Mate Granić u emisiji Tema dana
Page 1 of 1
Mate Granić u emisiji Tema dana
"Konačno imamo jednu, jedinstvenu vanjsku politiku"
http://vijesti.hrt.hr/370681/konacno-imamo-jednu-jedinstvenu-vanjsku-politiku
http://vijesti.hrt.hr/370681/konacno-imamo-jednu-jedinstvenu-vanjsku-politiku
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Mate Granić u emisiji Tema dana
Ovo područje nije predmet velikog interesa nove administracije, treba ga nametnuti i to s našom vizijom ovog prostora -
):)
hr. vizijom )
hr. vizijom )
Guest- Guest
Ima neka druga, kojoj bi Ameri vjerovali?pizzon wrote:Ovo područje nije predmet velikog interesa nove administracije, treba ga nametnuti i to s našom vizijom ovog prostora -
hr. vizijom )
2016-07-22
to njih pitaj, nemoj sebe !Eroo wrote:Ima neka druga, kojoj bi Ameri vjerovali?pizzon wrote:Ovo područje nije predmet velikog interesa nove administracije, treba ga nametnuti i to s našom vizijom ovog prostora -
hr. vizijom )
Guest- Guest
jedino je dilema,
ko je veca pizda,
granic ili picula !?
ko je veca pizda,
granic ili picula !?
Guest- Guest
Pa dobro, pitao sam tebe, jer ti kao znaš koja nije, pa valjda znaš koja je?pizzon wrote:to njih pitaj, nemoj sebe !Eroo wrote:Ima neka druga, kojoj bi Ameri vjerovali?pizzon wrote:Ovo područje nije predmet velikog interesa nove administracije, treba ga nametnuti i to s našom vizijom ovog prostora -
hr. vizijom )
Ili da možda pitamo "Mad Dog" ministra?
2016-07-22
Nema dileme-Vućić.pizzon wrote:jedino je dilema,
ko je veca pizda,
granic ili picula !?
2016-07-22
Eroo wrote:Pa dobro, pitao sam tebe, jer ti kao znaš koja nije, pa valjda znaš koja je?pizzon wrote:to njih pitaj, nemoj sebe !Eroo wrote:Ima neka druga, kojoj bi Ameri vjerovali?pizzon wrote:Ovo područje nije predmet velikog interesa nove administracije, treba ga nametnuti i to s našom vizijom ovog prostora -
hr. vizijom )
znas,
svakako neci ici ko ranije, to garant.
a kako ce biti, to ne znam
Guest- Guest
milicka, glavna za nato .):)
javno je rekla da je njen put bio promasaj.
ali, to ne znaci da i ona zna istinu !
Guest- Guest
Sudeći po izboru ministra obrane i ministra za sigurnost, ja kažem da je sve moguće.pizzon wrote:Eroo wrote:Pa dobro, pitao sam tebe, jer ti kao znaš koja nije, pa valjda znaš koja je?pizzon wrote:to njih pitaj, nemoj sebe !Eroo wrote:Ima neka druga, kojoj bi Ameri vjerovali?pizzon wrote:Ovo područje nije predmet velikog interesa nove administracije, treba ga nametnuti i to s našom vizijom ovog prostora -
hr. vizijom )
znas,
svakako neci ici ko ranije, to garant.
a kako ce biti, to ne znam
Meni je, na pr., velika neznanka kako misli riješiti obećano kad je Kina u pitanju.
Pa ne mislim na vojni sukob, jer toga neće biti, već po pitanju trgovinskih odnosa.
Propast kineskog gospodarstva si jednostavno ne mogu zamisliti.
2016-07-22
Eroo wrote:Pa dobro, pitao sam tebe, jer ti kao znaš koja nije, pa valjda znaš koja je?pizzon wrote:to njih pitaj, nemoj sebe !Eroo wrote:Ima neka druga, kojoj bi Ameri vjerovali?pizzon wrote:Ovo područje nije predmet velikog interesa nove administracije, treba ga nametnuti i to s našom vizijom ovog prostora -
hr. vizijom )
nema veze, taj tvoj MD ministar !
spreman sam, da stanemo, ti i ja,
pred trampom, i prezentujemo odnose
srba i amerike, kao i hrvata i amerike,
za zadnjih 1oo i vise godina.
da svako da svoj presek tih odnosa,
doprinosa i benefita !
Guest- Guest
Similar topics
» Starešina: Uguz-beg Mate Granić
» Mate Granic napao kriticare njegovog dokumentarca 'Diplomatska oluja'.
» Kad je Mate Granic htio privatno posjetiti Austriju,ona je trazila da Hrvatska notificira njegov dolazak jer je visoki duznosnik jedne zemlje
» Mate Granić:'Vrlo teško će išta Hrvatska i Srbija riješiti bilateralnom diplomacijom.Vrlo malo se toga rješilo u ovih 25 godina'.
» Evo primjera kako peta kolona i dalje politički preživljava u Hrvatskoj!Plenkovićev savjetnik Mate Granić i Sanaderov najbolji prijatelj Miomir Žužul bili su veliki protivnici "Oluje"
» Mate Granic napao kriticare njegovog dokumentarca 'Diplomatska oluja'.
» Kad je Mate Granic htio privatno posjetiti Austriju,ona je trazila da Hrvatska notificira njegov dolazak jer je visoki duznosnik jedne zemlje
» Mate Granić:'Vrlo teško će išta Hrvatska i Srbija riješiti bilateralnom diplomacijom.Vrlo malo se toga rješilo u ovih 25 godina'.
» Evo primjera kako peta kolona i dalje politički preživljava u Hrvatskoj!Plenkovićev savjetnik Mate Granić i Sanaderov najbolji prijatelj Miomir Žužul bili su veliki protivnici "Oluje"
Page 1 of 1