrote:Nikakva antipropaganda, tko hoće, neka ide. Ali pisati kako je vani med i mlieko, a u nas plač i škrgut zubah je budalaština.Gnječ wrote:Ajde sad malo anti propagande rvackih uhljeba i parazita koji se hrane krvlju rvackih radnika jer ako se ovako nastavi drug Regoč će za par godina krepat od gladi, on i svi uhljeb paraziti.
unas je plač i škrgut zuba samo ti si u nekom virtualnom univerzumu u virtualnom uhljeb balonu nemaš doticaja sa realnošču referentu za istraživanje ruda, ugljena i gubljenje vremena. partijski potrčko, u RH-NDH se živi jako loše zato ljudi i odlaze vani raditi i živjeti, čak neke koje poznajem ovdje su imali dobru zaradu ali otišli su jer je ovdje u RH toksična atmosfera otrov za dušu i tijelo. pa su ljudi otišli lijepo vani gdje žive normalni ljudi a ne toksični hrvati depresija se gomila kao gusta magla smog svuda po rvackoj naravno ti to ne vidiš jer živiš u paralelnoj državi u paralelnom parazitskom univerzumu parazitiraš.
Guest- Guest
pa imaš već, cijela Porezna bavi se mjesecima kako će doći do para gasterbajteraRegoč wrote:Uvest ćemo porez na iseljeništvo čime ćemo promicati ideju jedinstva domovinske i iseljene Hrvatske.Pinochet wrote:iako mi nije jasna ta logika uhljeba, kada krepa privatni sektor i kada pošalju sve mlade vanka, tko će tim uhljebima za par godina isplaćivati plaće i penzije? ovi što su otišli vanka će se snaći, zaradit će sebi penziju i plaću, a uhljebi??asilovski wrote:Regoč je referent, a i u partiji, tako da se to od njega i očekuje i prirodno je, a debelousti ima intelektualni poremećaj što je valjda svima vidljivoGnječ wrote:Ajde sad malo anti propagande rvackih uhljeba i parazita koji se hrane krvlju rvackih radnika jer ako se ovako nastavi drug Regoč će za par godina krepat od gladi, on i svi uhljeb paraziti.
Kermit-
2014-04-17
Svatko se smjestio prema sposobnostima. Netko je sposoban pa radi za državu, netko je nesposoban pa si sam mora tražiti posao.asilovski wrote:inače je situacija odlična hehehe pravosuđe, vlada, korupcija, porezna, uprava...ali no ne mogu ti zamjeriti kada ti nisi nikada radio, i to radio radio a ne ovo, znači cijeli dan od 08-18, sam plaćao režije, poreze, doprinose, strepio, borio se, debelom podijele kreone i on radi pa piše na forumu psolije togaRegoč wrote:Ljudi odlaze jer se vani nadaju boljemu. Na odlazak potiču i mađaronski prežitci koji stalno donose katastrofalne viesti.
debeli mi je najjači..asilovski wrote:inače je situacija odlična hehehe pravosuđe, vlada, korupcija, porezna, uprava...ali no ne mogu ti zamjeriti kada ti nisi nikada radio, i to radio radio a ne ovo, znači cijeli dan od 08-18, sam plaćao režije, poreze, doprinose, strepio, borio se, debelom podijele kreone i on radi pa piše na forumu psolije togaRegoč wrote:Ljudi odlaze jer se vani nadaju boljemu. Na odlazak potiču i mađaronski prežitci koji stalno donose katastrofalne viesti.
ima malu firmu, i onda sazna da od 1.1.2017 godišnje mora državi dati 9000kn više, jer on je bio prijavljen na minimalcu, sada "minimalac" direktora je dignut, pa mora platiti državi extra 9000kn..
i lik malo opsuje i nastavi sve je dobro..
podstandard, nevozi auto, bez dice, neka mu prdne jedna turistička sezona na obali, vraća se roditeljima u Split u Kineski Zid(Spinut) među 60kvadrata
Guest- Guest
deda wrote:Pinochet wrote:iako mi nije jasna ta logika uhljeba, kada krepa privatni sektor i kada pošalju sve mlade vanka, tko će tim uhljebima za par godina isplaćivati plaće i penzije? ovi što su otišli vanka će se snaći, zaradit će sebi penziju i plaću, a uhljebi??asilovski wrote:Regoč je referent, a i u partiji, tako da se to od njega i očekuje i prirodno je, a debelousti ima intelektualni poremećaj što je valjda svima vidljivoGnječ wrote:Ajde sad malo anti propagande rvackih uhljeba i parazita koji se hrane krvlju rvackih radnika jer ako se ovako nastavi drug Regoč će za par godina krepat od gladi, on i svi uhljeb paraziti.
većini nije jasno kako država funkcionira, ne mogu shvatiti da se ne financira iz poreza, da je porez tek oruđe za kontrolu inflacije, slično kao što je minimalna plaća oruđe za kontrolu stope zaposlenosti da ne služi za osiguranje dostojanstvenog života
ajd ti marš napolje sa svom tvojom štednjom.
Guest- Guest
nisu niti ludi ljudi.. ekipa se spaja preko fejsbooka, jedni druge savjetuju kako izbjeći plaćanje poreza, gdje prijavljivati firme, kako prebacivati lovu.. ja sam se informira sa hrpom ljudi i pokupio neke informacije od drugih, par drugih ljudi dao savjeteasilovski wrote:pa imaš već, cijela Porezna bavi se mjesecima kako će doći do para gasterbajteraRegoč wrote:Uvest ćemo porez na iseljeništvo čime ćemo promicati ideju jedinstva domovinske i iseljene Hrvatske.Pinochet wrote:iako mi nije jasna ta logika uhljeba, kada krepa privatni sektor i kada pošalju sve mlade vanka, tko će tim uhljebima za par godina isplaćivati plaće i penzije? ovi što su otišli vanka će se snaći, zaradit će sebi penziju i plaću, a uhljebi??asilovski wrote:Regoč je referent, a i u partiji, tako da se to od njega i očekuje i prirodno je, a debelousti ima intelektualni poremećaj što je valjda svima vidljivoGnječ wrote:Ajde sad malo anti propagande rvackih uhljeba i parazita koji se hrane krvlju rvackih radnika jer ako se ovako nastavi drug Regoč će za par godina krepat od gladi, on i svi uhljeb paraziti.
Guest- Guest
To je neformalno, treba to institucionalizirati i povjeriti vidljivoj ruci.asilovski wrote:pa imaš već, cijela Porezna bavi se mjesecima kako će doći do para gasterbajteraRegoč wrote:Uvest ćemo porez na iseljeništvo čime ćemo promicati ideju jedinstva domovinske i iseljene Hrvatske.Pinochet wrote:iako mi nije jasna ta logika uhljeba, kada krepa privatni sektor i kada pošalju sve mlade vanka, tko će tim uhljebima za par godina isplaćivati plaće i penzije? ovi što su otišli vanka će se snaći, zaradit će sebi penziju i plaću, a uhljebi??asilovski wrote:Regoč je referent, a i u partiji, tako da se to od njega i očekuje i prirodno je, a debelousti ima intelektualni poremećaj što je valjda svima vidljivoGnječ wrote:Ajde sad malo anti propagande rvackih uhljeba i parazita koji se hrane krvlju rvackih radnika jer ako se ovako nastavi drug Regoč će za par godina krepat od gladi, on i svi uhljeb paraziti.
Neka prdne jedna sezona, Zagrebu gubi 200 000 stanovnika, a Hercegovina dobija 200 000 stanovnika
Guest- Guest
Regoč wrote:Svatko se smjestio prema sposobnostima. Netko je sposoban pa radi za državu, netko je nesposoban pa si sam mora tražiti posao.asilovski wrote:inače je situacija odlična hehehe pravosuđe, vlada, korupcija, porezna, uprava...ali no ne mogu ti zamjeriti kada ti nisi nikada radio, i to radio radio a ne ovo, znači cijeli dan od 08-18, sam plaćao režije, poreze, doprinose, strepio, borio se, debelom podijele kreone i on radi pa piše na forumu psolije togaRegoč wrote:Ljudi odlaze jer se vani nadaju boljemu. Na odlazak potiču i mađaronski prežitci koji stalno donose katastrofalne viesti.
daj si trisku. za državu rade samo podobni i nesposobni. oni koji su sposobni oni si sami traže posao. naravno da ih u tom traženju nesposobni sabotiraju na svakom koraku novim nametima, porezima, trošarinama i tucet drugih parafiskalnih nameta evo ti nesposoban odmah dobio ideju za uvest porez na iseljenike. daj si tresku.
Guest- Guest
Pa za državu inače rade nesposobni, osim nekih posebnih područja vojske, tajnih službi, porezne, uprave i dr. dobro kod nas i to je prepušteno idiotimaRegoč wrote:Svatko se smjestio prema sposobnostima. Netko je sposoban pa radi za državu, netko je nesposoban pa si sam mora tražiti posao.asilovski wrote:inače je situacija odlična hehehe pravosuđe, vlada, korupcija, porezna, uprava...ali no ne mogu ti zamjeriti kada ti nisi nikada radio, i to radio radio a ne ovo, znači cijeli dan od 08-18, sam plaćao režije, poreze, doprinose, strepio, borio se, debelom podijele kreone i on radi pa piše na forumu psolije togaRegoč wrote:Ljudi odlaze jer se vani nadaju boljemu. Na odlazak potiču i mađaronski prežitci koji stalno donose katastrofalne viesti.
Kermit-
2014-04-17
Regoč wrote:Svatko se smjestio prema sposobnostima. Netko je sposoban pa radi za državu, netko je nesposoban pa si sam mora tražiti posao.asilovski wrote:inače je situacija odlična hehehe pravosuđe, vlada, korupcija, porezna, uprava...ali no ne mogu ti zamjeriti kada ti nisi nikada radio, i to radio radio a ne ovo, znači cijeli dan od 08-18, sam plaćao režije, poreze, doprinose, strepio, borio se, debelom podijele kreone i on radi pa piše na forumu psolije togaRegoč wrote:Ljudi odlaze jer se vani nadaju boljemu. Na odlazak potiču i mađaronski prežitci koji stalno donose katastrofalne viesti.
za nezaposlene nema stolica, bez obzira na njihovo obrazovanje i sposobnosti, zato postoji nepotizam i korupcija kako bi se osiguralo mjesto koje nije slobodno, broj stolica građani oduzimaju svojom štednjom
Guest- Guest
Gnječ wrote:daj si trisku. za državu rade samo podobni i nesposobni. oni koji su sposobni oni si sami traže posao. naravno da ih u tom traženju nesposobni sabotiraju na svakom koraku novim nametima, porezima, trošarinama i tucet drugih parafiskalnih nameta evo ti nesposoban odmah dobio ideju za uvest porez na iseljenike. daj si tresku.
Zašto bi se netko sposoban patio tražeći si posao? Sposoban se uhljebi, a nesposobne budale neka trčkaraju okolu i plaćaju poreze.asilovski wrote:Pa za državu inače rade nesposobni, osim nekih posebnih područja vojske, tajnih službi, porezne, uprave i dr. dobro kod nas i to je prepušteno idiotima
Pinochet wrote:iako mi nije jasna ta logika uhljeba, kada krepa privatni sektor i kada pošalju sve mlade vanka, tko će tim uhljebima za par godina isplaćivati plaće i penzije? ovi što su otišli vanka će se snaći, zaradit će sebi penziju i plaću, a uhljebi??asilovski wrote:Regoč je referent, a i u partiji, tako da se to od njega i očekuje i prirodno je, a debelousti ima intelektualni poremećaj što je valjda svima vidljivoGnječ wrote:Ajde sad malo anti propagande rvackih uhljeba i parazita koji se hrane krvlju rvackih radnika jer ako se ovako nastavi drug Regoč će za par godina krepat od gladi, on i svi uhljeb paraziti.
Dolazit će balkanjerosi raditi za plaću od 3000-4000 kn.To će za njih biti premija.
Javni sektor je pun ljudi zaposlenih na određeno uključujući i mene,i tu će ići s eventualne uštede na način da se ne produljuje onima na određeno, dok će uhljebi ostati zaštićeni.
Teško mi je vidjeti budućnost za ovu zemlju. U austijskom periodu se isto iseljavalo, ali su dolazili napredni, kulturni i civilizirani ljudi iz srednje Europe prije svega Nijemci koji se otvarali tvornice, škole, gradili infastrukturu, kultivirali zemlju i općenito razvijali ovu zemlju u svakom pogledu, dok će u budućnosti dolaziti zaostali Balkanci, a možda još primitivniji i tamniji bliskoistočni tipovi.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mladi bježe iz bih
» Zbog Brexita Židovi iz Britanije bježe u Njemačku
» Mladi Grci dolaze u Njemačku i ostaju
» Kolinda se u Dublinu susrela s iseljenicima, govorila im da je zabrinuta jer mladi bježe iz Hrvatske
» 2017 bila je godina uhljeba, mladi bježe, zemlja se prazni a javni sektor i porezi rastu
» Zbog Brexita Židovi iz Britanije bježe u Njemačku
» Mladi Grci dolaze u Njemačku i ostaju
» Kolinda se u Dublinu susrela s iseljenicima, govorila im da je zabrinuta jer mladi bježe iz Hrvatske
» 2017 bila je godina uhljeba, mladi bježe, zemlja se prazni a javni sektor i porezi rastu
Page 2 of 4