Bosna je najebala
Page 1 of 1
Bosna je najebala
Ayla Heder, Amerikanka bosanskog podrijetla, rođena u saveznoj državi Iowi, postala je jedan od simbola jučerašnjih masovnih protesta protiv novoustoličenog američkog predsjednika Donalda Trumpa, piše Klix.ba.
http://www.vecernji.hr/svijet/bosanka-postala-simbol-protesta-protiv-trumpove-politike-1144083
Stiže treći.
http://www.vecernji.hr/svijet/bosanka-postala-simbol-protesta-protiv-trumpove-politike-1144083
Stiže treći.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Bosna je najebala
A sto je nju briga za treci osim ako se akciji prikljuci jos jedan? Tu bi se i slozila za.
omni-
2014-04-12
Oprostio bih joj.kic wrote:
emancipirana i kondenzirana 120%
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nešto te muci ?kic wrote:
e moj longi.
Nije ti jasno šta znaci : zapovijednik Galakticke Federacije ?
Game Level - Planetary Control
There is a game going on for planetary control. It has been going on actively for hundreds of years. This is not the game of Communism versus Capitalism, East versus West or Catholics versus Heretics or Islam versus Infidels. Those games and others like them are tailor made "red herrings" and are well publicized and used by modelists and scenario makers to seem like the biggest, most attention grabbing, problematic, dangerous, involved, revelatory, expensive, fearful and significant games and conflicts around.People "believe" in them, live and die in them, hate them, love them, try to escape from them, etc. They are very "real" and continually made to seem so by constant media coverage.
However, the planetary control game remains hidden behind the glitter and blare of the latest social, political, religious, and scientific "news".
http://www.freezone.org/english/Content/CBR/Publications/Sector-9/SOB-18/sob-18.html
2014-04-11
Kakvo nasilje ?kic wrote:
a niš, makni nasilje iz svoje refren-priče i u redu si.
Obrana od napada nije nasilje .....sami se nabijaju na šaku ....ili šta vec ...sami pali sami se ubili.
Nediram ja nikoga ....sami se nabijaju na moju šaku.
2014-04-11
Uopce nisam nasilan samo nedajem na sebe ....ocito ima razlika ,,,zato mnogi obrišu patos ....bahati i prgavi ....debili i debilkinje ....ovi ostali normalni i miroljubivi nikad pa ni tada.
Živi i pusti druge da žive = ubij onog tko te ubija = tuci onog tko te tuce = maltretiraj onog tko te maltretira.
Živi i pusti druge da žive = ubij onog tko te ubija = tuci onog tko te tuce = maltretiraj onog tko te maltretira.
2014-04-11
Svaka cast, Ajla..
2016-11-17
Razumljivo s obzirom da sam na tajnom zadatku ......i tajni agent koji pripada jednoj toliko tajnoj organizaciji da ni sami njezini pripadnici neznaju da joj pripadaju.kic wrote:
oprostite zapovjedniče, nisam vas prepoznao..
2014-04-11
Evo i ovoga ...znao sam ....svaki cigo svoga konja hvali.govinda wrote:Svaka cast, Ajla..
2014-04-11
Similar topics
» Dodik: Države Republika Srpska, Herceg-Bosna i Bosna bi bile uspješnije
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» hdzova kurvica najebala
» Srbija najebala: "Pokušali ste okupirati Kosovo"
» Bosna
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» hdzova kurvica najebala
» Srbija najebala: "Pokušali ste okupirati Kosovo"
» Bosna
Page 1 of 1