VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
sns-ov botprovocator wrote:Ignoriraj ga... Vidiš da je glup.vuksadinare wrote:on je poceo..uvijek pocne sa napadima na hrvatsku i hrvate na bilo kojoj temi makar se o tome i ne radilo...provocator wrote:Ti pizzon i ovaj vuk imate PP pa se tamo prepucavajte i laprdajte do mile volje.
Nije ovo tema o odnosima Hrvata i Srba.
Ne moraš ti biti gluplji od njega.
A na adminu je da ga "ukroti".
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Krim za Kosovu mi je sasvim u redu. No, brine me ako se to Srbiji kompenzira Srbskom jer time imamo velikosrbsku šaku u hrvatskom trbuhu.
Regoč wrote:Krim za Kosovu mi je sasvim u redu. No, brine me ako se to Srbiji kompenzira Srbskom jer time imamo velikosrbsku šaku u hrvatskom trbuhu.
Krim za Kosovo je ok a još više disolucija bih, serpska serbima hercegbosna hervatima.
tako će i biti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kad mi hr. napise da sam gloopprovocator wrote:Ignoriraj ga... Vidiš da je glup.vuksadinare wrote:on je poceo..uvijek pocne sa napadima na hrvatsku i hrvate na bilo kojoj temi makar se o tome i ne radilo...provocator wrote:Ti pizzon i ovaj vuk imate PP pa se tamo prepucavajte i laprdajte do mile volje.
Nije ovo tema o odnosima Hrvata i Srba.
Ne moraš ti biti gluplji od njega.
A na adminu je da ga "ukroti".
meni je to vise od komplimenta.
ja sam gluo, a pisem samo ono
sto vasi politicati i vi pisete.
80% hrvata bilo je za hilari.
a 100% hr. politicara pricaju
o tome da je cilj hrvatske ono
sto sam napisao.
Guest- Guest
Ako Herceg-Bosna bude obuhvatila i zapadnu Bosnu (Pounje i Povrbasje), neka tako i bude.epikur37 wrote:Regoč wrote:Krim za Kosovu mi je sasvim u redu. No, brine me ako se to Srbiji kompenzira Srbskom jer time imamo velikosrbsku šaku u hrvatskom trbuhu.
Krim za Kosovo je ok a još više disolucija bih, serpska serbima hercegbosna hervatima.
tako će i biti
Nacrta ti onaj Tuđmanov "S" na salveti...Regoč wrote:Ako Herceg-Bosna bude obuhvatila i zapadnu Bosnu (Pounje i Povrbasje), neka tako i bude.epikur37 wrote:Regoč wrote:Krim za Kosovu mi je sasvim u redu. No, brine me ako se to Srbiji kompenzira Srbskom jer time imamo velikosrbsku šaku u hrvatskom trbuhu.
tako će i biti
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
provocator wrote:
Zar smo zaboravili da je Clinton na Srbiju i Kosovo bacao bombe sa osiromašenim uranom ...
Baš je glupa...
Pa zato i volimo Clintonove. Trump ne bi bacao.
crvenkasti-
2014-04-17
Nisam siguran da je Tuđman ucrtao i zapadnu Bosnu.Eroo wrote:Nacrta ti onaj Tuđmanov "S" na salveti...Regoč wrote:Ako Herceg-Bosna bude obuhvatila i zapadnu Bosnu (Pounje i Povrbasje), neka tako i bude.epikur37 wrote:Regoč wrote:Krim za Kosovu mi je sasvim u redu. No, brine me ako se to Srbiji kompenzira Srbskom jer time imamo velikosrbsku šaku u hrvatskom trbuhu.
tako će i biti
Ma je, je, ali što će vam to, pobogu?Regoč wrote:Nisam siguran da je Tuđman ucrtao i zapadnu Bosnu.Eroo wrote:Nacrta ti onaj Tuđmanov "S" na salveti...Regoč wrote:Ako Herceg-Bosna bude obuhvatila i zapadnu Bosnu (Pounje i Povrbasje), neka tako i bude.epikur37 wrote:Regoč wrote:Krim za Kosovu mi je sasvim u redu. No, brine me ako se to Srbiji kompenzira Srbskom jer time imamo velikosrbsku šaku u hrvatskom trbuhu.
tako će i biti
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Da nam srbska šaka ne bude u želudcu.Eroo wrote:Ma je, je, ali što će vam to, pobogu?Regoč wrote:Nisam siguran da je Tuđman ucrtao i zapadnu Bosnu.Eroo wrote:Nacrta ti onaj Tuđmanov "S" na salveti...Regoč wrote:Ako Herceg-Bosna bude obuhvatila i zapadnu Bosnu (Pounje i Povrbasje), neka tako i bude.epikur37 wrote:
tako će i biti
časno kao što se srbadija borila 90-tih?pizzon wrote:vuksadinare wrote:e vidis..ovaj tvoj komentar uz jos mnoge upravo nas tjeraju na borbu...pizzon wrote:dobro, vedrana
ne sumnjamo da ce hr. vlast
promeniti plocu, msm, program
sad su za druga trampa !
u epskoj borbi, da potisnu srbe,
kao saveznike saveznika.
svesni istorijskih cinjenica, spremni,
da u toj borbi pomere i granice ljudskosti.
imate pravo da se borite,
casno !
Similar topics
» SVI SE JE*ITE, I DOBRO SE NAŽDERITE NA NAŠ RAČUN: Vedrana Rudan o proslavi OLUJE!
» VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
Page 2 of 2