Tražili od vlade: "Desant" Hrvata na Srbiju?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tražili od vlade: "Desant" Hrvata na Srbiju?
Zagreb -- Hrvatska vlada dala je saglasnost Hrvatskoj gospodarskoj komori za osnivanje predstavništava u nekoliko novih zemalja, među kojim i u Srbiji.
IZVOR: TANJUG PETAK, 20.01.2017. | 08:11
Ove godine bi, kako se navodi, trebalo da budu otvorena predstavništva HKG u Beogradu i Sarajevu, a hrvatska privreda će predstavništvo dobiti i u Kini, Turskoj, Nemačkoj, Italiji i Austriji.
HGK je, prema rečima potpredsednice hrvatske vlade i ministarke ekonomije i preduzetništva Martine Dalić, zatražila saglasnost za otvaranje tih predstavništava na osnovu iskazanog interesovanja svojih članica, a u cilju intenziviranja bilateralne ekonomske saradnje Hrvatske i zemalja u kojima se predstavništva otvaraju.
Dalić je istakla da je HGK Vladu obavestila i da je troškove za otvaranje predstavništava osigurala u svom finansijskom planu, kao i da imaju u planu da iskoriste mogućnost saradnje s Ministarstvom spoljnih poslova u smislu zajedničkog korišćenja prostora dodaje se u informaciji.
IZVOR: TANJUG PETAK, 20.01.2017. | 08:11
Ove godine bi, kako se navodi, trebalo da budu otvorena predstavništva HKG u Beogradu i Sarajevu, a hrvatska privreda će predstavništvo dobiti i u Kini, Turskoj, Nemačkoj, Italiji i Austriji.
HGK je, prema rečima potpredsednice hrvatske vlade i ministarke ekonomije i preduzetništva Martine Dalić, zatražila saglasnost za otvaranje tih predstavništava na osnovu iskazanog interesovanja svojih članica, a u cilju intenziviranja bilateralne ekonomske saradnje Hrvatske i zemalja u kojima se predstavništva otvaraju.
Dalić je istakla da je HGK Vladu obavestila i da je troškove za otvaranje predstavništava osigurala u svom finansijskom planu, kao i da imaju u planu da iskoriste mogućnost saradnje s Ministarstvom spoljnih poslova u smislu zajedničkog korišćenja prostora dodaje se u informaciji.
Guest- Guest
Re: Tražili od vlade: "Desant" Hrvata na Srbiju?
sad si najebo sizzon.. ..nego ne rece ti da pratis ustolicenje trumpa i da te nema..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Samo alibi za uhljebe i sirenje privatnih interesa, sve na teret, a ne na dobit drzave.
Tako predvidljivo.
:-\
Tako predvidljivo.
2014-04-12
vuksadinare wrote:sad si najebo sizzon.. ..nego ne rece ti da pratis ustolicenje trumpa i da te nema..
to mora neko da odobri, ne moze, ja hocu da otvorimo )
vrsim pripreme za pracenje prenosa
svima sms.iram da me ne cimaju i ne zovu dok traje prenos )
Guest- Guest
Brige me ....nebi da su moje firme jbte ....pa privatnici.
Šta ti Pizdone imaš šta ce neki Srbin privatnik kupit hotel na Jadranu ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
maggie13 wrote:Samo alibi za uhljebe i sirenje privatnih interesa, sve na teret, a ne na dobit drzave.
Tako predvidljivo.
aa, da tebe u tom predstavnistvu postave za nesto bitno )
Guest- Guest
nista tovarURayMabus wrote:Brige me ....nebi da su moje firme jbte ....pa privatnici.
Guest- Guest
Pa eto tako nemam ni ja od ovoga šta si ti posao ništa.pizzon wrote:nistaRayMabus wrote:Brige me ....nebi da su moje firme jbte ....pa privatnici.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa eto tako nemam ni ja od ovoga šta si ti posao ništa.pizzon wrote:nista tovarURayMabus wrote:Brige me ....nebi da su moje firme jbte ....pa privatnici.
Guest- Guest
nemoguce..ja bih radila.pizzon wrote:maggie13 wrote:Samo alibi za uhljebe i sirenje privatnih interesa, sve na teret, a ne na dobit drzave.
Tako predvidljivo.
2014-04-12
Ekonomska diplomatija. Već viđeno i neuspelo kod nas.
Bi nešto radila. Ali šta?maggie13 wrote:nemoguce..ja bih radila.pizzon wrote:maggie13 wrote:Samo alibi za uhljebe i sirenje privatnih interesa, sve na teret, a ne na dobit drzave.
Tako predvidljivo.
sto treba, a to nije svrha..dzango wrote:Bi nešto radila. Ali šta?maggie13 wrote:nemoguce..ja bih radila.pizzon wrote:maggie13 wrote:Samo alibi za uhljebe i sirenje privatnih interesa, sve na teret, a ne na dobit drzave.
Tako predvidljivo.
2014-04-12
Ne bi radila šta ne treba?maggie13 wrote:sto treba, a to nije svrha..dzango wrote:Bi nešto radila. Ali šta?maggie13 wrote:nemoguce..ja bih radila.pizzon wrote:maggie13 wrote:Samo alibi za uhljebe i sirenje privatnih interesa, sve na teret, a ne na dobit drzave.
Tako predvidljivo.
ne..disciplinirana streberica sam..dzango wrote:Ne bi radila šta ne treba?maggie13 wrote:sto treba, a to nije svrha..dzango wrote:Bi nešto radila. Ali šta?maggie13 wrote:nemoguce..ja bih radila.pizzon wrote:
2014-04-12
dzango wrote:Ekonomska diplomatija. Već viđeno i neuspelo kod nas.
Varaš se. Ekonomski odnosi RH - RS mogu samo napredovati.
Guest- Guest
Naravno da ce napredovat..
2014-04-12
U uniformi srednjoškolke?maggie13 wrote:ne..disciplinirana streberica sam..dzango wrote:Ne bi radila šta ne treba?maggie13 wrote:sto treba, a to nije svrha..dzango wrote:Bi nešto radila. Ali šta?maggie13 wrote:
nemoguce..ja bih radila.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» MINISTAR HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE 'Nije to desant na medije, to je desant na Drvar'
» Kolonizacija Hrvata u Srbiju
» BOŠNJACI ODRŽALI SJEDNICU VLADE FEDERACIJE Bez hrvatskih kolega: 'Sve odluke donose bez volje Hrvata
» Službeni medij Vlade Republike Srbije i predsednika Vučića i dalje fantazira o hrvatskoj agresiji na Zemun i Srbiju
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» Kolonizacija Hrvata u Srbiju
» BOŠNJACI ODRŽALI SJEDNICU VLADE FEDERACIJE Bez hrvatskih kolega: 'Sve odluke donose bez volje Hrvata
» Službeni medij Vlade Republike Srbije i predsednika Vučića i dalje fantazira o hrvatskoj agresiji na Zemun i Srbiju
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
Page 1 of 2