Madona obećala da će raznijeti Belu Kuću u paramparčad
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Madona obećala da će raznijeti Belu Kuću u paramparčad
http://www.vecernji.hr/svijet/bosanka-postala-simbol-protesta-protiv-trumpove-politike-1144083
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Madona! pitam se zašto se niti jedna zapadnjačka pjevačka zvijezda ne nazove Aiša ili Hatidža?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus wrote:
http://www.vecernji.hr/svijet/bosanka-postala-simbol-protesta-protiv-trumpove-politike-1144083
Dirljivo...Pije pilule i izbosne je, što je automatski čini relevantnom cinbenikom za rušiti legalno izabranog predsjednika...
darth_vader-
2014-04-17
asilovski wrote:
Što bumo sada ameri i ostali liberalni mooljevi??Ovo svakako ne spada u govor mrznje.govor mrznje je reci da su Kozojebi ubijali,silovali i rajotali po Europi...
Guest- Guest
maggie13 wrote:dobro si me nasmijao, marc :Dmarcellus wrote:na madonu, trump ne drži moralne prodike
hm
Madonu su vec posjetili ljudi iz drzavne bezbjednosti da joj postave par pitanja,valjda je mislila da je iznad zakona samo zato sto je neka otrcana pop zvijezda koja je bila nesto popularna 80-tih a sad glumi "attention whore".
Guest- Guest
a bolje joj je da pozuri ono sa pusenjem..red sve manji
2014-04-18
svake sare u nase MareRayMabus wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
indeks, JL, t portal, telegram i ovo govno od Večernjeg imaju istu jebenu vijest pa koji kurac to ne spoje u jedno đubre ne kontam čemu njih 10 sa istim vijestima, mišljenjem i naslovnicama, osim što ovaj VL drže lojtre ovim razbojnicima iz hadezeaprckov wrote:svake sare u nase MareRayMabus wrote:
Kermit-
2014-04-17
i tamo bio cinker i uvlakač a svatko tko je služio JNA dobro zna kakvi su to ljudi.Neki su zbog njega bili i izbačeni.melkior wrote:Koliko mi je poznato, Trump je uspješno završio vojnu školu. I nakon toga se vadio na kostobolju da izbjegne odlazak u rat.maggie13 wrote:dobro si me nasmijao, marc :Dmarcellus wrote:na madonu, trump ne drži moralne prodike
Svi koji ga bolje poznaju vele da je podvojena ličnost i da je u biti veliki gad.Jedna odvjetnica koja ga je pobijedila u nekom sporu veli da joj se kasnije rugao i hvalio svojim penisom.Lijepo.
No najljepše je to da je ovdje ujedinio bar 90% forumaša koji su bezrezervno i slijepo za njega i po prvi puta srbi i hrvatski desničari udruženi i oduševljeni.hahaha...meni to ne sluti na dobro
vili40-
2015-08-02
Koji glupi naslov. Od koga će neg od asile.
Rekla je " I've thought an awful to blow White hose"... ali je rekla i da to neće promjeniti ništa nego je stvar u ljubavi jednih prema drugima a ne uništenju.
Poruka je u stvari lijepa. Jer poziva okupljene na na mir i poštivanje a ne obrnuto kako autor krivo naglašava.
Rekla je " I've thought an awful to blow White hose"... ali je rekla i da to neće promjeniti ništa nego je stvar u ljubavi jednih prema drugima a ne uništenju.
Poruka je u stvari lijepa. Jer poziva okupljene na na mir i poštivanje a ne obrnuto kako autor krivo naglašava.
Mad_Vlad-
2014-05-02
...no 'prljavi harry' je na strani trumpa.-..dovoljno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A zašto bi? Pa Madonna je Italijanka i katolkinja po rođenju ali se odvojila od katoličanstva i njeno umjetničko ime predstalja tu odvojenost. Nazvala se Gospom kako Italijani zovu djevicu Mariju.jastreb wrote:Madona! pitam se zašto se niti jedna zapadnjačka pjevačka zvijezda ne nazove Aiša ili Hatidža?
Last edited by Mad_Vlad on Mon 23 Jan - 6:37; edited 1 time in total (Reason for editing : q)
Mad_Vlad-
2014-05-02
ovu bosnaku kurvetinu su namještali barem sat vremena da bi je slučajno uslikali, još jedan projekt
Kermit-
2014-04-17
Mad_Vlad wrote:Koji glupi naslov. Od koga će neg od asile.
madona je stara kurva koja moralizira, a ništa nije ogavnije od stare kurve koja moralizira
i ne poziva ona na nikakvu ljubav nego na mržnju i uništenje pola amerike koja je glasala za trumpa, nisam još čuo glasa s ljevice koji bi ponudio ruku pomirenja i priznao poraz
marcellus wrote:Mad_Vlad wrote:Koji glupi naslov. Od koga će neg od asile.
madona je stara kurva koja moralizira, a ništa nije ogavnije od stare kurve koja moralizira
i ne poziva ona na nikakvu ljubav nego na mržnju i uništenje pola amerike koja je glasala za trumpa, nisam još čuo glasa s ljevice koji bi ponudio ruku pomirenja i priznao poraz
Nema nista gore od novinara koji nema morala
Poslije politicara, oni su drugi u redu odgovornih za stanje u svijetu
Ljevica jbt . I HILLARI ..se tu izjednacavaju
Aj kvragu Marcelo , dodes tu na Forum srati
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
jasambrend wrote:
Dirljivo...Pije pilule i izbosne je, što je automatski čini relevantnom cinbenikom za rušiti legalno izabranog predsjednika...
Pa ako joj se ne sviđa u fašističkoj USA uvijek se može vratiti u progresivnu Bosnu
catabbath-
2015-08-21
Vili nisi skužao da je bio u pitanju odabir izmedju Manjeg i Većeg Zla,u smislu uticaja,vodjenja,i generiranja svjecke politike.vili40 wrote:i tamo bio cinker i uvlakač a svatko tko je služio JNA dobro zna kakvi su to ljudi.Neki su zbog njega bili i izbačeni.melkior wrote:Koliko mi je poznato, Trump je uspješno završio vojnu školu. I nakon toga se vadio na kostobolju da izbjegne odlazak u rat.maggie13 wrote:dobro si me nasmijao, marc :Dmarcellus wrote:na madonu, trump ne drži moralne prodike
Svi koji ga bolje poznaju vele da je podvojena ličnost i da je u biti veliki gad.Jedna odvjetnica koja ga je pobijedila u nekom sporu veli da joj se kasnije rugao i hvalio svojim penisom.Lijepo.
No najljepše je to da je ovdje ujedinio bar 90% forumaša koji su bezrezervno i slijepo za njega i po prvi puta srbi i hrvatski desničari udruženi i oduševljeni.hahaha...meni to ne sluti na dobro
Ti sad profiliraš Trumpa u mladjin jos neformiranim danima,da bi eto,kao dokazao,da nije podoban za ulogu Precjednika.
Svi smo mi podvojene osobnosti,pod odredjenim uvjetima,to je u svakom od nama,tako da...
Ono sto je bitno,i sto je veci dio foruma shvatio,je cinjenica,da iako je mozda Trump karakterno,pravi kameleon,u isto vrijeme je biznismen,koji na prvo mjesto stavlja profit,dakle suradnju,dakle,uspostavljanje dobrih odnosa sa svima,a TO je ono sto je bitno,za razliku od ratne retorike,kojim je frcala osovina Ubama-Killary,likovi,koji niti sa ekonomijom,financijama,a bogami niti sa zdravom prosudbom,nemaju nista(Pozivam se na dogadjaje koje su pokrenuli i izvrsili).
Odvjetnica ga pobjedila?STO TO tocno znaci u odnosnu na temu?
Guest- Guest
...pa politika u biti bi se trebala zasnivati po principu 'sto mi nudis da ti budem ozbiljan partner'..do sad se vodila ona..'ja sam mali pa mi moras pomoci ili dati pa cu ti biti vjeran'....trump to hoce promjeniti...greska je da se on vodi politikom ti si ne znam zemljopisno mali ili imas manji broj pucanstva...ne on tako ne gleda..nego gleda bio velik ili mali sto nudis od ceg ce amerika imati koristi...a istovremeno i ti...naravno trump to gleda kroz prizmu gospodarstva,financija....a'k nemas za kavu u zargonu pa bio ti velik teritorijalno kao kanada...pa-pa
2015-09-08
mi recimo nismo u panici ovom promjenom kod trumpa ne znam zbog oruzja i politike...oruzje ce ti trump ionako prodat ak imas love za kupiti ga....nego zbog kredita..nece vise tako lako doci do americkih kredita kao prije bez cvrstih garancija..i to ej to...preznojavanje..
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Melanija Tramp u Belu kuću pozvala Marinka
» Hilari zatrazila pomoc od Monsanto da je ubace u Belu Kucu
» DESNA RUKA HILARI Hrvatica koja vraća Klintonove u Belu kuću
» Gluplje ne može: MADONA SE UKAZALA NA GRANICI
» TALAČKA KRIZA NA MALTI Otmičari zauzeli avion sa 118 ljudi, prijete da će ga raznijeti
» Hilari zatrazila pomoc od Monsanto da je ubace u Belu Kucu
» DESNA RUKA HILARI Hrvatica koja vraća Klintonove u Belu kuću
» Gluplje ne može: MADONA SE UKAZALA NA GRANICI
» TALAČKA KRIZA NA MALTI Otmičari zauzeli avion sa 118 ljudi, prijete da će ga raznijeti
Page 2 of 3