UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
ma ona njega stalno ponizava na neke nacine, meni je to otpocetka bezveze i nemam tu sta..
Preseravate se sad, a znate sto je ispravno, moji motivi su cisti ,nikakva destrukcija kiconjo..da mi je frend u pitanju reka bi mu
Burn the witch ?kic wrote:
ma ona njega stalno ponizava na neke nacine, meni je to otpocetka bezveze i nemam tu sta..
Retoricka pitanja nisu pitanjaMoxy wrote:Ti to mene pitaš?
Nije mi jasno čemu to pitanje al ok..
Meni to nije ok
Ali ako su neke stvari očite a frend ipak zatvara oči,ja se ne bih miješala....najboljoj prijateljici bih rekla tako šta...
Kic,malo više detalja?
Ta slika je iz prošlosti,prije njega?
Ali i da je,mjesto joj nije u albumu
Meni to nije ok
Ali ako su neke stvari očite a frend ipak zatvara oči,ja se ne bih miješala....najboljoj prijateljici bih rekla tako šta...
Kic,malo više detalja?
Ta slika je iz prošlosti,prije njega?
Ali i da je,mjesto joj nije u albumu
Guest- Guest
Dosle gljive na zaru ..osao ^^
Mozda nas on opet zeza kao sa penisom u erekciji koji je opao na radijator.
Ima slike u albumu od "boy- toy-a". U albumu... Pa da hoce sakrit ne bi drzala u albumu...
Ima slike u albumu od "boy- toy-a". U albumu... Pa da hoce sakrit ne bi drzala u albumu...
Guest- Guest
najedi se kurvo :^^
pa ne cini mi se otprije, no meni je nejasno zas je medju slikama od vjencanja, kao da je htjela da on to vidi i nadje, pa je preko nas prijatelja pokusala valjda nezz.. fun fact, neki dan mu pomazem u selidbi, on govori: vis ti kiki moj, nemoj se nikad zenit
a nisu ni punu godinu skupa, u sali but still :^^
Svatko je sebi sam birao
Iznenadim se nekad šta si ljudi sve dozvole
Iznenadim se nekad šta si ljudi sve dozvole
Guest- Guest
ne petljaj se, opet ti pisem.kic wrote:
najedi se kurvo :^^
pa ne cini mi se otprije, no meni je nejasno zas je medju slikama od vjencanja, kao da je htjela da on to vidi i nadje, pa je preko nas prijatelja pokusala valjda nezz.. fun fact, neki dan mu pomazem u selidbi, on govori: vis ti kiki moj, nemoj se nikad zenit
a nisu ni punu godinu skupa, u sali but still :^^
2014-12-30
valjda njena, oš vid slike? oć, zaš ne..
zaljubljenost ga previše nosila i sad šta mu mogu, samo ću ga odsjeći i od prijatelja onda..
Ne vidim razloga ni za odsijecanje od prijatelja. Naime, naši prijatelji nekad donose glupe odluke, a ova njegova nije utjecala na tebe niti je učinila nažao ikome osim njemu samome.
Nije da je sad pijan zgazio pješaka i pobjegao s mjesta nesreće, samo se zaljubio u krivu osobu.
Ako te svrbi taj problem, možeš mu jednostavno reći da ti je dala da gledaš slike i da si među njima vidio i sliku na kojoj se ona ljubi s drugim tipom, da se ne želiš miješati u njihov odnos, ali da imaš potrebu to njemu reći, jer bi volio da tebi on kaže.
Prijatelj ti je vjerojatno još jedan od onih ljudi koji su više razmišljali o vjančanju, nego o samom braku, a takve ljude ne žalim.
bolesna i dalje, čistim po kući i dalje
Nije da je sad pijan zgazio pješaka i pobjegao s mjesta nesreće, samo se zaljubio u krivu osobu.
Ako te svrbi taj problem, možeš mu jednostavno reći da ti je dala da gledaš slike i da si među njima vidio i sliku na kojoj se ona ljubi s drugim tipom, da se ne želiš miješati u njihov odnos, ali da imaš potrebu to njemu reći, jer bi volio da tebi on kaže.
Prijatelj ti je vjerojatno još jedan od onih ljudi koji su više razmišljali o vjančanju, nego o samom braku, a takve ljude ne žalim.
bolesna i dalje, čistim po kući i dalje
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Došao mi izvještaj od mirovinskog fonda, muž komentira: "wuuuuu, bit će dobrih hodalica u pemziji"
medication- Posts : 5689
2014-04-14
gde ti je mladost, lejdice? u tvojim godinama sam mogao i 3 tepsije da pojedem...
ugl. ceo dan imam posla sa kretenima, ako me u narednih sat vremena neko dodatno iznervira-postoji rizik da ce se kola na njemu slomiti.
ugl. ceo dan imam posla sa kretenima, ako me u narednih sat vremena neko dodatno iznervira-postoji rizik da ce se kola na njemu slomiti.
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)