Ante Tomić: "Kako je jedan pokvareni milijarder došao na vlast"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ante Tomić: "Kako je jedan pokvareni milijarder došao na vlast"
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ante-tomic-posjetio-je-trumpov-izborni-stozer-u-makedonskoj-zabiti-kako-se-frankfurt-mafija-iz-titovog-velesa-obogatila-na-laznim-vijestima-o-trumpu/5535463/
Kermit-
2014-04-17
Re: Ante Tomić: "Kako je jedan pokvareni milijarder došao na vlast"
Ovo je točno. SAD je uvijek Makedoniji podmetala nogu. Također su preko Kosova ohrabrivali separatističke tendencije makedonskih Albanaca.asilovski wrote:“A zašto je Obamina vlast vama neprijatelj?”
“Zato što se bahato i bezobzirno, kolonijalistički odnosila prema Makedoniji. Otvoreno se svrstala uz opoziciju i rušila sadašnju vlast.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sada sam siguran da dolazi vrijeme i za novu Makedoniju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tomić je bolestan, a što se američkog juga tiče oni su ionako uvijek glasali za republikance, antiša se treba zapitat zašto je rusting belt glasao za trumpa
Da napiše pokoju kako je netalentirano škrabalo postalo književnik?
Zapravo je jug do Reagana bio demokratski.marcellus wrote:tomić je bolestan, a što se američkog juga tiče oni su ionako uvijek glasali za republikance, antiša se treba zapitat zašto je rusting belt glasao za trumpa
Trecerazredni pisac je spao na pisanje pamfleta puckoskolske kvalitete...Jadno, prejadno...Ajd Jergović i Dežulović imaju talenta, al ovaj se pogubio skroz u reciklaži vlastitih tokova misli jer unatrag deset godina cijelo vrijeme po istom obrascu pila...
darth_vader-
2014-04-17
A stvarno jadno do srama jadno šta se pjene
- a nejasno je ŠTA ŽELE POSTIĆI -? - cilja očito nemaju
ali svako selo ( para banana državice ) imaju svoje - tomiće - jergoviće tomce
i sl. buraniju
- a nejasno je ŠTA ŽELE POSTIĆI -? - cilja očito nemaju
ali svako selo ( para banana državice ) imaju svoje - tomiće - jergoviće tomce
i sl. buraniju
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Jbg, Trump je cetiri puta bankrotirao i svaki put poslije bankrota postajao jos bogatiji...nije on stekao svje milijarde bas postenjem, mislim da je to svakom zdrava razuma jasno...
2016-11-17
da, jug je uvijek bio demokratski, na kraju krajeva Juznjaci su i osnovali Demokratsku stranku poslije Gradjanskog rata...Regoč wrote:Zapravo je jug do Reagana bio demokratski.marcellus wrote:tomić je bolestan, a što se američkog juga tiče oni su ionako uvijek glasali za republikance, antiša se treba zapitat zašto je rusting belt glasao za trumpa
2016-11-17
Današnja Demokratska stranka sljednica je Jeffersonove Republikanske stranke s početka 19. stoljeća koja se razdielila na Nacionalnu republikansku stranku (koja je propala) i Republikansku demokratsku stranku (današnja Demokratska stranka). Današnju Republikansku stranku osnovao je Lincoln desetak godinah prije Građanskoga rata.
Last edited by Regoč on 22/1/2017, 19:29; edited 1 time in total (Reason for editing : Dopuna)
Ukratko, demokrate su bili robovlasnici i zagovornici konfederacije, republikanci sjevernjaci i zagovornici kapitalizma i unije...pase to malo preokrene u 100 godina..u biti, boje stranke su lice i nalicje jednog te istog novcica...Regoč wrote:Današnja Demokratska stranka sljednica je Jeffersonove Republikanske stranke s početka 19. stoljeća koja se razdielila na Nacionalnu republikansku stranku (koja je propala) i Republikansku demokratsku stranku (današnja Demokratska stranka). Današnju Republikansku stranku osnovao je Lincoln desetak godinah prije Građanskoga rata.
2016-11-17
Je...a jedini zdravi novinar si ti.marcellus wrote:tomić je bolestan,
Nije nitko, pa što?govinda wrote:Jbg, Trump je cetiri puta bankrotirao i svaki put poslije bankrota postajao jos bogatiji...nije on stekao svje milijarde bas postenjem, mislim da je to svakom zdrava razuma jasno...
Oni sposobni imaju milijarde oni manje sposobni imaju manje.
asilovski wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ante-tomic-posjetio-je-trumpov-izborni-stozer-u-makedonskoj-zabiti-kako-se-frankfurt-mafija-iz-titovog-velesa-obogatila-na-laznim-vijestima-o-trumpu/5535463/
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Brale koliko ovi lijevicari liberali kmece ....pa šta ce bit kad neki novi Hitler zasjedne na celo Njemačke i EU pa potjera ovu arapsku žgadiju u tri pizdhe malterine ?
Rezat ce mi vene po ulicama ...kme kmeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Rezat ce mi vene po ulicama ...kme kmeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2014-04-11
Radikalni ljevičari uopćer ne kmeće... Više kmeće konzerve i neoliberlni kuci-palci.
Rekoh : lijevicari liberali.
Ma ne stvarno mislim ono koliko kmece na ovo a ono najobicni izbori u Americi , imaš dva kandidata pa eto pobijedio sad ovaj , iduce izbore ce drugi ....ono demokracija jbte .....a šta ce bit kad u Evropi pocmu ovu arapsku žgadiju napucavat nogom nazad ?
Ono koji je kurac ovim liberalima ???!!!???
Ma ne stvarno mislim ono koliko kmece na ovo a ono najobicni izbori u Americi , imaš dva kandidata pa eto pobijedio sad ovaj , iduce izbore ce drugi ....ono demokracija jbte .....a šta ce bit kad u Evropi pocmu ovu arapsku žgadiju napucavat nogom nazad ?
Ono koji je kurac ovim liberalima ???!!!???
2014-04-11
Nije pobijedio njihov guru i sad su oni bijesni i oce zapalit cijelo selo ...pa ono ok ocemo ukinit demokraciju kad je tako ?
Netreba nam ako tako razmišljate.....budite samo vi i nitko više ...šta ce nam izbori koji kuraz ?
Netreba nam ako tako razmišljate.....budite samo vi i nitko više ...šta ce nam izbori koji kuraz ?
2014-04-11
Ray, mudro zboriš.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ante Tomic o Zokiju:'On je zaista jedan neopjevani gad'
» Ante Tomić:Novi rat Hrvata i Srba sasvim je izvjestan.Znam i kako će izgledati!
» Ante Tomić o civiliziranoj Europi
» Ante Tomić i Huda jama
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» Ante Tomić:Novi rat Hrvata i Srba sasvim je izvjestan.Znam i kako će izgledati!
» Ante Tomić o civiliziranoj Europi
» Ante Tomić i Huda jama
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
Page 1 of 2