Uhićen
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Uhićen
Živi i pusti druge da žive.pismejker wrote:Cure misle da su kuuul,ako prave te dukfejse..
Same pale same se ubile.
Ja ih ne žalim.
NITI MALO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma općenito su ti selfiji dokaz teže retardacije ovog vremena.pismejker wrote:Cure misle da su kuuul,ako prave te dukfejse..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
nISU , ŽENE SU KOKOŠI , TO JE NORMALNO PONAŠANJE ..negenearlizirajte.melkior wrote:Ma općenito su ti selfiji dokaz teže retardacije ovog vremena.pismejker wrote:Cure misle da su kuuul,ako prave te dukfejse..
Sherete kvakve ...ocito nit ne kužite šta i koga ja napadam ...svi misle žene al to nije ISTINA.
2014-04-11
Bahatost i kurcenje napadam ...ego napadam ....emanicipcija je ego ....to šta su one kokoše to je prirodno ponašanje ženke.
Bahatost , arogancija i kurcenje i ego NIJE.
2014-04-11
Rekao sam vam da sam supernormalna osoba .....dakle ne normalna nego i iznad toga.RayMabus wrote:nISU , ŽENE SU KOKOŠI , TO JE NORMALNO PONAŠANJE ..negenearlizirajte.melkior wrote:Ma općenito su ti selfiji dokaz teže retardacije ovog vremena.pismejker wrote:Cure misle da su kuuul,ako prave te dukfejse..
Sherete kvakve ...ocito nit ne kužite šta i koga ja napadam ...svi misle žene al to nije ISTINA.
Vidite kako sam vas psihološki ušutka i posramija.
2014-04-11
U državi bez produktivnog stanovništva totalno je nebitno jel postoji emancipacija ili ne.RayMabus wrote:nISU , ŽENE SU KOKOŠI , TO JE NORMALNO PONAŠANJE ..negenearlizirajte.melkior wrote:Ma općenito su ti selfiji dokaz teže retardacije ovog vremena.pismejker wrote:Cure misle da su kuuul,ako prave te dukfejse..
2015-08-09
A što su selfiji? I ne, ne odnosi se samo na žene. Netko tko ima potrebu slikati se 5 puta na dan i te slike objavljivati na društvenim mrežama nije normalan, bez obzira bio muško ili žensko.RayMabus wrote:Bahatost i kurcenje napadam ...ego napadam ....emanicipcija je ego ....to šta su one kokoše to je prirodno ponašanje ženke.
2015-08-09
Ženske su ti takve ....to ti nije emanicpacija ....to je njihovo prirodno ponašanje.melkior wrote:A što su selfiji? I ne, ne odnosi se samo na žene. Netko tko ima potrebu slikati se 5 puta na dan i te slike objavljivati na društvenim mrežama nije normalan, bez obzira bio muško ili žensko.RayMabus wrote:Bahatost i kurcenje napadam ...ego napadam ....emanicipcija je ego ....to šta su one kokoše to je prirodno ponašanje ženke.
2014-04-11
Emanicpacija ti je ego ....ono popila svu pamet svijeta ...ona najpametnija a svi ostali glupi.
2014-04-11
To ti je ono kad crnogorska kurbetina uživa u lagodnom životu sa mafijašem i zna šta je isti i onda s visoka gleda druge ....eto sad šepaj cili život jednonoga kurbetino emancipirana.RayMabus wrote:Emanicpacija ti je ego ....ono popila svu pamet svijeta ...ona najpametnija a svi ostali glupi.
2014-04-11
Pa i Britanija je emancipirana pa se puni stanovništvom. Irska također. SAD, Kanada su primjeri država s emancipiranim društvima. I ne boje se da će ostati bez priljeva radne snage. Pogrešno si postavio stvari, nije emancipacija uzrokovala nestanak stanovništva iz RH, već totalni krah ekonomije, nedostatak posla za sve osim za one koji rade u trgovačkim lancima i male plaće za one koji rade. Svatko tko može bježati van bježi van iz zemlje, nema to beze s emancipacijom. Emancipacija je možda, ubrzala odlazak, ali ga nije potaknula. Uostalom, što s čitavim obiteljima koje odlaze van?RayMabus wrote:Pa kako ce ti bit stanovništva kad su emanicpirane ....
2015-08-09
Nisam ja krivo postavio stvari nego ti nekužiš da je emancipacija ovdje od sedamdesetih godina prošlog stoljeca i da je ista uzrokovala raspad Juge ...ekonomski pa onda i rat.melkior wrote:Pa i Britanija je emancipirana pa se puni stanovništvom. Irska također. SAD, Kanada su primjeri država s emancipiranim društvima. I ne boje se da će ostati bez priljeva radne snage. Pogrešno si postavio stvari, nije emancipacija uzrokovala nestanak stanovništva iz RH, već totalni krah ekonomije, nedostatak posla za sve osim za one koji rade u trgovačkim lancima i male plaće za one koji rade. Svatko tko može bježati van bježi van iz zemlje, nema to beze s emancipacijom. Emancipacija je možda, ubrzala odlazak, ali ga nije potaknula. Uostalom, što s čitavim obiteljima koje odlaze van?RayMabus wrote:Pa kako ce ti bit stanovništva kad su emanicpirane ....
2014-04-11
Pa sad, kakva razlika između nje i Melanije Trump, osim što je ova druga, još kao manekenka zgrabila priliku života? Sponzoruša je sponzoruša, neka ima sreće pa e uda za milijardera i budućeg predsjednika SAD-a, druga dobaci tek do lokalnog mafijaša.RayMabus wrote:To ti je ono kad crnogorska kurbetina uživa u lagodnom životu sa mafijašem i zna šta je isti i onda s visoka gleda druge ....eto sad šepaj cili život jednonoga kurbetino emancipirana.RayMabus wrote:Emanicpacija ti je ego ....ono popila svu pamet svijeta ...ona najpametnija a svi ostali glupi.
2015-08-09
Melkior ja imam 38 godina ....moja stara je izvodila skandale kad sam ja bio mali ...to su ti osamdesete godine prošlog stoljeca ...prije raspada Juge ....izvodila jer je mogla.
Emanicpacija je ovdje od sedamdesetih godina prošlog stoljeca i raspad Juge ti je njena zasluga ...pad ekonomije.
Emanicpacija je ovdje od sedamdesetih godina prošlog stoljeca i raspad Juge ti je njena zasluga ...pad ekonomije.
2014-04-11
Žene uzele radna mjesta muškima , muški na biroe ....u kucama i obitelji preokrenuti odnosi ...pocele zapovidat.RayMabus wrote:Melkior ja imam 38 godina ....moja stara je izvodila skandale kad sam ja bio mali ...to su ti osamdesete godine prošlog stoljeca ...prije raspada Juge ....izvodila jer je mogla.
2014-04-11
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Moj stari je to trpija radi djece ( sestra i ja ) al ja nemam razloga da to trpim pa sam je izbubeta , izbacija iz kuce i odreka se je za cili život.RayMabus wrote:Melkior ja imam 38 godina ....moja stara je izvodila skandale kad sam ja bio mali ...to su ti osamdesete godine prošlog stoljeca ...prije raspada Juge ....izvodila jer je mogla.
Zapamti : bitke možeš dobivat al zadnju ako ne dobiješ izgubio si .....sin ju naklepa , izbacija iz kuce i odreka se je za cili život.
I WIN.
2014-04-11
Jugoslavija je značila prekid s društvenom tradicijom u svakom smislu, nema to veze samo s opismenjavanjem žena. Pa i u Švicarskoj su žene emancipirane i obrazovane, pa se ista neće raspasti. Ne, Jugoslavija se raspala zbog drugih razloga. Potpuno pogrešan ekonomski model razvoja i nacionalna netrpeljivost Srba prema svima ostalima. U stvari, ako pogledaš, sv balkanske državice su u istom sosu, ali taj sos se ne zove emancipacija, jednostavno su oduvijek to bile disfunkcionalne državice, zapravo, plemena koja su međusobno ratovala i jedni drugima zabijali nož u leđa. Ako je emancipacija, kao što kažeš, uvezena sa zapada (a ja se slažem da jest), nas ovdje na Balkanu su ipak uništile vlastite loše karakterne osobine ličnosti, nedostatak smisla za organizaciju, nedostatak samodiscipline, itd. Pa to se vidi u utakmicama nogometne reprezentacije. Imaš jake, talentirane individualce koje je teško održati kao ekipu bez jednog vođe i koji ne mogu igrati 90 minuta bez jakog motiva i naboja vlastite ugroženosti.RayMabus wrote:Nisam ja krivo postavio stvari nego ti nekužiš da je emancipacija ovdje od sedamdesetih godina prošlog stoljeca i da je ista uzrokovala raspad Juge ...ekonomski pa onda i rat.melkior wrote:Pa i Britanija je emancipirana pa se puni stanovništvom. Irska također. SAD, Kanada su primjeri država s emancipiranim društvima. I ne boje se da će ostati bez priljeva radne snage. Pogrešno si postavio stvari, nije emancipacija uzrokovala nestanak stanovništva iz RH, već totalni krah ekonomije, nedostatak posla za sve osim za one koji rade u trgovačkim lancima i male plaće za one koji rade. Svatko tko može bježati van bježi van iz zemlje, nema to beze s emancipacijom. Emancipacija je možda, ubrzala odlazak, ali ga nije potaknula. Uostalom, što s čitavim obiteljima koje odlaze van?RayMabus wrote:Pa kako ce ti bit stanovništva kad su emanicpirane ....
2015-08-09
I dalje nekužiš jel da ?melkior wrote:Jugoslavija je značila prekid s društvenom tradicijom u svakom smislu, nema to veze samo s opismenjavanjem žena. Pa i u Švicarskoj su žene emancipirane i obrazovane, pa se ista neće raspasti. Ne, Jugoslavija se raspala zbog drugih razloga. Potpuno pogrešan ekonomski model razvoja i nacionalna netrpeljivost Srba prema svima ostalima. U stvari, ako pogledaš, sv balkanske državice su u istom sosu, ali taj sos se ne zove emancipacija, jednostavno su oduvijek to bile disfunkcionalne državice, zapravo, plemena koja su međusobno ratovala i jedni drugima zabijali nož u leđa. Ako je emancipacija, kao što kažeš, uvezena sa zapada (a ja se slažem da jest), nas ovdje na Balkanu su ipak uništile vlastite loše karakterne osobine ličnosti, nedostatak smisla za organizaciju, nedostatak samodiscipline, itd. Pa to se vidi u utakmicama nogometne reprezentacije. Imaš jake, talentirane individualce koje je teško održati kao ekipu bez jednog vođe i koji ne mogu igrati 90 minuta bez jakog motiva i naboja vlastite ugroženosti.RayMabus wrote:Nisam ja krivo postavio stvari nego ti nekužiš da je emancipacija ovdje od sedamdesetih godina prošlog stoljeca i da je ista uzrokovala raspad Juge ...ekonomski pa onda i rat.melkior wrote:Pa i Britanija je emancipirana pa se puni stanovništvom. Irska također. SAD, Kanada su primjeri država s emancipiranim društvima. I ne boje se da će ostati bez priljeva radne snage. Pogrešno si postavio stvari, nije emancipacija uzrokovala nestanak stanovništva iz RH, već totalni krah ekonomije, nedostatak posla za sve osim za one koji rade u trgovačkim lancima i male plaće za one koji rade. Svatko tko može bježati van bježi van iz zemlje, nema to beze s emancipacijom. Emancipacija je možda, ubrzala odlazak, ali ga nije potaknula. Uostalom, što s čitavim obiteljima koje odlaze van?RayMabus wrote:Pa kako ce ti bit stanovništva kad su emanicpirane ....
Kad žene izguraju muške na biro oni postanu nezadovoljni ....eto u tom slucjaju se okrenili nacionalizmu a drugi se se okrenili izlasku iz istog.
2014-04-11
A ne znam što bih ti rekao, žao mi jeRayMabus wrote:Moj stari je to trpija radi djece ( sestra i ja ) al ja nemam razloga da to trpim pa sam je izbubeta , izbacija iz kuce i odreka se je za cili život.RayMabus wrote:Melkior ja imam 38 godina ....moja stara je izvodila skandale kad sam ja bio mali ...to su ti osamdesete godine prošlog stoljeca ...prije raspada Juge ....izvodila jer je mogla.
Zapamti : bitke možeš dobivat al zadnju ako ne dobiješ izgubio si .....sin ju naklepa , izbacija iz kuce i odreka se je za cili život.
I WIN.
2015-08-09
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4